Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

As irgi kol supypsi burnoj laikau :) 

Atsakyti

Kisulita, kaip tu?  :rolleyes:​  

Aš tai gerai, be to, kad labai jautrūs ir skausmingi speneliai, labai traukia braškės ir baigiu ištuštinti visas šaldytų braškių atsargas, bei svyruoja nuotaikos ir pilvas pučiasi kaip balionas, daugiau nėra jokių nėštumo požymių, tai nežinau ar čia gerai, ar blogai  :)  Savaitgalį ilsiuosi, nieko nesitvarkau, namie bordakas, bet kažkaip norisi ramiai pabūti  :D​ 

Atsakyti

na ir aš po g ..mano gimda apsivertus po paskut  :nestuke​   :huh2: kaži gali įtakot nepastojimą ir persileidimą :blink:

O ką gydytoja sakė dėl to?  :)  Kažkaip atrodo, kad neturėtų būti įtakos pastojimui, bet gydytoja vis tiek žinos tiksliausiai  :)​ 

Atsakyti

O ką gydytoja sakė dėl to?  :)  Kažkaip atrodo, kad neturėtų būti įtakos pastojimui, bet gydytoja vis tiek žinos tiksliausiai  :)​ 

Pas gine kt sav čia echo daryta be konsultac. 🙄 na 7 ciklai babaš jau 😳

Bt "ten" ir paprastu neelektriniu nu negaliu aš jais pasitikėt nors tu ką ... turiu visokio "luomo"jų bet tarybiniam ištikimiausia  :lietuva:​ 

Atsakyti

Pas gine kt sav čia echo daryta be konsultac. 🙄 na 7 ciklai babaš jau 😳

Bt "ten" ir paprastu neelektriniu nu negaliu aš jais pasitikėt nors tu ką ... turiu visokio "luomo"jų bet tarybiniam ištikimiausia  :lietuva:​ 

Na 7 ciklai jau nemažai, aišku iki metų laikoma, kad normalu nepastoti  :) 

Tai geriausia bt matuoti "ten" apačioje ir su elektriniu, kuris rodo du skaičius po kablelio  :D 

Atsakyti
Kazkoks keistas mano sis ciklas... 18cd, o OT testas vis dar neigiamas, bet spenelius jau skauda, nors skausmas lyg tik po ov prasidedavo, nieko nesuprantu unsure.gif
Atsakyti

Kazkoks keistas mano sis ciklas... 18cd, o OT testas vis dar neigiamas, bet spenelius jau skauda, nors skausmas lyg tik po ov prasidedavo, nieko nesuprantu unsure.gif

Va ir man sausį jaučiau tikrai kad O ir testas neišryškejo visgi arba nepagavau 🙄

Atsakyti
Man ot testas tris dienas buna ryskus tai neimanoma praziopsot..
Atsakyti

pasitaiko neovuliacinių ciklų :4u: 

Atsakyti

Pasidariau iš ryto vėl hcg ir prg tyrimus  :D  Tai hcg 12 tūkst., prg - 84, 6-iais pakritęs, bet kažin ar verta dėl tokio pakritimo nerimauti  :) 

Atsakyti

Pasidariau iš ryto vėl hcg ir prg tyrimus  :D  Tai hcg 12 tūkst., prg - 84, 6-iais pakritęs, bet kažin ar verta dėl tokio pakritimo nerimauti  :)

Puikus skaiciukai! Jau prie tokio hcg gimdoj puslyte mato. Bet jei nebeteplioja, tai neskubek ;) 

Atsakyti

Puikus skaiciukai! Jau prie tokio hcg gimdoj puslyte mato. Bet jei nebeteplioja, tai neskubek ;) 

Teplioja, dėl to ir pasidariau tyrimus vėl, bet jau vakar ir šiandien mažesnis tepliojimas, tai gal jau į pabaigą  :)

Ryt po darbo esu užsirašiusi ankstyvai nėštumo echo, kaip tik lygiai 6 sav., manau, kad tikrai matys kažką ir galės kažką pakomentuoti  :)​ 

Atsakyti