Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 173 TEMA (VASARIS)

Jo.. ciklas 29 d sikart.

Penktadieni planuoju tyrimus pasidaryt jei iseis savo klinikoj, issiaiskinsiu ryt pas seimos gyd.

Nieko tokio, sakiau sau kad noriu gruodinuko :D tik vyras nuliudo.. Noris juo labiau pasirupint, nes neramu kad pas ji kokiu bedeliu gali buti.. Kita menesi sake jei nepavyks eis ziuret..

Atsakyti

Kisulita kada kartosi tyrimus? Tikiu kad viskas ok bus :4u:

Atsakyti

Kisulita kada kartosi tyrimus? Tikiu kad viskas ok bus :4u:

Bandysiu šiandien vakare, tik gaila, kad atsakymus jau gausiu tik rytoj  :)

Atsakyti

Bandysiu šiandien vakare, tik gaila, kad atsakymus jau gausiu tik rytoj  :)

Keista, kodel teplioja, prg tai geras pas tave  :hmm:  na viskas bus gerai, svarbu ramiai but  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(motiejus5 @ 2018 02 07, 01:47)
<p>Ryt pradedu bt nes nebežinau kada tiksliai O nes dar dviem d pailgėjo ciklas 😣 Ot tingiu 😜 šiaip pagal išskyras puikiai žinau kada O .. jauč turiu parazitę pienligę ,,ten" 😣😣 pirmad pas gine..echo pasidarysiu žvakių išrašys......</p><p></p><p>P.S. gal hormonus pasidaryt 🤔jai visos tai visos 😂</p>

man pienligę dieta palengvino.. ir gal net pagydė, tfu tfu bigsmile.gif o iš žvakučių Flugenil, be recepto jos 4u.gif sorry už off topic 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nebezinau:): 07 vasario 2018 - 10:00

Keista, kodel teplioja, prg tai geras pas tave  :hmm:  na viskas bus gerai, svarbu ramiai but  :4u:​ 
Na, man irgi keista... Internete pasiskaičiau, tai rašo, kad 30 proc. moterų pateplioja  :hmm:  Nežinau, gal čia dėl to, kad pasportavau truputį stipriau sekmadienį  :hmm:  Bet nėra, kad ant apatinių būtų kažko, tiesiog matyti su išskyrom ant tuoletinio kartais, dabar va vėl nieko nebėra  :hmm:  Nesuprantu kas čia yra...  :)  Na dėl viso pikto ir prg pakartosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 07 vasario 2018 - 10:05

Na, man irgi keista... Internete pasiskaičiau, tai rašo, kad 30 proc. moterų pateplioja  :hmm:  Nežinau, gal čia dėl to, kad pasportavau truputį stipriau sekmadienį  :hmm:  Bet nėra, kad ant apatinių būtų kažko, tiesiog matyti su išskyrom ant tuoletinio kartais, dabar va vėl nieko nebėra  :hmm:  Nesuprantu kas čia yra...  :)  Na dėl viso pikto ir prg pakartosiu...

Butinai pakartok, bet tas prg labai banguojantis dalykas pasirodo. 

Kas pas mane, tai nezinau, bet krutys beveik nebejautrios, nors si nestuma jos ir nebuvo super jautrios nei karto, dabar echo 02 19, taip bijau kad nepasakytu kad nieko nebera :(  dar kaip kvaisa syrit pasimatavau bkt, tai tik 36.9, nors budavo 37.1 ir 37.2... zodziu, ramiai nesigauna kad ir kaip norisi  :huh2:  :unsure:  ryt sueis lygiai 10 savaiciu, gal jau normalu kad pojuciai praeina  :hmm: jau ir nestukes knygele turiu  :wub:​ 

Atsakyti

Butinai pakartok, bet tas prg labai banguojantis dalykas pasirodo.  Kas pas mane, tai nezinau, bet krutys beveik nebejautrios, nors si nestuma jos ir nebuvo super jautrios nei karto, dabar echo 02 19, taip bijau kad nepasakytu kad nieko nebera :(  dar kaip kvaisa syrit pasimatavau bkt, tai tik 36.9, nors budavo 37.1 ir 37.2... zodziu, ramiai nesigauna kad ir kaip norisi  :huh2:  :unsure:  ryt sueis lygiai 10 savaiciu, gal jau normalu kad pojuciai praeina  :hmm: jau ir nestukes knygele turiu  :wub:​ 

Pasidarysiu, vis tiek bangavimas tai bus nežymus svyravimas, o jei krito, tai bus žymus kritimias :)

Žinok, man irgi tas pats su šiuo nėštumu, jis visiškai kitoks nei praeitas ir tai visiškai nepadeda, tai irgi negaliu ramiai išbūti  :unsure:  Na nežinau ar krūtinės jautrumas gali kažką pasakyti, nes kai man buvo nesivystantis, tai jos buvo jautrios ir siausmingos net sužinojus, kad jau viskas... Tai per daug nekreipk dėmesio į tai   :)  O bt tai svyruojantis dalykas, man irgi buvo pakritusi mm dieną truputį, bet turbūt dėl to, kad matavausi apie 2 nakties, nors galvojau, kad jau kokios 7  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 07 vasario 2018 - 10:48

Pasidarysiu, vis tiek bangavimas tai bus nežymus svyravimas, o jei krito, tai bus žymus kritimias :)

Žinok, man irgi tas pats su šiuo nėštumu, jis visiškai kitoks nei praeitas ir tai visiškai nepadeda, tai irgi negaliu ramiai išbūti  :unsure:  Na nežinau ar krūtinės jautrumas gali kažką pasakyti, nes kai man buvo nesivystantis, tai jos buvo jautrios ir siausmingos net sužinojus, kad jau viskas... Tai per daug nekreipk dėmesio į tai   :)  O bt tai svyruojantis dalykas, man irgi buvo pakritusi mm dieną truputį, bet turbūt dėl to, kad matavausi apie 2 nakties, nors galvojau, kad jau kokios 7  :D​ 

Mano prg nuo 86 iki 55 pakrites buvo, paskui vel pakilo, tai jei ka neissigask, visaip buna :) 

Kiek skaiciau tai pastojus reik mest bkt matavimus, o as matyt turiu priklausomybe termometrui  :unsure:​ 

Atsakyti

Mano prg nuo 86 iki 55 pakrites buvo, paskui vel pakilo, tai jei ka neissigask, visaip buna :)

Kiek skaiciau tai pastojus reik mest bkt matavimus, o as matyt turiu priklausomybe termometrui  :unsure:​ 

Aa, na turėsiu omeny, kad gali būti kritimas, tokiu atveju reiktų dar pasikartoti  :)   Bus pelno klinikai  :D 

Aš tai iš vis matavimais neužsiimu, labai retai kada matuojuosi, nepatinka man budintis rytai  :) 

Atsakyti

nebežinau:) 

Nagi nagi kokia dieta 🤔ir taip rodos visas gyvenimas dieta 😂 

Turiu tablietku bet bijau begert kol planuojam nors ale nekenkia 😒 

Atsakyti

beladona, jeigu tau neramu, tai gal nulėk pas ginę ankščiau  :)  Patvirtins, kad viskas gerai ir galėsi sau rami sėdėti  :D 

Man tai dar taip toli iki vizito, tai reikia kažkaip ramintis  :)​ 

Atsakyti