Ispaikyta, gal šeštadieniais kokia klinika dirba arti tavęs? šiaip jo, 3-5 cd reiktų šiuos tris pasidaryti, o 7tą dieną po ov - dar progesteroną.
man įdomu, ar ateis atsakymai su normomis nurodytomis.. Bet pasidomėsiu pati, o pas ginę tik kitą mėnesį keliausiu turėsiu jau atsakymus iš endokrinologės, paklausiu, gal mažą tiroksino dozę gali paskirti. Nes mano hormonai kaip ir tvarkoje, tik antikūnių per daug, ir viena endokrinologė buvo užsiminus apie tokią galimybę. Sakė, čia daugiau eksperimentinis dalykas, bet būna tiek ir tereikia.
O ginė įdomu ką iš tyrimų pamatys, jei jie tarkim tvarkoj, bet gal prg bus mažas, tai gal progesterono paskiria, kad labiau kabintųsi žirniukas, gleivinė būtų tvirtesnė, ar aš kažką maišau? Yra paauglystėj tekę pavartot progesterono ir estrogenų, kad iššaukti dingusias mmm, nes buvo per plona gleivinė, joms nebuvo 'iš kur' prasidėti..
Na ir kitą mėnesį jau siųsiu vyrą savo turto pasitikrinti, dėl jo truputį nerimauju, bet irgi tikiu, kad viskas ok jam ir visi nesklandumai laikini..
FoxLady, man nevienoda būna, per pirmas mmm dienas nukritus iki 36,5 ir žemiau, o paskui pakyla iki 36,7 kažkur ir tik po ov šokteli iki 36,9-37, tada truputį vėl pakrenta 36,7-36,8 stebėk ne vieną ciklą ir jau žinosi kaip kas pas tave
niu va, atėjo vienas atsakymas. Kiek prisimenu, reikia vertinti LH ir FSH santykį, tai dar negaliu pasitikrinti.
FSH 6.6, tai su LH santykis 1.01
Ir FSH didesnis uz LH per 0.1. Nelabai ismanau bet lyg ir gerai?
Estradiolis 134.3, normos 45.4-854 pmol/l.
I normas patenka.. Gal kuri zinot ar viskas oki su tokiais skaiciukais? Mano supratimu jei normose tai ir gerai ramu bus siuo klausimu.
FSH 6.6, tai su LH santykis 1.01
Ir FSH didesnis uz LH per 0.1. Nelabai ismanau bet lyg ir gerai?
Estradiolis 134.3, normos 45.4-854 pmol/l.
I normas patenka.. Gal kuri zinot ar viskas oki su tokiais skaiciukais? Mano supratimu jei normose tai ir gerai ramu bus siuo klausimu.
Na fsh:lh tai tobuli skaičiai, labai geras santykis Ir svarbiausia, kad neaukštas skaičius, tai reiškia, kad nereikia daug hormono, kad įvyktų O, nevargsta kiaušidės Estradiolis irgi geras, tai čia viskas tvarkoje Dabar belieka išlaukti progesterono atsakymų
Tiesa visu tyrimu atsakymai atejo per viena val, buvau nepastebejus laisku el.paste pries 18 val pasidariau, 19 val jau buvo visi atsakymai atsiusti. Tai jei ka BMP klinikoje viskas greit
Deraramos, puikus tavo skaiciukai, viskas su hormonais gerai. Dabar 7 dpo pasidaryk progesterona ir prolaktina. Priduok ryte, kavos negerusi, nestresuok pries davima, nedraugauk su vyruku 3 dienas ir netrink duse krutines su kempine, prolaktinas kapriznas hormonas.
Deraramos, puikus tavo skaiciukai, viskas su hormonais gerai. Dabar 7 dpo pasidaryk progesterona ir prolaktina. Priduok ryte, kavos negerusi, nestresuok pries davima, nedraugauk su vyruku 3 dienas ir netrink duse krutines su kempine, prolaktinas kapriznas hormonas.
oi, būtinai reikia ryte? bus savaitės vidurys.. Apie prolaktiną nežinojau, ačiū ir kad reikia būt ramybės būsenoj bei be vyro 3 dienas, ačiuks o šiaip įdomu, gal pasidarius PRG 7 dpo, jau matysis, gal pastojau? jei įmanoma iš PRG pamatyti..
Beladona, kokie nėštukės pojūčiai? Kisulita, kaip tu?
Labos... visoms nerimaujančioms ir tepliojančioms tikimės viskas bus tik gerai na ir aš po g ..mano gimda apsivertus po paskut kaži gali įtakot nepastojimą ir persileidimą
oi, būtinai reikia ryte? bus savaitės vidurys.. Apie prolaktiną nežinojau, ačiū ir kad reikia būt ramybės būsenoj bei be vyro 3 dienas, ačiuks o šiaip įdomu, gal pasidarius PRG 7 dpo, jau matysis, gal pastojau? jei įmanoma iš PRG pamatyti..
Beladona, kokie nėštukės pojūčiai? Kisulita, kaip tu?
Aha, ryte reikia, prolaktinas lb svarbus hormonas, butinai pasidaryk, jei jis per aukstas trukdo pastoti.
Pojuciai pas mane gerai, jau maziau pykina, siaip jauciuos puikiai
Man vis dar klausimai su ta BT termometra laikot iki kol supypsi ar ilgiau?
Visada iki kol supypsi laikau. Tik as matuodavau uodegytej, ten tiksliausia ir man kazkaip stabiliausia burnoj ner lb tikslu ypac kas miega issiziojes.