Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Hmm, šiandien tepliojimas dar stipresnis... Ir gleivinės gabaliukas buvo... Jaučiu reikės kitą savaitę pasirodyti, bus dar tik 6 sav., bet gal kažką matys  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos.

Mato nuo 2000 hcg jau kažką. Kiek tau dabar tiksliai laiko? Siūlyciau pasiskambinti ginekologei,jei turi privačią.

Atsakyti

Kisulita, gal pabandyk skambint ginei, jei jau gleivines buvo, kazkaip neramu  :unsure:

O kodėl negalėsi pakuoti po to, kai kraujo duosi? Lanai skausmingos tai šios procedūros? 

Pasistenk kiek įmanoma negalvoti į priekį, nes ateities nenuspėsi ir nežinai kas bus, gal viskas bus labai gerai ir tik būsi be reikalo prasinervinusi... O jeigu kažkas bus negerai, tai tada ir tvarkysies su problema   :)​ 

Del skausmingumo kaip kada, bet kai paima krauja, tai ta diena man rankos judint isvis nesigauna, skauda ziauriai. Tai be sansu kilnot po 10kg. Nu man ir venos megsta patrukinet, gal del to. Kita priezastis ta, kad vaziuot i viena puse vos ne dvi valandas, taigi keltis reikes anksti arba isvis nemiegot, o su mazai miego automatiskai as merdejanti. Geriau pasiimt atostogas ir nesivaident ten kaip smeklai, nes paskui galvos pamelavau, kad nebebuna alpimu ir ismes, ar dar ka nors. Ramiau visiems bus :D

Ziaurokos kazkokios dienos si karta. Skauda ziauriai, pila dar ziauriau. Bet kazkaip pastebejau, kad pries pavasari ir pries ziema buna po viena klaiku cikla, atrodo kaip organizmas persitvarkytu kazka. Man vienai taip?

Uj, reik i klinika paskambint del to kraujo, o tai pamirsiu paskui.

Na va, kovo 1 ir keliauju :D

Vienas man biski neramu. Sake pagal progesterona as pati ovuliuoju. Bet ar nera vienintelis budas isitikint - ultragarsas?.. Ar as kazka painioju ir be reikalo galva suku?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuozmusis Guzikas: 09 vasario 2018 - 17:04

Sveikos.

Mato nuo 2000 hcg jau kažką. Kiek tau dabar tiksliai laiko? Siūlyciau pasiskambinti ginekologei,jei turi privačią.

Dabar 5 sav. ir 3 d., jau pasiskambinau į kliniką, užrašė kitai sav., jeigu dar pastiprės tepliojimas, tada pirmadienį prašysiuos, kad ankščiau priimtu...

Atsakyti

Kisulita, laikom kumstukus, kad viskas butu gerai. O tu ilsekis, pagulinek, jei gaunasi, arbateles pagerk. Mes tikim tavo zirniuku!

Atsakyti

Kisulita, gal pabandyk skambint ginei, jei jau gleivines buvo, kazkaip neramu  :unsure:

Vienas man biski neramu. Sake pagal progesterona as pati ovuliuoju. Bet ar nera vienintelis budas isitikint - ultragarsas?.. Ar as kazka painioju ir be reikalo galva suku?

Na pirmadienį pasiskambinsiu, jeigu teplios stipriai vis dar, tik tiek, kad reikės skambintis savo buvusiai ginei, nes kitos, pas kurią lankysiuos, neturiu kontaktų...

Na jeigu progesteronas yra tam tikro lygio, tai laikoma, kad O įvyko. Aišku su ultragarsu nustatytų ar tikrai įvyko  :) 

Atsakyti

Kisulita, laikom kumstukus, kad viskas butu gerai. O tu ilsekis, pagulinek, jei gaunasi, arbateles pagerk. Mes tikim tavo zirniuku!

Na dabar laikas parodys, kaip čia bus  :unsure:  Nežinau ką dar čia padarius, kai progesteronas geras, hcg auga... Belieka tik laukti vizito  :)​ 

Atsakyti

viskas bus gerai, Kisulita :) tikėk savo žirniuku :4u:

aš šiandien vis dėlto (3 cd) nuleidau kraują FSH, LH ir estradioliui. Visų kaina bendrai 38 eur ir šitų niekas jau nekompensuos :D ech... Kitą sav turėtų būti atsakymai. Kažkaip tikiu, kad viskas ok pas mane. Bet geriau būti tikrai.

Atsakyti

viskas bus gerai, Kisulita :) tikėk savo žirniuku :4u:

aš šiandien vis dėlto (3 cd) nuleidau kraują FSH, LH ir estradioliui. Visų kaina bendrai 38 eur ir šitų niekas jau nekompensuos :D ech... Kitą sav turėtų būti atsakymai. Kažkaip tikiu, kad viskas ok pas mane. Bet geriau būti tikrai.

Bandau tikėti, bet neramu dėl visų nesąmonių...  :unsure: 

Antėjoje tie hormonų tyrimai pigiau kainuoja  :) Geri bus tavo tyrimai, bet bus ramiau, kai turėsi atsakymą, kaip įrodymą  :4u:​ 

Atsakyti

jų kaina po 11 ir 12 eur, dar paėmimas iš venos 3,5 eur  :hmm: 

Antėjoj žiūriu pigiau, po 8.5 ir 10.5, kraujo paėmimas 2 eur, et, kitą kartą žinosiu, būčiau 8 euriukus sutaupius :) 

tik toji klinika man nelabai patogioj vietoj, tai ką jau..

Atsakyti

jų kaina po 11 ir 12 eur, dar paėmimas iš venos 3,5 eur  :hmm:

Antėjoj žiūriu pigiau, po 8.5 ir 10.5, kraujo paėmimas 2 eur, et, kitą kartą žinosiu, būčiau 8 euriukus sutaupius :)

tik toji klinika man nelabai patogioj vietoj, tai ką jau..

Jo, Antėja ir man nepatogioje vietoje, plius ten reikia iš anksto registruotis, tai šį kart ir aš rinkausi kitą kliniką - Northway  :)  Tie tai greitukai, visi tyrimų atsakymai tą pačią dieną parėjo, nors į jų darbo pabaigą atvariau  :D  Šaunuoliai, labai nervus saugo, kai greit atsiunčia atsakymus  :4u:​ 

Atsakyti

Dabar 5 sav. ir 3 d., jau pasiskambinau į kliniką, užrašė kitai sav., jeigu dar pastiprės tepliojimas, tada pirmadienį prašysiuos, kad ankščiau priimtu...
Jei teplios aisku prasyk jog anksciau priimtu gal kazka gali pasiulyti. O pirmiausia man buvo su kraujavimu paskirtas gulimas rezimas. Leido tik i tualeta nueiti. Tai neveiksciok niekur, ramiai gulek jei yra galimybe prasyk jog vyras valgyt i lova atnestu. 

viskas bus gerai, Kisulita :) tikėk savo žirniuku :4u: aš šiandien vis dėlto (3 cd) nuleidau kraują FSH, LH ir estradioliui. Visų kaina bendrai 38 eur ir šitų niekas jau nekompensuos :D ech... Kitą sav turėtų būti atsakymai. Kažkaip tikiu, kad viskas ok pas mane. Bet geriau būti tikrai.
Nu va saunuole, as va nespwjau si menesi. Jau ryt 6cd tai nueisiu kita menesi pasidarysiu tyrimus jei ispuls tinkama diena , nes as dirbu diena o vyras vakare tai nebus kaip nusigauti iki ten kur krauja ima. O kuriom dienom galima pasidaryti 3-5cd ar kazka maisau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 09 vasario 2018 - 23:33