Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Kisulita, taip pasidariau, kartu su kruva kitu tyrimu :) bus idomu panagrineti :D 

Ir jau nagai niezti gadinti testa, bet pazadejau sau iki 7dienio, 10 dpo islaukti :)

Tai siandien tik ov testa pasidariau, kad apsiraminciau. Ryskokas, bet ne teigiamas. Zinau, kad nk nereiskia, bet padejo tam kartui :D

Kaip savijauta, Kisulita?

Vabaliuk, daug kam ir stipriai pakraujuoja pacioj pradzioj, jau visokiu atveju prisiskaiciau.. Tikiuosi viskas bus gerai :4u: mes pacios daznai perdetai reaguojam ir vis ieskom neigiamos info ar pozymiu ir i juos koncentruojames..

Atsakyti

deraramos kokius tyrimus dar darei? 

As nuo rytojaus darysiu Ov testus. O NT testu net nepirksiu si cikla   :D bent jau bandysiu  :D 

Boriuziuk, kaip savijauta? gal cia ne mm? gal bandei dar testa pasidaryt? man draugei pirma diena velavimo mm kraujo buvo... 

Atsakyti

Boružiuke  :cry2: kaži kaip ji  :unsure:  buvo man kraujavimo laikom špygutes 

Atsakyti

Fiesta, as sau kiekviena menesi pradzioj sakau viskas nepirksiu neverta :D bet ateina that time of the month ir neina susilaikyti :D

Pridaviau slapimo tyrima, kraujo skydliaukes hormonus, vit D, magni, kreatina, cholesteroli, cukru, gal dar kazka, neprisimenu. Ir prg su prolaktinu :) buvo mazdaug 7.5 dpo :D vos nepamirsau ryte nevalgyt, jau arbatos ir koses pasidarius prie stalo ejau :D

Atsakyti

Isvis nesisaugome tai jau kokius 2 metus beveik.. bet vis derindavau kad ne tomis dienomis butu santykiai.. bet taip kad bandyti buvo va pries pusmeti intensyviai.. tada dareme pertrauka ir va.. pirma kart po pertraukos, bet dabar zinau kad gimda mano i nugara pasisukusi.. anksciau sito nezinojau.. 

Ivairios mintys apima, galvoju gal vyra patikrinti..

Maniškis po beveik nesėkmingų metų nuėjo pasitikrinti, tai bent jau buvo ramu, kad iš jo pusės viskas gerai ir tai psichologiškai padeda  :) 

O ką dėl pasisukusios gimdos sakė ginė, pagulėti po nd? Gal kokių pozų parekomendavo?

Atsakyti

Kisulita, taip pasidariau, kartu su kruva kitu tyrimu :) bus idomu panagrineti :D

Ir jau nagai niezti gadinti testa, bet pazadejau sau iki 7dienio, 10 dpo islaukti :)

Tai siandien tik ov testa pasidariau, kad apsiraminciau. Ryskokas, bet ne teigiamas. Zinau, kad nk nereiskia, bet padejo tam kartui :D

Kaip savijauta, Kisulita?

Tai dabar lauksim skaičiukų  :D  Bet manau, kad viskas bus gerai  :D 

Su ot, tai svarbu darytis kasdien panašiu metu, kad būtų matyti ar ryškėja, nes lh šokinėja per dieną  :)  Man tik 12 dpo jau buvo teigiamas, jau kai ir testukas rodė vaiduoklį  :D 

Savijauta gera, norėtųsi nėštumo požymių, kad būtų ramiau, bet nėra, tai nėra  :)  Stengiuosi per daug neprisisvajoti prisimindama savo pirmają patirtį, visgi kaip ir pirmą kartą atsiliekame dydžiu, tai kaip bus taip bus, belieka tikėtis geriausio  :4u:  Tik va pilvą tai pučia, ryte viskas gerai, o dieną jau kaip 5 mėn. nėščia  :D 

Atsakyti

Prusiduodu...kraujuoju normaliai net sakyčiau daugokai, su krešuliukais...visą dieną nuotaiką buvo nekokia, bet atsigavau save nuraminau kad kai bus laikas ir ateis..juk tik trečias ciklas, o dar po spiralės išėmimo esu gruodžio mėnesį...tai matyt hormonai neatsistatę ir organizmas išsibalansavęs...tai su šypsena ir gera nuotaika pasakiau sau kad kai visai nesitikėsiu ir bus...atsipalaidavau ir stengiuos nebelaukt nebeplanuot gyvent ir tiek  :D  :) 

Ir visoms linkiu stiprybės ir daug kantrybės  :4u:  viskas bus gerai mes visos čia būsim su pilvukais  :nestuke  :wub:​  ar anksčiau ar vėliau

Atsakyti

Maniškis po beveik nesėkmingų metų nuėjo pasitikrinti, tai bent jau buvo ramu, kad iš jo pusės viskas gerai ir tai psichologiškai padeda  :)

O ką dėl pasisukusios gimdos sakė ginė, pagulėti po nd? Gal kokių pozų parekomendavo?

Rekomendavo po ant pilvo paguleti, o poza tai tradiciskai - suniukas  :D 

Aj kazkaip ir as save apraminau, kad matyt dar nelaikas.. bet gal pakalbinsiu vyra pasitikrinti, bent ramu bus  :huh2:​ 

Atsakyti

Rekomendavo po ant pilvo paguleti, o poza tai tradiciskai - suniukas  :D

Aj kazkaip ir as save apraminau, kad matyt dar nelaikas.. bet gal pakalbinsiu vyra pasitikrinti, bent ramu bus  :huh2:​ 

Aš tai netikiu tais "laikas/ne laikas", kai pastoja pauglės, kurioms dar tikrai ne laikas  :)  Tiesiog yra taip, kad na nepavyksta kai kurioms, tai telieka apsišarvuoti kantrybe, mėginti ir laukti  :)​ 

Atsakyti

As irgi kiekviena cikla bandau nesitiketi, bet kaip apie tai negalvoti, kaip neskaiciuoti dienas.... vat kai neplanuoji tada ir negalvoji  :D  

man dabar 10 cd. bet kiausydes tempimo kol kas nejauciu, paprastai tai nuo 10 cd jau tempia, tada 11 cd ar 12 cd ov testas buna teigiamas.  tai  jauciu ciklas sis ilgas bus  :hmm: 

as dariau rugpjuti skydliaukes visus tyrimus, cukru, cholesteroli. Viskas gerai. Dabar tada planuoju padaryti progesterona, prolaktina ir vit D. 

Atsakyti

Boružiukas  :4u:  tu šaunuolė ir aš taip  po visko žvelgiu ..galim turėti ir turėsim :rolleyes:  visos 

Atsakyti

O su manim išvis keistenybės vyksta. Šiandien kaip ir į pabaigą jau mmm ir vėl blogumas prasidėjo  :oh:​ 

Atsakyti