Vabaliuksti, sveikinimai Gero buzhiuko augimo!
O aš šiandien baigiu numirt taip blogai jaučiuosi. Be galo pykina, galva skauda, lyg skrandį, valgyt nieko negaliu nes viskas neskanu, jėgų nėra ėjau net poguliuko pagulėt ir užmigau . Pilvą irgi paskaudena, bet jokių mmm išskyrų sausa sausa ir neištvėriau juk lėkiau net testą pirkt ir nieko...neigiamas nežinau net ką ir galvot
O aš šiandien baigiu numirt taip blogai jaučiuosi. Be galo pykina, galva skauda, lyg skrandį, valgyt nieko negaliu nes viskas neskanu, jėgų nėra ėjau net poguliuko pagulėt ir užmigau . Pilvą irgi paskaudena, bet jokių mmm išskyrų sausa sausa ir neištvėriau juk lėkiau net testą pirkt ir nieko...neigiamas nežinau net ką ir galvot
Gal reiketu geriau su rytiniu šlapimu padaryti? gal dar mažai hormono?
Kaip faina!!! laikau kumstukus kad tikrai tikrai butu užkybę. Reikia rutoj ryte padaryti dar as irgi nemoku cia ikelti foto, gal mergaites patars kaip. nes labai smalsu pažiūrėti
oi merginos koks vaisingas ciklas Kisulita visada tikėjau kad užaugsit
Pas mane nieko naujo vieni Nd šansų mažai bet dėl jūsų džiūgauju tyliai kolkas
Oho kaip pabiro!! Ir kokios greitos jus, saunuoles!! Baltas pavydas tikrai smalsu testukus pamatyt.. Bandykit kelti per postimage.org ir nukopijuoti nuoroda forumams labai jau norisi sveikint jus ar jau lapkritinukai butu?
Man tai vis pamaudzia pilva, gal pasalau, nes taip lyg tempia.. Temp vos pakilo, poryt prg suplanuotas ryte ir apsisarvuot kantrybe nuo testu
Koks grožis labai gražus vaiduoklis manau jau galima tyliai sveikinti