Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

beladona, jeigu tau neramu, tai gal nulėk pas ginę ankščiau  :)  Patvirtins, kad viskas gerai ir galėsi sau rami sėdėti  :D

Man tai dar taip toli iki vizito, tai reikia kažkaip ramintis  :)​ 

Mano gine matai echo nedaro, tai reikia laukt iki 02 19. Jei pradeciau kraujuot tai tada duotu skubiai echo, o kol viskas ok, sake nera reikalo daryt echo. Ypac jei priezastis - man neramu, atrodo nebesilaukiu. Nu kaip nors, raminuos, skaitineju internete, apie 10 sav jau normalu kad pozymiai lengveja, nes placenta jau pradeda dirbt. Bet pykinimas tai niekur nedingo, papietavau ir fuuuui kaip neskaniai ir negera dabar  :blink:​ 

Atsakyti

Mano gine matai echo nedaro, tai reikia laukt iki 02 19. Jei pradeciau kraujuot tai tada duotu skubiai echo, o kol viskas ok, sake nera reikalo daryt echo. Ypac jei priezastis - man neramu, atrodo nebesilaukiu. Nu kaip nors, raminuos, skaitineju internete, apie 10 sav jau normalu kad pozymiai lengveja, nes placenta jau pradeda dirbt. Bet pykinimas tai niekur nedingo, papietavau ir fuuuui kaip neskaniai ir negera dabar  :blink:​ 

Tai jeigu pykinimas nedingo, tai viskas gerai  :D  Man prieš pat patvirtinant nesivystantį jau buvo dingęs pykinimas, tai galvojau, kad lengvėja simptomai  :) 

Aš irgi skaitinėjuosi apie tepliojimus, bet nelabai nuramina ką perskaitau  :)​ 

Atsakyti

Tai jeigu pykinimas nedingo, tai viskas gerai  :D  Man prieš pat patvirtinant nesivystantį jau buvo dingęs pykinimas, tai galvojau, kad lengvėja simptomai  :)

Aš irgi skaitinėjuosi apie tepliojimus, bet nelabai nuramina ką perskaitau  :)​ 

O pameni nare cia buvo Ryziuke ? tai jai kaip mmm buvo pramuse, bet nieko, zirniukui viskas ok buvo. Jei tik siek tiek teplioja manau nepergyvenk labai, paziurek koks prg. O tie skaitymai... vaje vaje, man atrodo visoms besilaukiancioms turetu apribot prieigas prie interneto :D 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 02 07, 13:35)
<p>nebežinau:) </p><p>Nagi nagi kokia dieta 🤔ir taip rodos visas gyvenimas dieta 😂 </p><p></p><p>Turiu tablietku bet bijau begert kol planuojam nors ale nekenkia 😒 </p><p></p><p></p><p></p>

giežtai nuimt cukrų ir visus miltinius 4u.gif bet cukrus ne tik šaukštelis su kava/arbata bet skaitant etiketes, jo daug kur biggrin.gif jogurtai, sausainiai, duoniukai, padažai ir t.tt. ir net bent mėnesiui ir vaisius apribot. Man labai pagelbėjo 4u.gif paleo mitybos principais rėmiausi, iš šio forumo ir gavau info apie tai 4u.gif cukrus, miltai - grybelio draugai, tai reik jų jam nebeduot bigsmile.gif
Atsakyti

O pameni nare cia buvo Ryziuke ? tai jai kaip mmm buvo pramuse, bet nieko, zirniukui viskas ok buvo. Jei tik siek tiek teplioja manau nepergyvenk labai, paziurek koks prg. O tie skaitymai... vaje vaje, man atrodo visoms besilaukiancioms turetu apribot prieigas prie interneto :D

Na aš kol kas dar neskambinu panikos varpais, kol to tepliojimo labai negausiai  :D  Bet būtų gerai, jeigu jo iš vis nebūtų  :)​ Bet manau, kad pilnai nusiraminsiu tik kai pagimdysiu :D Visgi pasėja nerimo buvęs nesivystantis...

Atsakyti

Na aš kol kas dar neskambinu panikos varpais, kol to tepliojimo labai negausiai  :D  Bet būtų gerai, jeigu jo iš vis nebūtų  :)​ Bet manau, kad pilnai nusiraminsiu tik kai pagimdysiu :D Visgi pasėja nerimo buvęs nesivystantis...

Oi Kisulita kaip as tave suprantu, juk pas mane tokia pat skaudi patirtis :( as net i echo eidama drebejau, nu galvoju isgirsiu vel kaip atsilieka pagal laika, kaip vel kazkas negerai  :blink:​ 

Atsakyti

Oi Kisulita kaip as tave suprantu, juk pas mane tokia pat skaudi patirtis :( as net i echo eidama drebejau, nu galvoju isgirsiu vel kaip atsilieka pagal laika, kaip vel kazkas negerai  :blink:​ 

Va va, sunku labai, kai jau tokios patirties turėta... 

Blyn, kaip man pilvą pučia  :blink:  Negaliu, kasdien po pietų prasideda ir sėdžiu kaip balionas kalnių sagą prasisegusi  :oh:​ 

Atsakyti

Va va, sunku labai, kai jau tokios patirties turėta... 

Blyn, kaip man pilvą pučia  :blink:  Negaliu, kasdien po pietų prasideda ir sėdžiu kaip balionas kalnių sagą prasisegusi  :oh:​ 

:D  :D  :D  as  i darba betelpu tik i dvi sukneles, nes jos biski tampos, ir yra su dirziukais, su kelnem jau be sansu darbe, sprogciau turbut :D vakare pilvukas pas mane is vis ohooo, sakau bezdalu pilnas, bet ir ryte jau matau as pilvuka  :wub:​ 

Atsakyti

:D  :D  :D  as  i darba betelpu tik i dvi sukneles, nes jos biski tampos, ir yra su dirziukais, su kelnem jau be sansu darbe, sprogciau turbut :D vakare pilvukas pas mane is vis ohooo, sakau bezdalu pilnas, bet ir ryte jau matau as pilvuka  :wub:​ 

O pas mane viskas gerai, bet va po pietų įsipučiu ir viskas, o prieš darbo pabaigą vėl viskas gerai :D Nesuprasi :D

Atsakyti

giežtai nuimt cukrų ir visus miltinius 4u.gifbet cukrus ne tik šaukštelis su kava/arbata bet skaitant etiketes, jo daug kur biggrin.gifjogurtai, sausainiai, duoniukai, padažai ir t.tt. ir net bent mėnesiui ir vaisius apribot. Man labai pagelbėjo 4u.gifpaleo mitybos principais rėmiausi, iš šio forumo ir gavau info apie tai 4u.gifcukrus, miltai - grybelio draugai, tai reik jų jam nebeduot bigsmile.gif

Ai apie šitą tai žinau griežtai cukrus pas mane 😉 miltai irgi retas svečias ir tai spelta ačiū už patarimus  :4u:​  man rods man netinka vyro turtas nes kai nepsisaugom taip visada nelabai po 🤐

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 02 07, 17:12)
vartotojo įkelta nuotraukacukrus, miltai - grybelio draugai, tai reik jų jam nebeduot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ai apie šitą tai žinau griežtai cukrus pas mane 😉 miltai irgi retas svečias ir tai spelta ačiū už patarimus  4u.gif​  man rods man netinka vyro turtas nes kai nepsisaugom taip visada nelabai po 🤐</p>

Tai tada ir jam reik vaistų pagert, nes jai Jūs viena tik gersit, pasaka be galo unsure.gif
Atsakyti

Aš kai anksčiau matuodavau, tai pradėdavau iškart pasibaigus mm  :4u:

OoO! Fainai, džiugu dėl tavęs :)

Pas mus irgi sninga :) tokiom mažutėm snaigėm, be jokio vėjo  :wub: ir dar kažkur rajone muzika tokia lėta grojo. Tai stovėjau lauke galvą į dangų užvertusi ir mėgavausi akimirka  :wub:

Primink, kuriam mieste tu gyveni? :)

As link Manchester ir Liverpool :) Nuo abieju ten nedidelis atstumas.

Man smegenys atostogu iseina. Vakar i vakara jau net agresyvi kazkokia emiau darytis, po to verksne, ir dar bala zin kas daresi, zodziu stogrovys, koks buna apskutine diena pries dienas. Bet sian but negali, nes butu trumpesnis ciklas, nei iprastai, o sake kaip tik ilgesnis bus. Ir vistiek pagal vakar savijauta turejo sian pilnos kelnes but, bet kolkas nieko. Zodziu laukiam, kad nesilaukiam. Jeigu sian vle virsvalandziu laikys, tai velniop...

Atsakyti