Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Kisulita! Super  :wub:  planuoji daryt nipt? Juk esi uz mane gerokai jaunesne. Mes nedarom, mb sake cia ne parduotuve kad sorry grazinam. Genetinis echo geras, buvom pirmadieni, viska ismatavo. Maziukas didesnis 4 dienom  :wub:​ 

Tai bet kokio amžiaus yra tikimybė dėl visokių ligų  :)  Ir norisi būti ramiems, kai turėjom nesivystantį nors prieš tai viskas labai gražiai augo ir vystėsi  :)  Tie genetiniai tyrimai nėra tikslūs, o nipt tyrimo patikimumas beveik 100 proc., tai jeigu yra rinkoje tokia galimybė, tai kodėl nepasinaudojus  :D  Ir lytį sužinosim  :D​ 

Atsakyti

Tai bet kokio amžiaus yra tikimybė dėl visokių ligų  :)  Ir norisi būti ramiems, kai turėjom nesivystantį nors prieš tai viskas labai gražiai augo ir vystėsi  :)  Tie genetiniai tyrimai nėra tikslūs, o nipt tyrimo patikimumas beveik 100 proc., tai jeigu yra rinkoje tokia galimybė, tai kodėl nepasinaudojus  :D  Ir lytį sužinosim  :D​ 

Del lyties tai taip. Tiesiog as negaleciau nutraukt nestumo gavusi blogus atsakymus tai ir nematau prasmes ju darytis. Aisku cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas  :4u:​ 

Atsakyti

Del lyties tai taip. Tiesiog as negaleciau nutraukt nestumo gavusi blogus atsakymus tai ir nematau prasmes ju darytis. Aisku cia kiekvieno asmeninis pasirinkimas  :4u:​ 

Atsimenu, kai augau, priešais esančiame name gyveno moteris, kuri augino protiškai neįgalią dukrą vyresnę už mane, nežinau ar tai dauno sindromas ar kas. Tai kai aš bėgiodavau su draugėm, ji savo dukrą kaip šuniuką reguliariai išvesdavo į lauką, visada su pampersais, kai aš grįždavau iš mokyklos, ji ją vedžiodavo lauke už rankos ir kai aš išvykau į universitetą, grįždama ją sutikdavau vedžiojančią savo dukrą vis su pampersais... Pati moteris nedirba, nes reikia vaiką prižiūrėti, dirba vyras, kažkiek padeda pašalpos. Ta mergaitė niekada nepatirs ką reiškia šėlti su draugėm, pirmą kartą pabučiuoti berniuką, užaugti, turėti savo vaikų ir niekada negyvens pilnaverčio gyvenimo. Nežinau kas galėtų norėti savo vaikui tokio likimo ir nežinau kas išgalėtų, kad šeimoje dirbtų tik vienas vyras, nes tokiam vaikučiui reikia labai daug priežiūros ir bus labai sudėtinga norint antro vaikučio... Na, reikia galvoti apie vaikutį ir apie tai, koks gyvenimas jo laukia, nes norisi, kad augtų ir gyventų kaip visi sveiki vaikučiai  :4u:​ 

Atsakyti

As taip pat daryciau genetinius butinai :4u: kiekvieno pasrinkimas.. Ir bent dabar manau kad negaleciau pasirinkti auginti..

O as maniau kad puslyte ir yra busimas vaisius? Ar jis yra puslyteje? :)

Atsakyti

Ne viska gali pasakyt genetikai. Brolio berniukas autistas, jam 7,visai nekalba, neturi socialiniu igudziu, tai ji i kiema irgi isveda kaip suniuka. Bet kaip mano brolis sako matyt tik stipriem zmonems gimsta tokie vaikai. Myli jie ji beprotiskai, o ka daryt. Joks nipt tokiu dalyku neparodytu. 

Atsakyti

As taip pat daryciau genetinius butinai :4u: kiekvieno pasrinkimas.. Ir bent dabar manau kad negaleciau pasirinkti auginti..

Kai echo pamatysi maziuka 6 cm vaikiuka kuris pamojuos tau rankyte, manau kitaip galvosi  :4u:​ 

Atsakyti

Ne viska gali pasakyt genetikai. Brolio berniukas autistas, jam 7,visai nekalba, neturi socialiniu igudziu, tai ji i kiema irgi isveda kaip suniuka. Bet kaip mano brolis sako matyt tik stipriem zmonems gimsta tokie vaikai. Myli jie ji beprotiskai, o ka daryt. Joks nipt tokiu dalyku neparodytu. 

Nipt ne viską parodo, bet jis aptinka neatitikimus chromosomose ir tai padeda atmesti daug sudėtingų ligų. Ir tai yra tokios ligos, kur vaikui visą gyvenimą reikės priežiūros, kas bus sudėtinga, nes tėvai sensta. Man baisu pagalvoti, kas būna, kai tėvai miršta, kas tada nutinka su tuo žmogumi, koks tada jo gyvenimas, kai pats savimi pasirūpinti negali ir niekas juo taip nesirūpins, kaip tėvai...

Na čia iš tiesų tokia jautri ir sudėtinga tema, kai nėra vien balta ar juoda ir nėra lengvo pasirinkimo, patys būsimi tėvai turi nuspręsti.

Atsakyti

Nea, puslytė tai tas bumbulas, kuriame yra vaisiaus vandenys, jo trinys su maistuku ir pats vaisius  :)  Kai nėštumas dar mažas, tai per echo mato tik puslytę, bet nemato paties gyventojo, bet jau nustato, kad nėštumas yra  :)​ 

Atsakyti

Sveikos, mergaitės!  :) 

Labai džiaugiuosi prisijungusi prie Jūsų komandos :)  esu čia, nes laaaabai planuojame mažylį ir labai Jo laukiame. :wub: Du mėnesiukus bandome. Pirmą mėnesį apgavo mane organizmas, nėštumo testas parodė neigiamą, o ir mmm pasirodė :unsure:  antrą mėnesiuką jau kiek nusiraminau, tiesiog vyko dalykėliai ir štai nuo pirmadienio prasidėjo baisulinis pykinimas, bet tik stumimas lauk, nevėmiau, galvos skausmas, nuotaikų svyravimai, vakar turėjo prasidėti mmm, bet kažkaip neįprastai prasidėjo antros dienos pusėje ir tokiais lašiukais, kartu su įprastomis išskyromis. Vaikučių nesu turėjusi, esu 21 metų, nelabai žinau tokius dalykus, todėl kreipiuosi į Jus, mamytės ir būsimos mamytės pagalbos ir patarimų.  :4u:  šiuo metu gyvename Osle, Norvegijoje, gal net atsirastų mamyčių, gyvenančių čia. 

Tikiuosi, pataikiau į šią temą, jei ne, duokite žinoti, kelsiuosi kitur  :) 

Atsakyti

Sveikos, mergaitės!  :)

Labai džiaugiuosi prisijungusi prie Jūsų komandos :)  esu čia, nes laaaabai planuojame mažylį ir labai Jo laukiame. :wub: Du mėnesiukus bandome. Pirmą mėnesį apgavo mane organizmas, nėštumo testas parodė neigiamą, o ir mmm pasirodė :unsure:  antrą mėnesiuką jau kiek nusiraminau, tiesiog vyko dalykėliai ir štai nuo pirmadienio prasidėjo baisulinis pykinimas, bet tik stumimas lauk, nevėmiau, galvos skausmas, nuotaikų svyravimai, vakar turėjo prasidėti mmm, bet kažkaip neįprastai prasidėjo antros dienos pusėje ir tokiais lašiukais, kartu su įprastomis išskyromis.

Sveika prisijungusi, linkiu neužsibūti  :) 

Jeigu dar tik mm diena turėjo būti, tai pykinimui dar ankstoka, bet jeigu nesulauksi mm normalių, tai reikia nt darytis  :)​ 

Atsakyti
Labuka!

Kisulita, kokios naujienos!!! Faina, laikom kumscius, kad toliau viskas kaip per sviesta eitusi!! Nu, faina labai!

Tai, aciu uz nuomones del to paracetamolio. Si menesi plauksim sau pasroviui, nu ir matysim kaip cia ka. Ant KT dar nepasodino manes, tai arba dabar, arba po to jau nusikels viskas porai men....

Mano mazgis pasiligojo, tai visi cia pagal eilute atsirge busim...

Idilijaa, o manes su pirmu isvis nepykino. Nei vemiau, nei istinau... Kad laukiuosi susivokiau dar pries mmm ir dar pries testa, nes krutine issipute, pasidare labai sksusminga, tai pirmas NT rode neigiama, o tik po to, kai jau mmm nepasirode, tai tik tada NT pasirode ll mirksiukas.gif Kazkaip ir nenustebau.
Atsakyti

Per pirma nestuma mane pradejo pykinti dar iki mmm kokia savaite, su vemimu, galvojau kad apsinuodijau :)))) ir baisiai pykino visa pirma trimestra, kiekviena ryta su vemimu... baisu prisiminti. Bet... as pasiruosusi dar karta tai praeiti  :rolleyes:

dabar jau tikrai pusmeti ryte pykina kai prasideda mmm  :huh2: 

Atsakyti