Nezinau ar ta sarasa partempiau, jei ka pataisykit :-)
02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm
03.03 - Ispaikyta nelaukia mmm
aš jau gal norėčiau ir šį pasidaryt tyrimus vis dėlto.. Tik kadangi be siuntimų darysiu, reik tiksliai išsiaiškint, kuriuos ir kurią dieną pasidaryt.. mačiau mergaitės rašė kažką atgal keliom žinutėm ketvirtadienį einu pas šeimos gyd, tai paprašysiu biocheminio kraujo tyrimo, cukraus, skydliaukės.. Ieškosiu galų
šiam ciklui jau vilčių nėra, teplioja ir temp pakrito..
aš jau gal norėčiau ir šį pasidaryt tyrimus vis dėlto.. Tik kadangi be siuntimų darysiu, reik tiksliai išsiaiškint, kuriuos ir kurią dieną pasidaryt.. mačiau mergaitės rašė kažką atgal keliom žinutėm ketvirtadienį einu pas šeimos gyd, tai paprašysiu biocheminio kraujo tyrimo, cukraus, skydliaukės.. Ieškosiu galų
šiam ciklui jau vilčių nėra, teplioja ir temp pakrito..
Aš tai irgi siūlyčiau pasidaryti, bent tuos fsh, lh, e2 ir prg, kad būtų matyti kaip ten hormonai gyvena Pati praeitą vasarą pasidariau, kai ilgiau nei 8 mėn. nepavyko pastoti Ir vyras tuo pat metu pasidarė tyrimus, tyrimai buvo geri, tai bent tiek nuramino
Aš tai irgi siūlyčiau pasidaryti, bent tuos fsh, lh, e2 ir prg, kad būtų matyti kaip ten hormonai gyvena Pati praeitą vasarą pasidariau, kai ilgiau nei 8 mėn. nepavyko pastoti Ir vyras tuo pat metu pasidarė tyrimus, tyrimai buvo geri, tai bent tiek nuramino
As is savo patirties galiu ka pasakyt, kad tie tyrimai kiekviena cikla gali but kitokie. Ypac jau vyresniame amziuje, nes kiekviena cikla juk kiti foliai auga. Pamenat koks gigantiskas buvo mano fsh ? Nors prg ta pati cikla rode kad ov ivykus pilnaverte.
O va kita cikla neaisku koks butu buves tas fsh, bet kita cikla as ir pastojau
Radau tyrimu sarasiuka TD, ar geras jis, gal ko truksta? Pas gine eisiu kita menesi, bet noriu nusinesti jau tyrimus pasidarius.
Hormonų tyrimai:
-----3 – 5 ciklo dieną: FSH, LH, E2
-----21 ciklo dieną: prolaktinas, progesteronas (jei ciklas trumpesnis ar ilgesnis nei 28d PRG tirtis 7dpo)
Sumaisiau klausima mano ov 14-15 cd, tai 21 cd bus 6-7 dpo.
As is savo patirties galiu ka pasakyt, kad tie tyrimai kiekviena cikla gali but kitokie. Ypac jau vyresniame amziuje, nes kiekviena cikla juk kiti foliai auga. Pamenat koks gigantiskas buvo mano fsh ? Nors prg ta pati cikla rode kad ov ivykus pilnaverte. O va kita cikla neaisku koks butu buves tas fsh, bet kita cikla as ir pastojau
Na tavo atveju net ir su dideliu fsh pavyko išauginti sveiką foliuką Bet ne visoms taip pasiseka, pamenu, kad ir [b][/b]buvusi mūsų forumo dalyvė [b]Ten [/b]turėjo problemą dėl aukšto fsh ir jai ilgai nepavyko pastoti, tai pradėjo stimuliuotis Tai manau, kad geriau pasidaryti tyrimus, po kiek laiko pakartoti ir stebėti ar viskas gerai Ir turėti omeny, kad tie skaičiukai dar ne verdiktas
Hormonų tyrimai:
-----3 – 5 ciklo dieną: FSH, LH, E2
-----21 ciklo dieną: prolaktinas, progesteronas (jei ciklas trumpesnis ar ilgesnis nei 28d PRG tirtis 7dpo)
Sumaisiau klausima mano ov 14-15 cd, tai 21 cd bus 6-7 dpo.
Dar TTH galima įtraukti, irgi svarbus
Dėl dpo, tai teisingai pasiskaičiavai Svarbiausia, kad 7 dpo nebūtų sekmadienį