Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

Na bet kur reikia dirbti, kad neerzintų atėjusi ir aiškinanti bobelka? Auksinė kantrybė kai kurių žmonių, tikrai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LaQueen @ 2015 09 11, 08:38)
laugh.gif nu aš tipo protingesnė.. siūliau kažkada eiti į lauką išsiaiškinti, kai drebėjo nosį man į nosį įrėmus, galvoju aš čia nesicirkinsiu prie visų. Bet atsitraukė..
Norėtųsi ir man už kasų patampyti, nes bais nekenčiu tokių gyvenimo guru, kurios savo nesusitvarkiusios, bet ką jau čia.. nesitepu rankas į š.  ax.gif

O ko policja nepagasdini? Irasyk pokalbi-demonstratyviai - ir pagrasink, kad teisman paduosi uz... priekabiavima, chuliganizma, garbes orumo izeidima,.
Atsakyti
QUOTE(LaQueen @ 2015 09 10, 13:21)
Ne, šeimų ar draugysčių neskiriu. wink.gif nebebuvo jie kartu. Siejo tik bendras darbas juos.
O panašios mes tik tiek, kad bobos. Daugiau niekuo.

O tom, kurios mano kad apskritai gal ex'ių nemėgstu, tai pasakysiu kad ne. Su jo buvusia žmona sutariu puikiai. Jos Dukra mane mėgsta, nori būti kartu, aš ją myliu, ko mum pyktis.
(tarp kitko šita ex apie kurią dabar kalbu, juos ir išskyrė)

O jums patinka toks vyras, kuris nemoka savo buvusių į" vietą pastatyti" Nu ne, jam matyt patinka, kad bobos dėl jo pešasi blush2.gif Jūs jam trečioji pagal eilę?
Ne ex išskyrė, tikrų vyrų nepaimsi ir neišsivesi, nebent tas vyras avinų giminės arba koks teliukas biggrin.gif
Vyras atsakingas už savo šeimos išsaugojimą, o ne ex . Sakoma, kad sunkiausia palikti pirmąją, o paskui jau lengviau, pagauni sportinį azartą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benek: 11 rugsėjo 2015 - 13:50
QUOTE(LaQueen @ 2015 09 08, 14:00)
* Ji nebuvo žmona.
** Prašo paslaugos į vienus vartus. Iškraustė mb pusbrolį iš nuomuojamų patalpų, nes jis JO pusbrolis, neva nenori nieko bendro, o kai reikia jos darbuotoją parvežti, tai neva pašvilpsiu, privalai?
Aš neprieštaraučiau jei būtų skyręsis taikiai. Bet čia pjautynės/muštynės, įžeidinėjimai, linkėjimai mums visko, šnypštė man į akis, kad "man irgi taip bus, pamatysi" doh.gif  Ne tavo reikalas, bus nebus.
Vaistus saujom ryja, sakau ligonė esi, ne vaistus ryk, o gyvent pradėk, o ne kaip gyvatė atsiskyrusi ieškok kaip dar įkasti ir kaip dar pasinaudoti.

QUOTE(LaQueen @ 2015 09 10, 08:42)
Jau kad aš eičiau su ja kalbėti.. doh.gif  Ji pas mane atsivelka į darbą, sėdi akis išpūtus ir aiškina gyvenimo tiesas, kad aš nebūsiu laiminga, kad ji svarsto gal jai reikia moralinę žalą prisiteisti kad jis ją paliko.. Sakau atsipeikėk, ABU nusprendėt skirtis, geriau mirt norėjot nei kartu būti, apie kokią  moralinę žalą galim kalbėti?
Tai pasakė tik tiek, moralinė ar ne, gyvent tai man reikia.
Su ja jos pačios giminė vengia bendrauti, nes ji susireikšminus, ant parketo "bjauroka" vaikščioti, kodėl čia ne medis?
Dėkot nežinau kam turėtumėt kad tokio vėžio gyvenime nesutikot.

nei tu žinai, ką ji saujom ryja, nei apie jos giminę ką žinai.

Gerai tau vaikinas makaronų ant ausų prikabino doh.gif . Kiek tau metų, kad tokiais briedais tiki?

O jei trukdo dirbt, eini į policiją ir rašai pareiškimą. Paprasta viskas. Kam čia bendraut su žmogum, jei nenori.
tik aš kažko galvoju, kad čia tau adrenaliną kelia tie pokalbiai
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2015 09 11, 19:51)
nei tu žinai, ką ji saujom ryja, nei apie jos giminę ką žinai.

Nėra taip kad žinau tik jos vardą ir pavardę. Žinau viską, ir su jos giminėm bendrauju. Su viena ankščiau net dirbau.
Bet ką jau čia..
Man regis kaikurios iš jūsų, grynai tokios.. savas ginti juk reikia. smile.gif)
Papildyta:
QUOTE(Morella @ 2015 09 11, 10:58)
Na bet kur reikia dirbti, kad neerzintų atėjusi ir aiškinanti bobelka? Auksinė kantrybė kai kurių žmonių, tikrai cool.gif

Ofise sėdžiu. Kartu su manimi dar du darbų vadovai ir buhalterė. Minkštas kampas yra. Ateina, paklausia ar gali prisėsti, sakau ne, bet šitokio žodžio jos žodyne nėra. Smegenys blokuoja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaQueen @ 2015 09 16, 13:36)
Nėra taip kad žinau tik jos vardą ir pavardę. Žinau viską, ir su jos giminėm bendrauju. Su viena ankščiau net dirbau.
Bet ką jau čia..
Man regis kaikurios iš jūsų, grynai tokios.. savas ginti juk reikia. smile.gif)
Papildyta:

Ofise sėdžiu. Kartu su manimi dar du darbų vadovai ir buhalterė. Minkštas kampas yra. Ateina, paklausia ar gali prisėsti, sakau ne, bet šitokio žodžio jos žodyne nėra. Smegenys blokuoja. smile.gif

Savas??? blink.gif

Nepageidaujamoms personoms iš darbo išprašyti, yra toks tel nr 112. Beje, nemokamas.todėl tikrai nesuprantu, kam reik bendraut su visokiais nemaloniaus individais
Atsakyti