Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Sveikos merginos!

Kisulita-  :wub:  sveikinimai  :4u:

As vos atejus i tema emiau skaityt susiplanavusiu sarasiuka, galvojau gal kas naujo atsirado, kazkodel akys uzkliuvo uz Guziko. Jej galvoju, pavyko! Paskui ziuriu, kad cia planiukiu sarasas... Taip kad Guzikeli, prasom greiciau kraustytis inkita sarasa, o tai mano akys ten tave pamate  :D

Atejau biskel pavirusuoti :nestuke  apci apci apci  :4u:  

Gal dar kazkokiu naujienu yra? Neskaiciau jau visos temos  :ax:​ 

Gaudau gaudau virusiukus :D Nu bandau kraustytis, vis daiktus deliojuos, rankiojuos - o bilieto kaip negaunu, taip negaunu :D Na, gal dabar gausiu netycia. Gera savaite ir va pradesiu kaip katinas ant pagaliuku ciurskaliot :D

Kokia naktis idiotiska, prasidejo kosmarais - tada pabudau visa kaip sulauzyta, viska skauda - raumenis, galva, paprasiau saviskio vandens - truputi pagerejo ir smigau. Bet irgi idiotiski sapnai visokie, pievos kazkokios. Tada vaizdelis - atsibundu - ir priesais save matau lentyna ant sienos aukstai, ten pliusinis meskinas sedi toks ne miniatiurinis - ir nuskrenda. Tik staigiai pasoku, galvojau katem velniu nurasyt - ner net kaciu kambary. Galvoju mdaaa paranormal activity - laikas keltis :D

Atsakyti

As irgi turiu kelione ir net ne geguzei, o rugsejui. Kazkaip norisi gyventi pilnai :) juolabiau kai mes vis pabandome ir nieko... uzkibtu jeigu tada ir galvotume ka su kelione daryti. Bet si menesi ypatingai atrodo, kad o gal uzkibo.. mmm turetu buti kovo 1 d.

Ir taip kiekvieną mėnesį atrodo nu dabar tai užkibo  :D  vis su viltim. Mano mmm turi būt vasario 28d tai mudvi abi čia tokios  :D 

Linkiu kad būtų užkibę  :4u:​ 

Atsakyti
Labos,

Ale, tai kas cia per darbo nemylejimo periodas prasidejo? biggrin.gif Man realiai lygiai tas pats... Bet mes nesenai isigijom savo namus, tai dar neatsibuvus jauciuos, o ir darbu cia tokios kruvos, kad labai norisi kuo daugiau laiko jiems skirti... Nu, bet ir pinigu norisi. Nors persiplesk biggrin.gif

Kas del kelioniu tai mes i Ispanija skrudom, kai pilvas jau sesta menesi gyveno ir viskas kuo puikiausiai. Dar ir i Monserat vienuolyno kalno virsune uzsikeberiot sugebejom... ax.gif

Jauciuos visiska neisprusele, niekad neatkreipiau demesio, nepastebejau, kad ov metu kazkur kazka skaudetu, maudentu ir pan.... unsure.gif
Atsakyti

Ir taip kiekvieną mėnesį atrodo nu dabar tai užkibo  :D  vis su viltim. Mano mmm turi būt vasario 28d tai mudvi abi čia tokios  :D

Linkiu kad būtų užkibę  :4u:​ 

Jo.. as irgi viltimi vis gyvenu.. tikiuosi nesulauksim mes tu mm..  :D​ 

Atsakyti

Labas vakaras  :) gaudau virusiuka ir as :wub: nu va padirbejau, pasportavau, tai ir nuotaikos pagerejo, rytoj jau daugiau noro eiti i darba  :D deraramos kaip tu? 

Tai rytoj gal kokiu testuku sulauksim???  :rolleyes: Man per O taaaaip skauda , kad be vaistu negaliu kentet kartais. Jauciu kad man ten sprogsta kaz kas....gal cia negerai? 

Mes dar ziurim kelione rugpjuciui, kaip bus taip bus  :D 

Atsakyti

Fiesta, negeriau, man gerai turbut tik kai vadovu nera ir niekas manes nekontroliuoja :) turbut cia mano problema.

Suvalgiau vakarienei zuvies pirsteliu ir pradejo skrandi skaudet :( 

Siaip tokia truputi hormonine as siuo metu ar kaip cia pavadint :) pasiskaiciavau, kad anksciausiai testa gadint verta sekmadieni, 10 dpo. Tikiuos sikart islaukti :D

Atsakyti

Pradzioj nestumo laipiojau po skotijos kalnus (nezinojau dar, kad nescia) o 4men skridau y LT. Na bet mano pirmas nestumas buvo labai lengvas, skraidziojau kaip balionelis. Paskutinis menuo tik buvo sunkus.

As tai uz atostogas ir nesvarbu ar su pilvuku ar ne. O gal atostogos bus stebuklingos ir pagausit stebuklely. 

Atsakyti
Na man truputi kitaip su kelionemis nei jums, turiu kitu sveikatos problemu, skristi be vaistu negaleciau, o nestumo metu ju vartoti negalima, uztat taip ir pergyvenu smile.gif nenoriu stabdyti planavimo ir labai noriu i kelione, nors persiplesk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 27, 10:04)
Na man truputi kitaip su kelionemis nei jums, turiu kitu sveikatos problemu, skristi be vaistu negaleciau, o nestumo metu ju vartoti negalima, uztat taip ir pergyvenu smile.gif nenoriu stabdyti planavimo ir labai noriu i kelione, nors persiplesk doh.gif

O tsi gal tada butu verta pamastyti, apie kitokio tipo kelione? Kruiza koki? Automobiliu? Nuotykiu butu pakankamai smile.gif
Atsakyti

Na man truputi kitaip su kelionemis nei jums, turiu kitu sveikatos problemu, skristi be vaistu negaleciau, o nestumo metu ju vartoti negalima, uztat taip ir pergyvenu smile.gifnenoriu stabdyti planavimo ir labai noriu i kelione, nors persiplesk doh.gif

O gal tuomet geriau rasti kompromisą tokioj situacijoje, pvz kelionė ne lėktuvu, o kur nors arčiau automobiliu? Bent jau man, kelionė nesvarbu kaip, bet vien tas faktas, kad ištrūksiu iš rutininės aplinkos, praleisiu laiką įspūdžiuose, tai labai daug duoda. 

Atsakyti
Netinka nei vienas budas biggrin.gif su masina net iki Baltijos juros nuvaziuoti man issukis, turiu sveikatos problemu (nieko rimto bet labai riboja), bet noras vistiek didziulis.. Kelionese irgi nuomojam auto ir vaziuojam tiek kiek man iseina, nes viesbutyje visai nesisedi, net neapsiimciau istvert nukeliavimo del poguliuko vien prie baseino smile.gif
Dabar parasiau vienai agenturai, tai jei negalint keliauti ir gavus pazyma is gydytojo (kuria tikrai gauciau), galimas pinigu grazinimas bigsmile.gif galvojau vel skristi pati per Ryanair, bet reikes placiau pasidometi apie agenturu politika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 27 vasario 2018 - 10:48
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 27, 12:44)
Netinka nei vienas budas biggrin.gif su masina net iki Baltijos juros nuvaziuoti man issukis, turiu sveikatos problemu (nieko rimto bet labai riboja), bet noras vistiek didziulis.. Kelionese irgi nuomojam auto ir vaziuojam tiek kiek man iseina, nes viesbutyje visai nesisedi, net neapsiimciau istvert nukeliavimo del poguliuko vien prie baseino smile.gif
Dabar parasiau vienai agenturai, tai jei negalint keliauti ir gavus pazyma is gydytojo (kuria tikrai gauciau), galimas pinigu grazinimas bigsmile.gif  galvojau vel skristi pati per Ryanair, bet reikes placiau pasidometi apie agenturu politika

Gal kelionės draudimas čia gelbėtų? unsure.gif bet jis irgi man atrodo nemažai kainuoja..
Atsakyti