Nuo kelintos CD dareisi OT?
Man siandien 19cd, ot vis dar neigiamas.
Pradejau nuo 15cd, tai nebent si menesi Ov ivyko gerokai anksciau nei iprastai
Teplioja, dėl to ir pasidariau tyrimus vėl, bet jau vakar ir šiandien mažesnis tepliojimas, tai gal jau į pabaigą
Ryt po darbo esu užsirašiusi ankstyvai nėštumo echo, kaip tik lygiai 6 sav., manau, kad tikrai matys kažką ir galės kažką pakomentuoti
Butinai parasyk po echo as sestadieni vakare maciau su pupsiuka, nes tvarkiausi tvarkiausi, pavargau, o vakare tokie maudimai uzejo, kad mb nulakino mane i ligonine. Na kadangi nekraujavau nieko, tai sako arba guldom stebet ar padarom echo ir susimokat 23 eur. Nu ok sakom, susimokam. Tai padare echo, pupsiukas rankytem kojytem jau mosikuoja, sirdute plaka, grozis neispasakytas o maudimai praejo pailsejus ir vakar pagulinejus
Butinai parasyk po echo as sestadieni vakare maciau su pupsiuka, nes tvarkiausi tvarkiausi, pavargau, o vakare tokie maudimai uzejo, kad mb nulakino mane i ligonine. Na kadangi nekraujavau nieko, tai sako arba guldom stebet ar padarom echo ir susimokat 23 eur. Nu ok sakom, susimokam. Tai padare echo, pupsiukas rankytem kojytem jau mosikuoja, sirdute plaka, grozis neispasakytas o maudimai praejo pailsejus ir vakar pagulinejus
Oo, kaip gerai Tai jau dabar tik augti ir stiprėti Ir laukti rugsėjo
Sveikos merginos.
Nesilankiau cia keleta dienu, nespejau perskaityti ka praleidau.
Bet noriu pasiguosti.
Teko vezti artima giminaiti i ligonine, pasirodo gripas. Laksciau po ligonine ir tik veliau suvokiau - o kas jei pasigausiu gripa. Visai pmirsau, kad as juk kaip ir planuojanti, o kas jei uzkibo ir gripa pasigausiu. Trecia diena jauciuosi prastai, temperatura neauksta, bet maudziau galva, persti akis...
Paskaiciau internete visokiu siaubu (jau geriau net skaicius nebuciau). Db jau net bijau, o kas jei uzkibo zirniukas(tikimybe maza, na o kas jei...), o as pasigavau virusa
Paskaiciau internete visokiu siaubu (jau geriau net skaicius nebuciau). Db jau net bijau, o kas jei uzkibo zirniukas(tikimybe maza, na o kas jei...), o as pasigavau virusa
Manau, kad gripo simptomai jau būtų išlindę Tas labai greit pasireiškia Stebėk save, jei matysi, kad blogėja sveikata ir stipriai kyla temperatūra, tada lėk pas gydytoją
O šiaip manau, kad kol kas nereikia jaudintis
Sekmes Vabaliuksti tikiuosi ir mums paeia su ND. O tu paprastai guli ant pilvo ar pagalvele pvz dar pasidedi?
Mes dar tik pirma karta bandem, galima sakyt "zaisdami" Pagulejau ant pilvuko paprastai.... Bet kazkur skaiciau, kad kitos merginos dedavosi pagalvele ir guledavo ant pilvuko. Gine buvo kiek nugasdinus, kad pastoti gali buti kiek sudetingiau. Bet skaiciau, kad daugeliui merginu padejo suniuko poza+pagalvele .
Manau, kad gripo simptomai jau būtų išlindę Tas labai greit pasireiškia Stebėk save, jei matysi, kad blogėja sveikata ir stipriai kyla temperatūra, tada lėk pas gydytoją
O šiaip manau, kad kol kas nereikia jaudintis
Temperatura nekyla aukstesne nei 37,4. Termometro nepaleidziu is ranku, bijau gripo, tai matuoju ir matuoju
Tikiuosi greitai praeis