Butinai pakartok, bet tas prg labai banguojantis dalykas pasirodo. Kas pas mane, tai nezinau, bet krutys beveik nebejautrios, nors si nestuma jos ir nebuvo super jautrios nei karto, dabar echo 02 19, taip bijau kad nepasakytu kad nieko nebera dar kaip kvaisa syrit pasimatavau bkt, tai tik 36.9, nors budavo 37.1 ir 37.2... zodziu, ramiai nesigauna kad ir kaip norisi ryt sueis lygiai 10 savaiciu, gal jau normalu kad pojuciai praeina jau ir nestukes knygele turiu
Pasidarysiu, vis tiek bangavimas tai bus nežymus svyravimas, o jei krito, tai bus žymus kritimias
Žinok, man irgi tas pats su šiuo nėštumu, jis visiškai kitoks nei praeitas ir tai visiškai nepadeda, tai irgi negaliu ramiai išbūti Na nežinau ar krūtinės jautrumas gali kažką pasakyti, nes kai man buvo nesivystantis, tai jos buvo jautrios ir siausmingos net sužinojus, kad jau viskas... Tai per daug nekreipk dėmesio į tai O bt tai svyruojantis dalykas, man irgi buvo pakritusi mm dieną truputį, bet turbūt dėl to, kad matavausi apie 2 nakties, nors galvojau, kad jau kokios 7