gal turi nufotkint nt kaip paskutinis atrodė tavo?
Suradau testukus, viršutinis 12 dpo, 14 dpo apatinis:
Merginos, mano hcg - 1013, progesteronas - 89,6
Prakeikti nt, tiek iš jų naudos, nervus tik gadina
Bet nesuprantu, kodėl testai taip grybą pjauna. Ir kaip skirtingai - vienoms šviečia ryškiausi, kitoms vaiduokliuoja arba išvis nieko nerodo. Visgi iš kraujo geriausia viską spręst, tikslumas nenuginčijamas. Sveikinu. Tik augt augt augt dabar
O tau pilvo nemaude, netepliojo visai? Kaip krutine jaucias?
Bandau dar tureti nors kiek vilties pati, nors jauciu turbut visus pms pozymius..
Krūtinės tai beveik nejaučiau, labai nežymiai, bet aš jos beveik niekad prieš mm nejausdavau
O kai vos patepliojo iš ryto 12 dpo, tai pilvo nemaudė ir dėl to buvo neįprasta, nes paprastai maudžia prieš mm Va, tik vakar pradėjo intensyviau mausti, šiandien ir maudė
Kisulita!!!
Ar dareisi vakar/siandien nt?
Kuo sis sekmingasis ciklas buvo kitoks?
Ne, nt nebeturėjau, tai nebesidariau, galvojau nulėkti nusipirkti, bet buvo baisu Tai nusprendžiau pasidaryti kraujo tyrimą
Net nežinau kuo sėkmingas, nepasakyčiau, kad ir myliukų daug buvo, turbūt padėjotai, kad užtakėm su O
Bet nesuprantu, kodėl testai taip grybą pjauna. Ir kaip skirtingai - vienoms šviečia ryškiausi, kitoms vaiduokliuoja arba išvis nieko nerodo. Visgi iš kraujo geriausia viską spręst, tikslumas nenuginčijamas. Sveikinu. Tik augt augt augt dabar :wub:iI
Daug internete prisiskaičiau, ką galėtų reikšti, kai nt šviesėja, tai daug kur rašoma, kad geriausia darytis, kai mm vėluoja savaitę ( ), kai jau hcg daug, nes iš pradžių jo mažai yra ir išgėrus daugiau skysčių, patys testukai bus blankūs, nes prasiskiedžia Na mano šie pirkti Iki, tai matyt kokybė jų nebuvo iš geriausių, gal dažų buvo tame antrame mažiau ar gal tikrai turėjo įtakos tai, kad prieš miegą vandens nemažai išgėriau
Oj, augsim, kad būtų sveikas/a ir stiprus/i
Aha prisiminiau jau kaip rasei kad lyg mmm per anksti atejo, kas buvo ne mmm
Bet abu testai ryskuciai, nereik spigint akiu tikrai.. Ech kad man toki..
Jo, bet ten tik radau iš ryto nedidelę dėmelę ir tiek, likusią dieną jau nieko nebebuvo
Na antras tai toks pablankęs, tikrai labai išgasdino
Pas mane testai svarus, vel pilna pykcio sau - zodziu bus tos velnio menesienos ir teks gert tuos velnio stimuliuojancius. Nervas ima. Galiu surest lentyna, bet negaliu surest vaiko blyn. Ir juodai i darba vel nenoriu, galva spaudzia vis dar - bet reikia, net jei irlikciau namie, turbut nieko gero nebutu, tik uzsiesciau negyvai. Zodziu negatyvo pilnos kelnes. O taip gerai vakare buvo, smagu taip...
Guzikai, lentyna liuks atrodo!!! Ir man kavos aparato spalva labai patiko!
O jau pradėjai kažkur dirbt?
Merginos, mano hcg - 1013, progesteronas - 89,6 Prakeikti nt, tiek iš jų naudos, nervus tik gadina
Sveikinimai!!!!
Labas!
Nu ką, grįžtu į "jau laukiuosi ar ne?" klubą. Po to, kai vėl nusprendėm rimčiau imtis visko bus pirmas ciklas. Žiūrėsiu, kiek ilgai atsilaikysiu nuo NT pirkimo
Privalgėm šiandien su MB meksikietiško maisto pietums, tai mano organizmas mane keikia. Cheminės reakcijos vyksta, viskas burbuliuoja. Jaučiu jau vargo su wc turėsiu
28 cd siandien, pradejo teplioti, pilva maudzia manau neverta man dar testu gadint.. ir kai jau tikrai lauksiuos, tada bus aisku, nereikes ieskot ko nera.. Planuoju pasidaryt tyrimus bet gal kito ciklo dar palauksiu..
Kaip tu Kisulita?
As ir planuoju nulekt pasidaryt tyrimukus. Hal skaiciukai ne kokie, tik as dar pabandysiu nauja cikla ir jei nieko tada eisiu pasidaryt