Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Nežinau kodėl taip anksti mane pradėjo pykinti, gal anksti ovuliacija ivyko... Nes pamenu kai atejau i echo buvo 5 savaites, klausiau daktares ka daryti, nes nieko valgyt negalejau. 

Na kiekvienad organizmas skirtingas ir skirtingai reaguoja į viską  :)  Kai kurios iš vis išsisuka be jokių nėštumo simptomų  :D​ 

Atsakyti

Sveikos merginos!

Kisulita-  :wub:  sveikinimai  :4u: 

As vos atejus i tema emiau skaityt susiplanavusiu sarasiuka, galvojau gal kas naujo atsirado, kazkodel akys uzkliuvo uz Guziko. Jej galvoju, pavyko! Paskui ziuriu, kad cia planiukiu sarasas... Taip kad Guzikeli, prasom greiciau kraustytis inkita sarasa, o tai mano akys ten tave pamate  :D 

Atejau biskel pavirusuoti :nestuke  apci apci apci  :4u:  

Gal dar kazkokiu naujienu yra? Neskaiciau jau visos temos  :ax:​ 

Atsakyti

Mergaites, smalsu man, ar gali prg tyrimas 7 dpo parodyti, ar pastojai? 

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 23, 15:51)
As labai noriu Geguze i kelione, bet noriu ir pastoti, kaip nervina ta nezinomybe doh.gif ypac vyras nesutinka del keliones nustoti bandyti ateinancius du menesius, pastojus tikrai skirsti nenoriu nes man lektuvai ypatingai dideli stresa kelia.. Paskutines minutes kainos buna dideles ir nebebuna is ko rinktis, tai zodziu

QUOTE(deraramos @ 2018 02 23, 16:52)
<p>FoxLady, pirkit bilietus ir ramiai laukit keliones smile.gif viskas issispres savaime )p>

QUOTE(Kisulita @ 2018 02 23, 17:31)
<p>Dėl skrydžio   Aš tai siūlyčiau planavimo neatidėti, nebent dar nėra iki nukritimo didelis noras vaikučiams, tai tada galima ir luktelti  biggrin.gif  Aš pradėjusi planuoti irgi buvau atidėjusi, nes kažkas su keliu, kažkas su dantim, po to mūsų augintinis sirgo ir stresavau, o dabar gaila tų praleistų ciklų  smile.gif​ </p>

Sveikos 4u.gif
mes taip pat.. abejojom abejojom..ir dar sausio pradžioj nusipirkom kelionę birželiui.. unsure.gif bigsmile.gif nežinau, nenorim nutraukt planavimo.. nes jei gyvent laukimo ir planavimu.. tai ir užstrigsim.. unsure.gif buvo laikas kai intensyviai planavom ir jau viską atidėliojom..ir nieko unsure.gif jei užkibs..jei bus sunku ar negalima keliaut - vadinasi taip lemta ir geriau jau taip bet stebuklėlis pas mane ir nebus gaila pinigų 4u.gif, negu laukt laukt ir nieko.. o gal bus galima keliaut ir gerai jausiuosi, kelionė poilsinė bigsmile.gif
jau ir taip dėl darbo keitimo keliem mėn.buvom atidėję..
O aš su tokiom keistom nuotaikom po savaitgalio.. sužinojau, kad dar dvi draugės laukiasi wub.gif ir džiaugsmas..ir kartu nu toks viduj.. oh.. unsure.gif unsure.gif nes juk ir pačiai norisi.. unsure.gif tai va, šie metai mano aplinkoj labai vaisingi... 6 leliukai iki rugpjūčio mėn.. įtariu dar nepabaiga.. unsure.gif wub.gif

Kisulita wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 26 vasario 2018 - 11:07
Sveikos smile.gif

Žiūriu, yra čia gerųjų naujienų smile.gif. Nuoširdžiausi sveikinimai Kisulitai, labai dėl jūsų džiaugiuosi wub.gif

Dėl Nipt tyrimo aš ir jį planuočiau darytis. Čia gana jautri ir asmeniška tema, negali teisti kito pasirinkimo, nes ne mums su tuo pasirinkimu reikia gyventi.

Pas mane kol kas jokių naujienų. Šį ciklą išvis negalime net bandyti, nes stiprokus vaistus geriu.

Planavimo pradžioje mes taip pat sąmojingai atidėliojome keliones lėktuvu, bet mėnesiai ėjo, nėštumo nebuvo. Dabar jau nieko nebeatidėliojam, gyvenam pilnai smile.gif. Pati, būdama nėščia ir tą žinodama, nebepirkčiau kelionės lėktuvu, bet jau to, kas buvo suplanuota, neatidėliočiau. O galbūt taip ir nepastojus iki kelionės būtent tos šiltos atostogos, atsipalaidavimas ir bus tas gerasis faktorius, padėsiantis pastoti smile.gif
Atsakyti
Kur keliausit? 4u.gif As visgi dar pralauksiu si cikla ir jei nieko tik tada pirksiu, aisku mokesime brangiau ir turesime mazesni pasirinkima, bet as pripratus baisiai viska planuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 26, 13:49)
Kur keliausit? 4u.gif  As visgi dar pralauksiu si cikla ir jei nieko tik tada pirksiu, aisku mokesime brangiau ir turesime mazesni pasirinkima, bet as pripratus baisiai viska planuoti biggrin.gif

Ispanija 4u.gif ir tingiai prie vandens pagulinėt ir paturistaut 4u.gif
Atsakyti

Mes tai nors ir ne tolima kelionė ir ne lėktuvu, bet buvom nusipirkę seniausiai bilietus į koncertą Varšuvoj, dar net nebuvom pradėję planuoti leliuko. Aš paskui tik susimąsčiau, kad kas bus, jeigu jau būsiu pastojus, nusiblogavus ir pan, nes su pirmu I trimestrą klaikiai jaučiausi, nors ir nevemdavau. O gavos taip, kad pastojau iš karto po tos mini kelionės, visi juokėsi, kad lenkiškas vaikas gavosi :D Nepirkčiau kelionės tik tuo atveju, jeigu tikrai baimė skristi yra didžiulė, kelioms dienoms išmušanti iš normalaus gyvenimo ir pan. Mano vyro dėdė taip bijo skristi, kad gali ir savaitę prieš prastresuot su visais lydinčiais pašaliniais poveikiais (migrenom, širdies problemom, pilvo problemom ir pan). Tai tokiu atveju nei atostogų pajauti, nei ko, nes visą laiką įtampoj ir blogoj savijautoj. O jeigu taip nebūna, tikrai nestabdyčiau.

Atsakyti

Sveikutės visos. Kisulita nuostabios naujienos  :4u:  :wub:  šiurpuliukai bėgioja ir taip norisi ir man to jausmo  :wub: 

Mes taip pat turim kelionę nusipirkę gegužės galui jau lapkritį. Tai irgi nežinau kaip čia bus bet visko gi suplanuot negali. Jei pastosiu ir bus blogai galės skrist vaikai su kūma ir močiute. Yra suplanuota moteriška kompanija ir labai norėčiau pailsėt  :) 

Man trys keturios dienos liko iki mmm. Kaži kaip čia bus. Nieko nejaučiu tik krūtinė kaip balionai ir tokios skausmingos kad baisu prisiliest. Tai net liemenelę nusiimu kai būnu namie nes veržia beprotiškai.

Atsakyti

As irgi turiu kelione ir net ne geguzei, o rugsejui. Kazkaip norisi gyventi pilnai :) juolabiau kai mes vis pabandome ir nieko... uzkibtu jeigu tada ir galvotume ka su kelione daryti. Bet si menesi ypatingai atrodo, kad o gal uzkibo.. mmm turetu buti kovo 1 d.

Atsakyti

Mergaites, smalsu man, ar gali prg tyrimas 7 dpo parodyti, ar pastojai? 

Nea, prg neparodys, hcg rodytų, bet kokią 9 - 10 dpo gal :)

Atsakyti

Kisulita nuostabios naujienos  :4u:  :wub:  šiurpuliukai bėgioja ir taip norisi ir man to jausmo  :wub:

Linkiu to ir kad nereiktų išgyventi mano situacijos, linkiu visoms sėkmingų ramių nėštumų  :D  :nestuke  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 26 vasario 2018 - 14:57