Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Sveikos  mielos damos, 

Noriu ir aš pas jus į draugišką būrį. 

Paskaičius temą supratau, kad nieko aš apie planavimą neišmanau....

Labai ieškau draugijos,nes nelabai yra kam pasiguosti....

2-as bandymas neneusisekęs.... šiandien gavau kraujo tyrimo atsakymus - <0,5000 IU/L..... 

Atsakyti

O iprastai ciklas kokios trukmes? Mano praeitas buvo 29 d, bet yra buve 31, net 33. Siandien 14 cd vakare ov testas visiskai blankus, bet dar turiu vilties :) gal tikrai ir anksciau ov vykdavo veliau, o as visada maniau, kad 15 cd :)
Siaip visada kaip laikrodis buvo 28 dienos. Pradejus planuot pasidare 26-28

palyginus tuos menesius kai sekiau bt ir dariau ot tai pas mane ovuliacija ivyksta nuo 12 iki kokios 18 dienos. Labai skirtingai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 21 vasario 2018 - 22:05

Gardi Vaje koks ryškus  :yahoo: sveikinimai  :nestuke kuo ramesnės pradžios (Nors ko gero kol neužgims neįmanoma😅) 

Pas mane ciklas bludina nuo olanavimo kaio tyčia matomai stresinuos. Buvau echo tai viskas super viena kiaušide ovuliavus kaip tik labai gražiai. Gleivine puiki 10cm sako tik gaudykit bet va kaip mėr taip nėr žirniuko...

Mb jau rankas ir "viską" nuleido ale persigalvot pradėjo jai nėr tai ir gal nebereik  :unsure:  ale dievulis taip nusprendė( paskutinis 8sav užgeso nepavyko 2017 vasara  ) ir ttt tos kalbos tikrai nepaded  .tai va jai šį ciklą atbūsiu jai nepagavom ko gero liksiu tik skaitytoja ir džiaugsiuosi jumis mielosios

Atsakyti

Pas mane ciklas bludina nuo olanavimo kaio tyčia matomai stresinuos. Buvau echo tai viskas super viena kiaušide ovuliavus kaip tik labai gražiai. Gleivine puiki 10cm sako tik gaudykit bet va kaip mėr taip nėr žirniuko...

Pala, ka? 10cm?.. Gal 10mm? Nes jei 10cm tai nieko gero man atrodo :unsure:

Atsakyti

Pakomentuokit prasau. Prog 40.64 darytas 21ciklo diena ciklas 26 dienos kazkur.

Progesteronas daromas 7 dpo, tada iš tyrimų galima daugiausiai pasakyti. Dabar progesteronas yra geras, galima spręsti, kad O įvyko ir kad susidaro pakankamai gleivinės kiaušinėliui įsitvirtinti  :)  Bet ar ir 7 dpo buvo pakankamai geras dabar neaišku :) Svarbu, kad progesteronas būtų virš 30 7 dpo.

Atsakyti

Valio, 16 cd ir ov testas teigiamas ryskus :) vadinasi ryt poryt ovuliacija.. Vis tiek sunku tiksliai tiksliai zinot kada :unsure: jei 17-18 cd, tai 24-25 laikas prg tyrimui.. Sestadieni eisiu pasidaryt turbut :D

Atsakyti

Pala, ka? 10cm?.. Gal 10mm? Nes jei 10cm tai nieko gero man atrodo :unsure:

Turbūt 😂nusisvaigau 😶😉

Atsakyti

Sveikos,

pakonsultuokite dar prasau del progesterono ir prolaktino tyrimu. Kada juos darytis? Valgius, nevalgius? Ar svarbus paros laikas? Mano ciklas trunka 26, lartais 27 dienas. Siandien 19 ciklo diena. 

Atsakyti

Siuos tyrimus reikia daryti 7 diena po ovuliacijos. Ryte nevalgius ir dar pries tai reikia nesinervinti, su vyru nesimyleti 3 d pries :) kaip tik ruosiuos darytis po ov :)

Atsakyti

Sveikos,

pakonsultuokite dar prasau del progesterono ir prolaktino tyrimu. Kada juos darytis? Valgius, nevalgius? Ar svarbus paros laikas? Mano ciklas trunka 26, lartais 27 dienas. Siandien 19 ciklo diena. 

Aš dariausi 7 dpo ir tiek :) Vidury dienos, tikrai privalgiusi ir prisigerusi vandens  :D  Prolaktinui gali turėti įtakos stresas ir kitokie dirgikliai, tai tiesiog reiktų ramiai nuvažiuoti pasidaryti :)

Atsakyti

Valio, 16 cd ir ov testas teigiamas ryskus :) vadinasi ryt poryt ovuliacija.. Vis tiek sunku tiksliai tiksliai zinot kada :unsure: jei 17-18 cd, tai 24-25 laikas prg tyrimui.. Sestadieni eisiu pasidaryt turbut :D

Tai pakilusi bt tiksliai parodys kada O įvyko  :)  Aš irgi variau šeštadienį darytis, kai man reikėjo ir atdakymų iki pirmadienio reijėjo laukti  :blink:​ 

Atsakyti

Siuos tyrimus reikia daryti 7 diena po ovuliacijos. Ryte nevalgius ir dar pries tai reikia nesinervinti, su vyru nesimyleti 3 d pries :) kaip tik ruosiuos darytis po ov :)

Oj del streso tai nezinau.. as labai stresuoju pastoviai.. niekaip su situo nesusitvarkau. Tai gali kenkti tyrimu rezultatams?

Atsakyti