bet ant kai kurių būna parašyta, kad ten po tarkim 5 min, jau nebevertinti testo.
linkiu, kad nesivaiduokliautų o tik ryškėtų
Oi mergytės žinokit numirsiu kokie blogumai pas mane. Vieną dieną iš ryto kitą vakare. Baisiai pykina, galva sukasi, nieko neina valgyt, norisi bet bloga. Nu žodžiu turėjau du nėštumus bet nei vienas neprilygsta šiam. Anuos du beveik nejaučiau.
Man tai pirmas nestumas, bet kolkas jauciuosi gerai. Pasimatuoju temp karts nuo karto 37,2 - 37,4. Bet tokia temp man laikosi kazkur nuo 14 ciklo dienos. Nei kyla aukstesne, nei krenta zemesne. Drauges pasakojo, kad ir joms taip buvo, kai laukesi. Kai kurioms temp laikesi visa nestuma . Bet kazkaip neramu darosi ar tikrai ta temp turi laikytis... Pas gydytoja tik kovo 12 gaunu vieta.
Kisulita kaip džiugu dėl tavęs! Laikyk savo žirniuką!
Sveikinimai ir kitoms vabaliukėms. Džiugu, kad neteko patirti ilgo laukimo
Mes toliau augam, šokam pasiutpolkes pilve
Vakar buvau nėštukių gimnastikoj, taip gerai atsipalaidavau, šakės ir vat kai reikėjo lipt laiptais iš vandens pasijaučiau lyg toną sverčiau, taip sunku buvo išlipt, žodžiu įdomus jausmas 😂
Man tai pirmas nestumas, bet kolkas jauciuosi gerai. Pasimatuoju temp karts nuo karto 37,2 - 37,4. Bet tokia temp man laikosi kazkur nuo 14 ciklo dienos. Nei kyla aukstesne, nei krenta zemesne. Drauges pasakojo, kad ir joms taip buvo, kai laukesi. Kai kurioms temp laikesi visa nestuma . Bet kazkaip neramu darosi ar tikrai ta temp turi laikytis... Pas gydytoja tik kovo 12 gaunu vieta.
Bus pakikusi bt per nėštumą, kad gyventojui būtų šilta Nežinau, gal po pirmo trimestro pažemės
Net kovo 12? 8O* Man tik kovo 22 ir iš ryto, ir daugiau nebuvo vietų, nežinai kaip reikės susiderinti, nes iš ryto pas mane darbe pats pikas
Gaila Na bet naujas ciklas, naujos galimybės Kiek laiko jau bandote pastoti?
Isvis nesisaugome tai jau kokius 2 metus beveik.. bet vis derindavau kad ne tomis dienomis butu santykiai.. bet taip kad bandyti buvo va pries pusmeti intensyviai.. tada dareme pertrauka ir va.. pirma kart po pertraukos, bet dabar zinau kad gimda mano i nugara pasisukusi.. anksciau sito nezinojau..
Ivairios mintys apima, galvoju gal vyra patikrinti..