Fiesta, gal pirma mergaite?
Per pirma nestuma mane pradejo pykinti dar iki mmm kokia savaite, su vemimu, galvojau kad apsinuodijau )))
Savaitę iki mm? Įdomiai, juk tada dar kiaušinukas vos spėja įsitvirtinti, tai neturėtų pykinti, nes dar hormonai nepradėję normaliai gamintis
Mane pradėjo tik praeitą savaitę pykinti, kai mm vėlavo apie 2 sav., bet ir tai toks pykinimas, kai nepavalgau, šiaip tai viskas gerai
Tebevargstu aiškindamasi savo ov dieną.. šiandien temp užkilo iki 36.8.. Ar galėjo ov įvykti tik vakar? Testas teigiamas 15-16 cd ir 16 cd vakare diegė pilvą kairiam šone, tai užskaičiau kaip ov dieną. 17 cd truputį pakilo temp, bet šiandien dar labiau. ND atlikinėjom 15-16-17, o vakar (18 cd) kaip tyčia patingėjom
Taip, pirma mergaite
Nežinau kodėl taip anksti mane pradėjo pykinti, gal anksti ovuliacija ivyko... Nes pamenu kai atejau i echo buvo 5 savaites, klausiau daktares ka daryti, nes nieko valgyt negalejau.
man labai pilvas skauda 1-2 diena po ov teigiamo testo. kai darau ta diena testa ( kai labiausiai skauda) - neigiamas. bt nematuoju.
Toki klausima turiu apie nd ir vyrus ar sakot vyrui kad siandien reikia atlikti nd pagal jusu ovuliacija? man daktare sako nesakyk, atsipalaiduokit, tipo tik vyra isgadinsiu ))) tai gaunasi kad per vaisingas dienas kas antra diena plius minus nd.
As tai viska lb atvirai pasakoju gal ir nelb gerai darau.. Bet manau pas mus labai atviri santykiai, tai nepergyvenu, kuom pati gyvenu, ta ir jis zino iki smulkmenu..
Siandien vis knibineja, tempia pilva apacioj.. Bandau vaizduotis, kad leliukas kabinasi, nors daugiausia siandien 3 dpo ir jau tokia ziezula, vyra apsaukiau, katina nuskriaudziau, paskui pati su asarom atsiprasinejau visu koks dar kudikelis ateis pas tokia.. nenoriu ryt i darba.. bet nedirbt irgi nenoriu
Nuo sio ciklo irgi sakysiu jam kas kada ir kaip ))
deraramos gal tikrai kas kabinejasi o anksciau tempe pilva po ov?
Man pilva tempia po ovuliacijos daznai, jau galvojau gal kas negerai.... tad si men su jusu pagalba apskaiciuosiu kada padaryti prg tyrima ir padarysiu.
As taip pat nenoriu i darba....net verkt norejosi siandien kaip nenoriu.
Hm nepamenu, bet man kas menesi vis kokie pozymiai jauciasi jau 7 menuo planavimo. Kelinta cd tau? Kada prg planuoji darytis?
As kita 4dieni ar 5dieni..
Koki darba dirbi? As labiau nenoriu del ten esanciu zmoniu.. Kai kurie tikrai faini, bet kai kurie.. Atrodo, jie ateina ten ir is ju jauciasi toks nelaimingumas, bet visi mes darbuose bunam kaip su kokiom kaukem uzsideje, mazai kas nuosirdziai myli savo darba.. Ateinam, atbunam ir norim namo man idealiausias atvejis, jei galeciau dali laiko dirbt is namu, neipareigotai sedet nuo 8 iki 5 kasdien. Gal kada nors taip ir bus, tikrai niekas nenukentetu.. Juk ne fabrike prie linijos, o kompai, telefonai visur veikia aisku vien is namu neiseitu, vis tiek reikia kazkiek ipareigotumo tokio.
Man siandien 4 cd. Buna ov 11 cd o buna ir 14 cd. ziuresiu kaip si cikla bus.
As dirbu ofise. pats darbas patinka,tikrai nesunkus. megstu ir su zmonem bendrauti. Ir kolektyvas geras. bet tas pats per ta pati kiekviena diena...jau atsibodo, kaz ka naujo jau noreciau tai ana pavasari planavau arba darba keisiu arba jau dekreta reikia...
Labas vakaras visoms.
Kisulita tikejau, kad viskas bus gerai
Del genetiniu tyrimu kalbejot. Nuo kokio amziaus jie rekomenduojami?
Ydomu kaip man cia sy karta su mm bus (padkutiny karta velavo 2men.
As pries pastodama su sunum prisiskaiciau, kad po myliuko reikia po uzpakaliu pagalve pasikisti. Na kad uzpakalis auksciau gautusi ir taip pagulet pora minuciu. Nezinau ar tai tiesa, bet tas trecias bandymas buvo sekmingas.
Maniskis visas datas zino ir plius minus pats atsimena. Kitaip isvis nieko laiku nebutu - pas mus chaotiskai - tai pastoviai, tai stilis. O dabar pradeti vaistai gert, tai isvis grafikas grieztas - teoriskai. Praktiskai - galetu but ir geriau. Darbas trukdo O ir siaip, kaip ir pas deraramos - pas mus labia atviri santykiai, nera kazkokiu paslapciu, mes komanda
02.24 - Vabaliukstis nelaukia mmm
02.28 - Boružiukas* nelaukia mmm
03.03 - Ispaikyta nelaukia mmm
03.09 - deraramos nelaukia mmm
03.11 - Guzikas NENORI sventes svest kraujuose.
03.23 - FoxLady nelaukia mmm
Datos pas mane tai kaip visada. Iki suvedant teigiama OT isvis speliojau, nusimatys kovo 8 ar kovo 11. Tai vistik 11 Gal neparsibels zarazos. Ovuliacija kaip dejo sproginet - net nezinau kiek ju ten gavosi, nes ne viena karta tokie smagus smygtelejimai buvo, bent tris tai tikrai pamenu, ir pries pat O skaudejo kiausides smagiai. Tai jeigu ne psichologiskai cia - tikrai kazka turejo Letrozole padaryt. Gal ne be reikalo pirma savaite kankinaus kaip gimdanti briede.
Gintare Zu, pirma karta pastojant irgi gulejau kojas aukstyn dabar tai nepadeda bet ir toliai taip darau, blogiau tikrai nebus