As irgi kol supypsi burnoj laikau
Kisulita, kaip tu?
Aš tai gerai, be to, kad labai jautrūs ir skausmingi speneliai, labai traukia braškės ir baigiu ištuštinti visas šaldytų braškių atsargas, bei svyruoja nuotaikos ir pilvas pučiasi kaip balionas, daugiau nėra jokių nėštumo požymių, tai nežinau ar čia gerai, ar blogai Savaitgalį ilsiuosi, nieko nesitvarkau, namie bordakas, bet kažkaip norisi ramiai pabūti
na ir aš po g ..mano gimda apsivertus po paskut kaži gali įtakot nepastojimą ir persileidimą
O ką gydytoja sakė dėl to? Kažkaip atrodo, kad neturėtų būti įtakos pastojimui, bet gydytoja vis tiek žinos tiksliausiai
O ką gydytoja sakė dėl to? Kažkaip atrodo, kad neturėtų būti įtakos pastojimui, bet gydytoja vis tiek žinos tiksliausiai
Pas gine kt sav čia echo daryta be konsultac. 🙄 na 7 ciklai babaš jau 😳
Bt "ten" ir paprastu neelektriniu nu negaliu aš jais pasitikėt nors tu ką ... turiu visokio "luomo"jų bet tarybiniam ištikimiausia
Pas gine kt sav čia echo daryta be konsultac. 🙄 na 7 ciklai babaš jau 😳
Bt "ten" ir paprastu neelektriniu nu negaliu aš jais pasitikėt nors tu ką ... turiu visokio "luomo"jų bet tarybiniam ištikimiausia
Na 7 ciklai jau nemažai, aišku iki metų laikoma, kad normalu nepastoti
Tai geriausia bt matuoti "ten" apačioje ir su elektriniu, kuris rodo du skaičius po kablelio
Kazkoks keistas mano sis ciklas... 18cd, o OT testas vis dar neigiamas, bet spenelius jau skauda, nors skausmas lyg tik po ov prasidedavo, nieko nesuprantu
Va ir man sausį jaučiau tikrai kad O ir testas neišryškejo visgi arba nepagavau 🙄
pasitaiko neovuliacinių ciklų
Pasidariau iš ryto vėl hcg ir prg tyrimus Tai hcg 12 tūkst., prg - 84, 6-iais pakritęs, bet kažin ar verta dėl tokio pakritimo nerimauti
Pasidariau iš ryto vėl hcg ir prg tyrimus Tai hcg 12 tūkst., prg - 84, 6-iais pakritęs, bet kažin ar verta dėl tokio pakritimo nerimauti
Puikus skaiciukai! Jau prie tokio hcg gimdoj puslyte mato. Bet jei nebeteplioja, tai neskubek ;)
Puikus skaiciukai! Jau prie tokio hcg gimdoj puslyte mato. Bet jei nebeteplioja, tai neskubek ;)
Teplioja, dėl to ir pasidariau tyrimus vėl, bet jau vakar ir šiandien mažesnis tepliojimas, tai gal jau į pabaigą
Ryt po darbo esu užsirašiusi ankstyvai nėštumo echo, kaip tik lygiai 6 sav., manau, kad tikrai matys kažką ir galės kažką pakomentuoti