Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

As link Manchester ir Liverpool :) Nuo abieju ten nedidelis atstumas.

Man smegenys atostogu iseina. Vakar i vakara jau net agresyvi kazkokia emiau darytis, po to verksne, ir dar bala zin kas daresi, zodziu stogrovys, koks buna apskutine diena pries dienas. Bet sian but negali, nes butu trumpesnis ciklas, nei iprastai, o sake kaip tik ilgesnis bus. Ir vistiek pagal vakar savijauta turejo sian pilnos kelnes but, bet kolkas nieko. Zodziu laukiam, kad nesilaukiam. Jeigu sian vle virsvalandziu laikys, tai velniop...

Aaa :) mes kadangi per viduriuką maždaug, tai nelabai sniegas laikos :( vieną kartą tik normaliai sniegu pasidžiaugėm, kuris išsilaikė gal max 5val  :D 

Atsakyti

Tai jeigu pykinimas nedingo, tai viskas gerai  :D  Man prieš pat patvirtinant nesivystantį jau buvo dingęs pykinimas, tai galvojau, kad lengvėja simptomai  :)

Aš irgi skaitinėjuosi apie tepliojimus, bet nelabai nuramina ką perskaitau  :)​ 

Man per pirmaji nestuma gydytojas griestai uzdraude naudotis internetu, bet as aisku neklausiau jo. Buvo ir asaru pakalniu ir visko , bet kai jaudinies vistiek skaitai, ieskai panasumu ir geros pabaigos . 

O kaip tavo kraujo rezus, su vyru sutampa? As labai stipriai kraujavau, nuo 6 sav. Iki 11 ar 10 bijau pameluoti, paskui kokia 12 ar 13 sav. visiskai baigesi net tepliojimai. Geriau padidinta doze Duphaston ir magni ir nieks nemazejo man kraujuoti, tai kai gime mergaite su skkrtinga rezus nei mano ( pasieme vyro +), tai daktarai sake jog greiciausiai del to kraujavau, nes bande isstumti gimda kaip svetimkuni. 

O tau viskas bus gerai. Maziau internete skaitinek ir bus ramiau. Is patirties sakau ;-)

Atsakyti

O kaip tavo kraujo rezus, su vyru sutampa? As labai stipriai kraujavau, nuo 6 sav. Iki 11 ar 10 bijau pameluoti, paskui kokia 12 ar 13 sav. visiskai baigesi net tepliojimai. Geriau padidinta doze Duphaston ir magni ir nieks nemazejo man kraujuoti, tai kai gime mergaite su skkrtinga rezus nei mano ( pasieme vyro +), tai daktarai sake jog greiciausiai del to kraujavau, nes bande isstumti gimda kaip svetimkuni. 

O tau viskas bus gerai. Maziau internete skaitinek ir bus ramiau. Is patirties sakau ;-)

Jo, mūsų su vyru rezus toks pats :) Bandau mažiau skaitinėtis, bet kai šis nėštumas labai skiriasi nuo pirmojo, tai neramu, kad nėra tų požymių, kurie buvo per pirmąjį :) 

Atsakyti

Na va, parėjo mano tyrimai, tai hcg paaugo iki 2540, o prg - 90 :4u: Tai kaip ir geras progesteronas, ne dėl to teplioja  :hmm: 

Atsakyti

Na va, parėjo mano tyrimai, tai hcg paaugo iki 2540, o prg - 90 :4u: Tai kaip ir geras progesteronas, ne dėl to teplioja  :hmm: 

Super, Kisulita! Auga tavo zirniukas  :wub:  prg labai geras. As ana karta kai persileidau, tai savaite iki persileidimo tyriaus prg, jis buvo tik 23, o man nei tepliojo nieko, taip kad kartais nesuprasi.  As siandien pradejau 11 savaite  :nestuke  ir bkt ryte 37.3, banguoja matyt tas prg labai. 

Atsakyti

Super, Kisulita! Auga tavo zirniukas  :wub:  prg labai geras. As ana karta kai persileidau, tai savaite iki persileidimo tyriaus prg, jis buvo tik 23, o man nei tepliojo nieko, taip kad kartais nesuprasi.  As siandien pradejau 11 savaite  :nestuke  ir bkt ryte 37.3, banguoja matyt tas prg labai. 
Ir hcg gan aukštas, tai manau, kad gerai auga  :)  Galvoju, gal kai bus 6 sav. ir 2 d. nueiti pas ginę, jeigu vis dar teplios  :)   Sakiau, kad ta bt banguoja, tai pagal ją nedaug ką gali nuspręsti, jinai labiau skirta O sugaudyti ir sekti ar artėja mm  :)  Et, jau 11 sav., artėja ta saugi 12 sav. riba  :wub:  Kaip tau gerai, man tai dar tik 5 sav.  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 08 vasario 2018 - 11:06

O pas mane viskas gerai, bet va po pietų įsipučiu ir viskas, o prieš darbo pabaigą vėl viskas gerai :D Nesuprasi :D

Man pirmam trimestre taip buvo, tik daugiau į vakarą. Draugės mergvakarį iki šiol kaip košmarą prisimenu, nes bėgiojau ir bėgiojau į WC, nenorėjau aš ten prisikiaulint prie visų orą gadindama  :oh: Bet ko gero tai tiesiog vienas iš nėštumo "džiaugsmų"  :D 

Dėl to patepliojimo, keistai kažkaip. Jeigu jau tikrai bus neramu ir tai tęsis, tai tik pas ginę keliaut. Bet skaičiukai puikūs, viskas turi būti ok.
Aš tai stebiuosi, kur sprogsta laikas. Atrodo beladona tik tik pranešė, kad teigiamas testas, o jau tuoj 12 sav. Čia kaip man, visas nėštumas praskrido praktiškai, o aš atrodo net nepajaučiau. Įlipau į 35 savaitę šiandien.

Atsakyti

Man pirmam trimestre taip buvo, tik daugiau į vakarą. Draugės mergvakarį iki šiol kaip košmarą prisimenu, nes bėgiojau ir bėgiojau į WC, nenorėjau aš ten prisikiaulint prie visų orą gadindama  :oh: Bet ko gero tai tiesiog vienas iš nėštumo "džiaugsmų"  :D Dėl to patepliojimo, keistai kažkaip. Jeigu jau tikrai bus neramu ir tai tęsis, tai tik pas ginę keliaut. Bet skaičiukai puikūs, viskas turi būti ok. Aš tai stebiuosi, kur sprogsta laikas. Atrodo beladona tik tik pranešė, kad teigiamas testas, o jau tuoj 12 sav. Čia kaip man, visas nėštumas praskrido praktiškai, o aš atrodo net nepajaučiau. Įlipau į 35 savaitę šiandien.
Tai va, aš irgi darbe bėgioju ir bėgioju į tuoletą  :D  Labai nepatogu, tikiuosi praeis po pirmo trimestro  :)  Manau, kad reikės pasirodyti, šiandien jau stipriau tepa... Tik galvoju ar padės man kuo nors, kad nueisiu ankščiau, jeigu nebus dar širdutės girdėti, tai nelabai kažką galės pasakyti  :)  Nežinau kam tas laikas greit bėga, bet man tai jis slenka  :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 08 vasario 2018 - 14:09

02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm
03.03 - Ispaikyta nelaukia mmm

​03.09 - deraramos nelaukia mmm

Negana to, kad 21d gausis ketvirtadienis ir reiks laisva imtis, nes nepapakuosiu vistiek pradurta ranka, tai dar ir pirma Letrozole sekmadieni ant darbo bus -.- Nuotaikos labai nekazka.

Atsakyti

Merginos, arteja va ir mano ov, man gine sake kad pas mane gimda pasvirusi i stuburo puse (retroversio padetyje) ir patare po paguleti ant pilvo. Gal kuriai irgi buvo panasi problema? Tris ciklus jau taip bandem ir nieko.. beja, ar kuri tyrete vyra?

Atsakyti

Nežinau kam tas laikas greit bėga, bet man tai jis slenka  :D

Nu va pradžioj sutinku, kad laikas slenka, o paskui pralekia nematyt. Labai linkiu ir tikiu, kad viskas bus gerai tau.

Atsakyti

Negana to, kad 21d gausis ketvirtadienis ir reiks laisva imtis, nes nepapakuosiu vistiek pradurta ranka, tai dar ir pirma Letrozole sekmadieni ant darbo bus -.- Nuotaikos labai nekazka.
O kodėl negalėsi pakuoti po to, kai kraujo duosi? Lanai skausmingos tai šios procedūros? 

Pasistenk kiek įmanoma negalvoti į priekį, nes ateities nenuspėsi ir nežinai kas bus, gal viskas bus labai gerai ir tik būsi be reikalo prasinervinusi... O jeigu kažkas bus negerai, tai tada ir tvarkysies su problema   :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 08 vasario 2018 - 17:01