Nagi mergaitės kuri nors matuojatės Bt ?sakykit kurią d po mm pradedat 4 ar 5 ar vėliau
Ir aš manau kad nebereikia kartoti kadangi skaičiukai gražūs akivaizdu kad augate
Na hcg pasidarysiu dėl viso pikto Pažiūrėsiu ką rodys
Manau po mmm kokia 10ta diena galima pradet matuoti, nuo pirmos mmm dienos.
Aha tth tirsiuos atskirai su siuntimu, nes kasmet skydliauke tikrinuos, turiu autoimunini tiroidita. Hormonai tvarkoj, tik antikuniu per daug.
Nagi mergaitės kuri nors matuojatės Bt ?sakykit kurią d po mm pradedat 4 ar 5 ar vėliau
Aš tai pradedu matuoti tik po to, kai pamatau teigiamą ot
deraramos, dar bandei nt darytis?
EniR, taip, jau nuo gruodzio 6-tos dirbu senoj darbovietej, tik pareigos kitos
Pas mus sninga <3 Taip grazu, ramu... Ir salta Nu bet taaaaaaip grazu. Pagaliau sniegas, kurio as nepramiegojau
02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.10 - Guziko paskutine viltis
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm
03.03 - Ispaikyta nelaukia mmm
Tai atnaujinu:
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.10 - Guziko paskutine viltis
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm
03.03 - Ispaikyta nelaukia mmm
deraramos, dar bandei nt darytis?
Kisulita, ne, būtų naivu tikėtis, nes teplioja tvarkingai pagal grafiką, ryt-poryt laukiu pramušant.. Ir tempa pakrito, tai 0 vilčių
grynas pms'as šiuo metu...
Kisulita, ne, būtų naivu tikėtis, nes teplioja tvarkingai pagal grafiką, ryt-poryt laukiu pramušant.. Ir tempa pakrito, tai 0 vilčių
grynas pms'as šiuo metu...
O bt tik truputį pakrito ar jau nukrito iki prieš O buvusios temperatūros?
Atėjau ant naujienų! Kisulita, sveikinimai didžiausi bet tavo testai tikrai melagiai, gerai, kad nuėjai kraujo tyrimus pasidaryti.
Laukiam pas susiplanavusias
Atėjau ant naujienų! Kisulita, sveikinimai didžiausi bet tavo testai tikrai melagiai, gerai, kad nuėjai kraujo tyrimus pasidaryti.
Laukiam pas susiplanavusias
Na keistai ten su tuo nt gavosi Bet vat, kitos merginos gali pasimokyti iš šios patirties, kad nereikia aklai mt tikėtis
Na aš kol kas dar šioje temoje pasitrinsiu, o po echoskopijos jau po truputį bandysiu palandžioti po susiplanavusių temas