Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

aš šiandien tik ov testą pasidariau, tai vos vaiduoklinė antra juostelė.. Taaaip noriu ryt pamatyt II  :wub:  na kad ir ne ryt :D bet ilgiau nei iki rytojaus neištversiu, ryt jau manau rodys, jei kas yra :unsure:

O kelinta dpo bus?  :)​ 

Atsakyti

Deraramos, jo, testine. Bet tai kai isdziuvo, tai ir praktiskai dingo. Ne pirmas kartas. Arba naturaliai turiu, arba dar kas nors su tuo hcg. Kas keleta ciklu buna.

Atsakyti

Mano testas pasirodo 25 miu na ir aisku nieko nerodo.. Nakti pasidariau, nk vonioj nepamaciau. Ryte po keliu val prie gero apsvietimo ir noro matau ta vieta kur turetu buti antras bruksniukas. Lyg yra kazkoks patamsejimas.. Ot testo antra juostele neryski. Na ir zaidziu as si menesi, tikra vaiduokliu medziotoja :D gal kas zinot recepta kaip pakenteti iki mmm? :D

Atsakyti

O kelinta dpo bus?  :)​ 

Siandien 11-12 dpo :unsure:

Pilvas issiputes, (  .  ) (  .  ) skausmingi, issipute taip pat. Ech..

Atsakyti

Pasidariau šiandien vėl testuką, tai toks neryškus, per pus tiek ryškumo, kiek buvo užvakar... Rankos nusviro...

Atsakyti

Bet mmm nera? Viskas bus gerai, Kisulita. Ar tos pacios firmos darei? Buitiniai tie testai, svarbu matosi II, gali but bet kokio ryskumo :)

Atsakyti

Bet mmm nera? Viskas bus gerai, Kisulita. Ar tos pacios firmos darei? Buitiniai tie testai, svarbu matosi II, gali but bet kokio ryskumo :)

Mm diena rytoj, bet jeigu hcg kažkiek yra, tai gali būti, kad vėliau ateis, kai nukris hcg... Kad ir buitiniai, po dviejų dienų hcg padvigubėjus ir testukas turėjo būti ryškesnis arba tokio paties ryškumo bent jau... O dabar vaiduokliukas, tai matyt krenta hcg.

Atsakyti

Pasidariau šiandien vėl testuką, tai toks neryškus, per pus tiek ryškumo, kiek buvo užvakar... Rankos nusviro...

Oi, Kisulita, imk  :4u:  atejau zadejau klaust ar darei testuka. Na bet nenurasyk dar zirniuko, tikek  :4u:​ 

Atsakyti

Oi, Kisulita, imk  :4u:  atejau zadejau klaust ar darei testuka. Na bet nenurasyk dar zirniuko, tikek  :4u:​ 

Tai dar nenurašau, bandau guostis tuo, kad prieš miegą nemažai vandens gėriau, o testą dariausi 3 nakties, kai pabudau, nes labai į tuoletą norėjau... Bet mažai vilties, nes viskas sueina į tai, kad na hcg turėjo šoktelti ir testukas neturėjo nublankti iki vos matomos juostelės... Tai esu realistė, nenoriu sau suteikti per daug vilties, kaip praeitą kartą, nes po to būna labai sunku  :(​ 

Atsakyti

pačioj pradžioj hcg tikrai gali pasvyruoti, ir testas būti mažiau jautrus.. Pas kitas net ir po mmm tik vos vaiduoklis matosi :)

bet suprantu tave, pačiai širdelė suvirpėjo, kai 6-7 dpo pamačiau gan aiškų vaiduoklį, o po to gaudyk negaudęs, tik nervas.. Šįryt ant palangės pasidėjus varčiau varčiau tą rapipreg juostelę, na tikrai iš didelio noro galiu įžiūrėt šešėlį.. Bet gal jau man stogas važiuoja :D jei 6-7 dpo 10 miu buvo blankus brūkšniukas, tai 11-12 dpo kad ir 25 miu turėtų rodyt bent nufotkinamą vaiduoklį.. :( bet irgi viltis miršta paskutinė  :unsure:  6 mėnesį jau labai tikėjausi, kad pagaliau pavyks. Bet gal dar ne laikas.. Gal pasitirt reikia abiem. Leliukas pats nuspręs, kada ateiti, kai susitvarkysiu su savo mintim ir taip paranojiškai testų netikrinsiu :D matyt dar subręsti vidumi reikia šiam reikalui. Nes smagu, nekantru, bet jei širdis tokia nerami, tai gal dar nėra to pasiruošimo? Na čia tik save guodžiu, samprotauju.

Beje, ot testukai man vaidenasi, kad ryškėja :D bet antra juostelė vis tik blanki..

Atsakyti

Pas mane mm atėjo šiąnakt su trenksmu. Matyt irgi dar nelaikas. Darbuosimės toliau  :)​ 

Atsakyti

Dar ta įtampa daro savo ..ale jau ir simptomai visi visi ir bac mmm 😢 man sunku šykart dar kai vėlavo prisisvajojau.. ir kaip aš leidau sau 😔

Mm užtat skausmai nerealus antra d sąrėmiauju kaip sakant  :frusty:  

Sakykit mielos kodėl ilgėja ciklas kas menesį man 🤔 ar būna tam priežasčių..vyras gerulis žvengia sako ne leliaus laukt o menopauzės  :aggressive: 

Gero savaitgalio visoms nusipelnyto poilsio po darbingos savaitės  :4u:​ 

Atsakyti