Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Man dar mini klausimelis iskilo o geriau tyrimus pasidaryti diena anksciau nei 7 dpo ar diena veliau? :D nes man neiseina idealiai suprasti, kuria diena ivyko mano ov :) kai nd darom, tai kaip ir viskas ok, vis tiek ir pries ir po atlieki :D o ta 7 dpo tiksliai nusistatyt problematiska..

Na tada gal geriau dieną vėliau, nei 7 dpo, kad jau nepavyko tiksliai nustatyti  :D​ 

Atsakyti

Kisulita kaip echo?? :unsure:

Atsakyti

As speju jog ovuliacija jau ivyko, nes nustojo skaudet pilva, tai manau tikrai ne sutapimas. Tik nzn ar pataikem ar ne ant dienu, nes nzn kuria tiksliai ivyko. Nebuvo kaip matuot BT :-). Mes irgi su vyru nebesisaugom nuo birzelio, bet deja ant tu dienu tebuvom pataike tik 2 ar 3 kartus, tai dar nepanikuoju, bet irgi eisiu po sito sirgimo pas savo ginekologa echo pasidaryt ir paprasysiu kad padarytu del grybelio ir kitu dalyku kuriuos is tepinelio randa. Ta proga pasitikrint reikia viska. Paciai ramiau bus.

Atsakyti

Gardi koks ryskus testukas. Sveikinu :4u:​ 

Atsakyti

Kisulita kaip echo?? :unsure:

Gerai  :D  Visi buvom nistebę, kai gydytoja rado padidėjusia puslytę, kurios forma iš raguoto debesėlio susitvarkė į taisyklingos formos puslytę  :)  Po to rado trynį, tai sakė geras požymis, o truputį pasukus ir patį gyventoją kamputyje pasislėpusį rado su širdies ritmu  :wub:  :4u:  Gydytoja sakė, kad mums pasisekė, nes forma tikrai buvo prasta ir tepliojimas baisus, o viskas susitvarkė ir jau nebeteplioja  :) 

Tik tiek, kad dydžiu atitinkame 6 sav ir 2 d., kai pagal mm 7 ir 3d., o pagal O 6 ir 6 d., tai neatitinkame dydžiu savo datų, o ir keista, kad mano hcg kosminis kaip tokiam nedideliam nėštumui  :hmm:  Kažkaip skaičiai man nesueina, net galva susisuko, tai nusprendžiau tiesiog džiaugtis, kad yra širdutė  :)​ 

Atsakyti

Kisulita kokios super diziugios naujienos!!! :yahoo: kada dabar i echo? o kada prasidejo tepliojimas ir kiek truko? 

Atsakyti

Kisulita kokios super diziugios naujienos!!! :yahoo: kada dabar i echo? o kada prasidejo tepliojimas ir kiek truko? 

Na pirmadienį skambinsiuos į kliniką ir žiūrėsiu kada užrašys, gal kovo pabaigoje, kai bus 10 sav, nes reikės NIPT tyrimą darytis  :)  Aišku norisi jau kitą savaitę eiti, pažiūrėti ar gerai auga  :D​ 

Tepliojimas prasidėjo vasario 7 maždaug, o savaitgalį jau susilpnėjo ir vakar jau nebebuvo to tepliojimo  :)  Tai apie porą savaičių truko teoliojimas, bet jis toks tamsiai rudas su gleivinės gabaliukais buvo ir kartais pastiprėdavo tas tepliojimas  :huh2:  Bet gydytoja parodė nuo kur buvo kraujavimas, tai iš gleivinės, bet ne puslytės, tai mažiukas saugus  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 24 vasario 2018 - 09:04

Nesu apsisvietus mediciniskai, bet nuo pat pradziu netikejau, kad kazkas galejo nepavykti jums :wub: labai sveikinu ir aukit, stiprekit!!

Atsakyti

Man tokia keista mintis kilo, o gal du buvo pas tave, liko vienas :unsure: ar nerealu tai butu..

Atsakyti

Na pirmadienį skambinsiuos į kliniką ir žiūrėsiu kada užrašys, gal kovo pabaigoje, kai bus 10 sav, nes reikės NIPT tyrimą darytis  :)  Aišku norisi jau kitą savaitę eiti, pažiūrėti ar gerai auga  :D​ 

Tepliojimas prasidėjo vasario 7 maždaug, o savaitgalį jau susilpnėjo ir vakar jau nebebuvo to tepliojimo  :)  Tai apie porą savaičių truko teoliojimas, bet jis toks tamsiai rudas su gleivinės gabaliukais buvo ir kartais pastiprėdavo tas tepliojimas  :huh2:  Bet gydytoja parodė nuo kur buvo kraujavimas, tai iš gleivinės, bet ne puslytės, tai mažiukas saugus  :)

Kisulita! Super  :wub:  planuoji daryt nipt? Juk esi uz mane gerokai jaunesne. Mes nedarom, mb sake cia ne parduotuve kad sorry grazinam. Genetinis echo geras, buvom pirmadieni, viska ismatavo. Maziukas didesnis 4 dienom  :wub:​ 

Atsakyti

Nesu apsisvietus mediciniskai, bet nuo pat pradziu netikejau, kad kazkas galejo nepavykti jums :wub: labai sveikinu ir aukit, stiprekit!!

Na aš irgi nesu mediciniškai apsišvietusi, bet kai gydytoja padakė, kad yra "teorinė" galimybė, jog viskas bus gerai, tai labai daug nesitikėjau  :)  Bet džiaugiuosi, kad viskas atrodo gerai dabar  :D​ 

Atsakyti

Man tokia keista mintis kilo, o gal du buvo pas tave, liko vienas :unsure: ar nerealu tai butu..

Nežinau, nemanau  :hmm:  Bet paskaičiavus pagal dabartines savaites, tai kai buvo 3 sav ir 5 d., mano hcg jau buvo 1 tūkst., tai čia net 4 savaitei per daug  :unsure:  Bet puslytė mano didesnė nei 6 sav., tai gal hcg augo, nes augino puslytę  :) Bet jeigu pradėjo augti puslytė ir hcg, tai kodėl neaugo embrioniukas  :hmm:  

Atsakyti