Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Labas,

Merginos, arteja va ir mano ov, man gine sake kad pas mane gimda pasvirusi i stuburo puse (retroversio padetyje) ir patare po paguleti ant pilvo. Gal kuriai irgi buvo panasi problema? Tris ciklus jau taip bandem ir nieko.. beja, ar kuri tyrete vyra?

Mano gimda irgi i stuburo puse eina. Gine taip pat patare po visko paguleti ant pilvuko, bent 30 min. Ir pridure, kad suniuko poza suteikia daugiau sansu  :rolleyes: 

Skaiciau aptarinejote, kad nesciosioms reiktu uzdrausti interneta. Noriu pridurti, kad ne tik nesciosios, o ir kai kuriems vyrams  :D TAIGI, irasykite ir mane i nelaukianciu mmm sarasiuka.

Sakiau, NE, palaukim dar menesiuka.... Bet... Maniskis prisiskaite ir pamete galva :D​ Neatlaikiau  :D  Buvau sugundyta  :D  :rolleyes: 

Mano ciklas visada toks pat (stebiu jau gera pusmeti) - 26 d. 

9, 10 cd pasirodo kiausinio baltymo isskyros.

12 cd maudzia pilva (pagal mane - O diena)

Vakar buvo 10 cd. ir vyko ND.

Nezinau kiek sansu, kad vat imtu ir pavyktu, bet stengsiuosi labai neisproteti (bent jau kolkas). Atsiduodu i Dievo rankas ir ziuresiu kas gausis   :rolleyes: 

Sekancios mmm vasario 24, tad lauksiu rezultatu -  ateis jos ar ne  :4u: 

Atsakyti

Sekmes Vabaliuksti :) tikiuosi ir mums paeia su ND. O tu paprastai guli ant pilvo ar pagalvele pvz dar pasidedi?

Atsakyti
Vabaliuksti, mes pacios isirasom i sarasa, nukopink paskutini sarasiuka ir isirasyk save;)
Atsakyti

Mano gimda irgi pasisukus, nu ***** visai pamirsus buvau jog reikia suniuko poza. Mes pirmaja pagavom tik pradeje naudoti sia poza. Visai is galvos iseje buvo. 

O man kazkaip lenda visokios mintys i galva . Kazkodel sukas galvoj jog nepastoju tai mazu kokia edometrioze yra. Nzn kodel bet paskaitau atrodo panasumu yra nu nzn. Si menesi nespejau pasidaryt tyrimu, bet kito ciklo pradzioj pasidarysiu ir keliausiu pas savo ginekologa dar echoskopa pasidaryti, buvo man po gimdymo cista atsiradus, ji dingo ir dabar mazu atsinaujono vel. Skaiciau kad esant endometriozei budinga cistu atsiradimas . Kazkokios negeros mintys pradejo lysti :unsure:​ 

Atsakyti

Ispaikyta, tikiuosi neprireiks endometriozes tirtis. Aš irgi dėl jos nerimauju, bet laparoskopijos nenoriu ir bijau. Juk visgi operacija  :unsure: 

susirinkau siuntimus visokiem kraujo tyrimam iš šeimos gyd, eisiu pasitirsiu kalį, vit. D, skydliaukės hormonus..

ryt 4 cd, tai atskirai dar nueisiu lyt.hormonam kraują priduot privačiai.

ir dar tikiuosi, kad pas mane viskas ok :D gal ir mums šuniuko pozą pabandyt  :hmm: nors ginė kai apžiūrinėjo echoskopu sakius, kad pas mane viskas taisyklingai.. Bet gaal padėtų irgi  :P​ 

Atsakyti

Jungiuos ir vėl prie planuojančiųjų bei to gandriuko apsilankant laukiančiųjų... Praeitą mėnesį mm vėlavo keletą dienų, bet galiausiai prasidėjo. Pasirodo, paprasčiausias stresas ir nuovargis tam turėjo įtakos. Nes įprastai, pas mane ciklas visada gan reguliarus. Šį kart jau 5 diena kaip mm vėluoja. 2 diena kaip kamuoja kartas nuo karto užeinantys galvos skausmai. Vaistų nesigriebiu, nes jei vis tik abejonės dėl nėštumo pasitvirtintų, tai pakenčiu dar. Vakar dariausi NT - Neigiamas. Bet skaičiau, kad būna ir tokių atvejų, jog net ir jau daktarei patvirtinus nėštumą, NT būna kad kurį laiką nieko nerodo. Tai vat dar ir nežinau kaip čia yra. Jokio streso ar nuovargio pastaruoju metu tikrai neturėjau, tad priežastis turėtų būti kita,. Ir giliai širdy tikrai viliuosi, jog gal šį kart pavyko  :angel_not:  Ar gali tie galvos skausmai prasidėti nėštumo pirmomis savaitėmis? :hmm:​ 

Atsakyti
Kas matuojate BT, kokia jums buna iki OV?smile.gif ir iki kiek uzkyla po jos?
Atsakyti

Kas matuojate BT, kokia jums buna iki OV?smile.gifir iki kiek uzkyla po jos?

Man dažniausiai būna iki 36,55, po O apie 36,9, dabar kai pastojau, tai apie 37  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 02 09, 07:20)
susirinkau siuntimus visokiem kraujo tyrimam iš šeimos gyd, eisiu pasitirsiu kalį, vit. D, skydliaukės hormonus..

Visi sie tyrimai bus nemokami? Kadangi nepastoji? Nes man gyd sake kad visokie ten D vitaminai nekompensuojami, tai idomu kaip istikruju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 09 vasario 2018 - 09:02
QUOTE(FoxLady @ 2018 02 09, 11:01)
Visi sie tyrimai bus nemokami? Kadangi nepastoji? Nes man gyd sake kad visokie ten D vitaminai nekompensuojami, tai idomu kaip istikruju  g.gif

Aš irgi už D mokėjau pati huh.gif
Atsakyti

Visi sie tyrimai bus nemokami? Kadangi nepastoji? Nes man gyd sake kad visokie ten D vitaminai nekompensuojami, tai idomu kaip istikruju g.gif

D man buvo mokamas, manau, kad ir kalio bus mokamas :) Skydliaukės gal nemokami  :hmm: 

Atsakyti

Dalis mokamu, bet man padengs draudimas :) siaip sveikata sumaniau pasitikrint.

Atsakyti