QUOTE(FoxLady @ 2018 02 23, 15:51)
As labai noriu Geguze i kelione, bet noriu ir pastoti, kaip nervina ta nezinomybe
ypac vyras nesutinka del keliones nustoti bandyti ateinancius du menesius, pastojus tikrai skirsti nenoriu nes man lektuvai ypatingai dideli stresa kelia.. Paskutines minutes kainos buna dideles ir nebebuna is ko rinktis, tai zodziu
QUOTE(deraramos @ 2018 02 23, 16:52)
<p>FoxLady, pirkit bilietus ir ramiai laukit keliones
viskas issispres savaime )p>
QUOTE(Kisulita @ 2018 02 23, 17:31)
<p>Dėl skrydžio Aš tai siūlyčiau planavimo neatidėti, nebent dar nėra iki nukritimo didelis noras vaikučiams, tai tada galima ir luktelti
Aš pradėjusi planuoti irgi buvau atidėjusi, nes kažkas su keliu, kažkas su dantim, po to mūsų augintinis sirgo ir stresavau, o dabar gaila tų praleistų ciklų
</p>
Sveikos
mes taip pat.. abejojom abejojom..ir dar sausio pradžioj nusipirkom kelionę birželiui..
nežinau, nenorim nutraukt planavimo.. nes jei gyvent laukimo ir planavimu.. tai ir užstrigsim..
buvo laikas kai intensyviai planavom ir jau viską atidėliojom..ir nieko
jei užkibs..jei bus sunku ar negalima keliaut - vadinasi taip lemta ir geriau jau taip bet stebuklėlis pas mane ir nebus gaila pinigų
, negu laukt laukt ir nieko.. o gal bus galima keliaut ir gerai jausiuosi, kelionė poilsinė
jau ir taip dėl darbo keitimo keliem mėn.buvom atidėję..
O aš su tokiom keistom nuotaikom po savaitgalio.. sužinojau, kad dar dvi draugės laukiasi
ir džiaugsmas..ir kartu nu toks viduj.. oh..
nes juk ir pačiai norisi..
tai va, šie metai mano aplinkoj labai vaisingi... 6 leliukai iki rugpjūčio mėn.. įtariu dar nepabaiga..
Kisulita