Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Siaip planuojam nuo rugpjucio. Minus 4 men nurasau, nes gydemes, arba myliuku mazai buvo ir ne tom dienom. Vyras irgi tyresi del infekciju. apart grybo nieko nebuvo. Cia mes antra planuojam. pirmai jau 7 metai. pitma karta pastojau labai greitai. jaunesne buvau :))) 

Atsakyti
As labai noriu Geguze i kelione, bet noriu ir pastoti, kaip nervina ta nezinomybe doh.gif ypac vyras nesutinka del keliones nustoti bandyti ateinancius du menesius, pastojus tikrai skirsti nenoriu nes man lektuvai ypatingai dideli stresa kelia.. Paskutines minutes kainos buna dideles ir nebebuna is ko rinktis, tai zodziu biggrin.gif
Atsakyti

Siaip planuojam nuo rugpjucio. Minus 4 men nurasau, nes gydemes, arba myliuku mazai buvo ir ne tom dienom. Vyras irgi tyresi del infekciju. apart grybo nieko nebuvo. Cia mes antra planuojam. pirmai jau 7 metai. pitma karta pastojau labai greitai. jaunesne buvau :))) 

Tai reikia šiek tiek palaukti, o po to galima po truputį tirtis, jeigu vis dar nepavyks :)

Atsakyti

FoxLady, pirkit bilietus ir ramiai laukit keliones :) viskas issispres savaime ;)

Kisulita, kaip tu? Siandien echoskopija?

Atsakyti

Mes nupirkom kelione birzeliui dar lapkriti. Kadangi pati dirbu sioje srityje, zinau kad tikrai geriau pirkti is anksto. nuspendem jeigu negalesiu skristi tai bent dukra su vyru pailses :) 

Atsakyti
As nenoreciau papildomo streso nestumo metu, nes skrydi tikrai sunkiai pernesu, o be to jeigu labai bus bloga nestumo metu, tikrai niekur nesinores skristi.. Aisku labai gali buti kad nepastosiu iki geguzes ir tada gailsesiuosi kodel nepirkau is anksciau, padetis be iseities biggrin.gif
Antradieni einu pakartotinio gimdos echo, buvau 5 ciklo diena tai mate kazkoki darinuka, gali buti polipas, gali ir kresuliukas nuo mm. Tai pakartos 7cd, tikiuosi nieko neras..
Atsakyti

Kisulita, kaip tu? Siandien echoskopija?

Jo, šiandien... Aš laikausi šiaip ne taip, labai jaudinuosi  :unsure:  Gan rami buvau iki šios dienos, o dabar kažkaip negaliu darbe susikaupti  :) 

Atsakyti

Dėl skrydžio  :)  Aš tai siūlyčiau planavimo neatidėti, nebent dar nėra iki nukritimo didelis noras vaikučiams, tai tada galima ir luktelti  :D  Aš pradėjusi planuoti irgi buvau atidėjusi, nes kažkas su keliu, kažkas su dantim, po to mūsų augintinis sirgo ir stresavau, o dabar gaila tų praleistų ciklų  :)​ 

Atsakyti

Deraramos, dekui, kad teiraujies :)

Neblogai, sunkiai grafiko laikytis gaunasi, nes darbe mus taip daro, kad as greiciau po 9 menesiu bulve pagimdysiu, o ne vaika :D Dabar savaitgalis prasidejo - tia nei rankyciu, nei kojyciu. Uztai nuotaika pakele OT - ismete sypsenele. Jau traukiu is dezutes visa nervuota, nes dabar du tik liko - galvojau pinigus i bala ismeciau be reikalo. Padariau, prausiuos veida, aki uzmetu - oba! Sypsosi! Vakar nesigavo atidirbt reikalo, tai siandien ir ryt planas, butu gerai sekmadieni, bet nesigaus, nes maniskiui sekm-pirm is ryto dirbt teks. Bet vilciu yra :D

Atsakyti

Guzikai, o kada į echo? :)

Atsakyti

Nesake nieko apie echo. Sake tik progesterona darys, kaip ir pirma kad dare. Vat sitas man nepatinka, sprendzia ivyko ovuliacija ar ne TIK is progesterono. Bet tai ka padarysi.

Atsakyti

Man dar mini klausimelis iskilo o geriau tyrimus pasidaryti diena anksciau nei 7 dpo ar diena veliau? :D nes man neiseina idealiai suprasti, kuria diena ivyko mano ov :) kai nd darom, tai kaip ir viskas ok, vis tiek ir pries ir po atlieki :D o ta 7 dpo tiksliai nusistatyt problematiska..

Atsakyti