Labas rytas.
Niu ką šiandien mmm didžioji diena tai žiūrėsim kaip čia bus. Kolkas nieko tik pilvo apačią maudena nuo vakar ir galva kaip sudaužyta, keistas jausmas toks. Aišku krūtinė tai iš proto kraustosi net į liemenuką nebetelpa . NT šį mėnesį negadinau ir iš kur tos kantrybės tiek
Geros ir gražios dienos mergytės
Boružiuk, o pas tave mmm reguliarios?
Boružiuk, tikiuosi nesulauksi jokiu mmm
Labas rytas.
Niu ką šiandien mmm didžioji diena tai žiūrėsim kaip čia bus. Kolkas nieko tik pilvo apačią maudena nuo vakar ir galva kaip sudaužyta, keistas jausmas toks. Aišku krūtinė tai iš proto kraustosi net į liemenuką nebetelpa . NT šį mėnesį negadinau ir iš kur tos kantrybės tiek
Geros ir gražios dienos mergytės
Boruziuk, ir as linkiu nesulaukti mmm.
Nes ir man diena pries mmm ir mmm diena maude pilvo apacia, krutine taipogi ejo is proto. Visi mmm simptomai, kaip visad... Ir ka? Nesulaukiau mmm. Bijojau dziaugtis anksciau laiko. Ir tik siandien pasidariau testuka. Ir isvydau II juosteles
Ir pasidziaugiau, ir issigandau vienu metu issigandau, nes pas mus darbe ir pakilnoti reikia ir deti gaminius i lentynas, kur rankas reikia kelti virs galvos. O ir kolektyvas - gyvatynas, nesinori, kad suzinotu anksciau nei reikia.Verda daugybe jausmu - sirdis spurda is laimes ir jaudulio
Na pas jus ir kantrybes! bandysiu ir as negadinti anksciau laiko...
Vabaliukstis sveikinimai!!!!
Boriužiuk tai kada planuoji testuka?
Sveikinimai Vabaliuksti kiek laiko nesulaukusi mm darei testuka?
Na pas jus ir kantrybes! bandysiu ir as negadinti anksciau laiko...
Vabaliukstis sveikinimai!!!!
Boriužiuk tai kada planuoji testuka?
Nežinau nes neturiu ir neplanuoju iki pardės važiuot, tai gal ryt ištrūksiu po piet jei neprasidės
Vabaliukšti sveikinimai didžiausi
Ir man gal pavyks nesulaukt nes kolkas niekas nesirodo
Aciu merginos
Tai buvo pirmasis ciklas, kai metem apsaugas ir nusprendem ismeginti laime. Vaisinguoju laikotarpiu ND darem tik karta, nes poto vyras turejo isvykti darbo reikalais... Tai buvo 10 cd (mano ciklas 26 d).
Todel labai daug vilciu nedejau, bet zinoma tikejausi
O testuka pasidariau po 4 dienu velavimo
Dar bijau labai dziaugtis, norisi pirma apsilankyti pas gydytoja, kad jausciausi rami ir pilnai laiminga