Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Vabaliuksti, sveikinimai :) Gero buzhiuko augimo!

Atsakyti

O aš šiandien baigiu numirt taip blogai jaučiuosi. Be galo pykina, galva skauda, lyg skrandį, valgyt nieko negaliu nes viskas neskanu, jėgų nėra ėjau net poguliuko pagulėt ir užmigau  :) . Pilvą irgi paskaudena, bet jokių mmm išskyrų sausa sausa ir neištvėriau juk lėkiau net testą pirkt ir nieko...neigiamas  :(  nežinau net ką ir galvot  :hmm:​ 

Atsakyti

O aš šiandien baigiu numirt taip blogai jaučiuosi. Be galo pykina, galva skauda, lyg skrandį, valgyt nieko negaliu nes viskas neskanu, jėgų nėra ėjau net poguliuko pagulėt ir užmigau  :) . Pilvą irgi paskaudena, bet jokių mmm išskyrų sausa sausa ir neištvėriau juk lėkiau net testą pirkt ir nieko...neigiamas  :(  nežinau net ką ir galvot  :hmm: 

Gal reiketu geriau su rytiniu šlapimu padaryti? gal dar mažai hormono?  :huh2: 

Atsakyti

Na reiks pabandyt ryt iš ryto. Paėmiau du. Kaži kaip tie RapiPreg testai. Kažkaip man jie nepatikimai atrodo  :hmm:​ 

Atsakyti

Niu atvarau mergytės su naujienom! Kol čia guodžiausi kad NT neigiamas jis ėmė parodė vaiduoklį po ilgesnio laiko  :D  Kažkaip prisiminiau galvoju nueisiu pažiūrėt ir kąąą net pati bijau džiaugtis dar  :yahoo:  :wub:  bet tikriausiai yra užkibę...

Tik nemoku per telefoną įkelt foto padariau  :)​ 

Atsakyti

Kaip faina!!!  :wub:  laikau kumstukus kad tikrai tikrai butu užkybę. Reikia rutoj ryte padaryti dar  :)  as irgi nemoku cia ikelti foto, gal mergaites patars kaip. nes labai smalsu pažiūrėti  :ax: 

Atsakyti

:yahoo: oi merginos koks vaisingas ciklas :nestuke  :4u:  Kisulita :nestuke  :4u:  :4u: visada tikėjau kad užaugsit :wub: 

Pas mane nieko naujo vieni Nd šansų mažai :blink:  bet dėl jūsų džiūgauju tyliai kolkas  :D  :rolleyes:​  

Atsakyti

Oho kaip pabiro!! Ir kokios greitos jus, saunuoles!! Baltas pavydas :P tikrai smalsu testukus pamatyt.. Bandykit kelti per postimage.org ir nukopijuoti nuoroda forumams :4u: labai jau norisi sveikint jus :) ar jau lapkritinukai butu?

Man tai vis pamaudzia pilva, gal pasalau, nes taip lyg tempia.. Temp vos pakilo, poryt prg suplanuotas ryte :) ir apsisarvuot kantrybe nuo testu :D

Atsakyti
As nuotrauka ikeliu i svetaine part.lt ir tada kopijuoju nuoroda cia smile.gif
Atsakyti

[URL=http://www.part.lt/perziura/f85967c77075419027a1654475fafd1d408.jpg]f85967c77075419027a1654475fafd1d408.jpg[/URL]

Na bandau ar pavyks kas nors  :)

Atsakyti

O kažkaip įkėlė  :D​ 

Atsakyti

Koks grožis  :wub:  :wub:  :wub:  labai gražus vaiduoklis :) manau jau galima tyliai sveikinti  :huh2: 

Atsakyti