Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro/draugo buvusios merginos

Sveikutes,

Noreciau suzinoti, kaip jus reaguojate i buvusias savo vyru ar vaikinu merginas. Tarkim ar jus nepagalvojatkaip jusu dabartinis vyras elgesi ar kaip jie bendravo su pries jus buvusia, as nekalbu apie tokius santykius kur tik siaip pasitampymas buvo, kalbu apie rimtus santykius. Pavyzdziui mano vaikinas pries mane turejo mergina, su kuria issiskyre metai pries musu pazinti, bet zinau kad maniskis ja vesti norejo, taciau liko ziauriai iskaudintas, na visko nenoriu pasakoti, bet zinau pakankamai ju ta istorija, ir del jos man labai skaudu, vis pagalvoju, kd riskias maniskis labai ja mylejo, jei jau vesti ketino verysad.gif Daznai as galvoju kaip jie gyveno, kaip laika leisdavo kartu ir t.t Zinau kad taip tik sau gyvenima apsisunkinu bet kitaip negaliu kartas nuo karto prisimenu.. Tad idomu butu kaip jus i tai reaguojate, kaip pavyksta apie tai negalvot ar demesio nekreipti... 4u.gif
Atsakyti
Mano draugas su viena moterim pragyveno nemazai metu ir turi sunu (susituoke nebuvo). Issiskyre su ja senokai, su sunum bedrauja, ir su sunaus mama gerai sutaria. Po jos turejo drauge, su kuria gyveno irgi kelerius metus - ir vesti norejo... Bet del tam tikru priezasciu issikyre.. g.gif
O dabar, mazgaug po 2 metu pertraukos po paskutiniu santykiu, jo gyvenime esu as... Tai ta drauge man nei silta nei salta nekelia, o va vaiko mama - tai kai pagalvoju, kad su ja draugiskai bendrauja, man skruzdelytes begioja... Nors per tiek metu, manau, butu jau ir vel susieje, jei butu kas nors, bet neramina vistiek. Reiks su ja pabandyti susipazinti, gal pasikeis mano savijauta ax.gif
Atsakyti
Va jej, radau panasia tema ax.gif na bet tikiuosi kad ir cia merginos kazka parasys. Na ta buvusi jo, prisiminiau dar kol buvome LT jam visada zinutes rasydavo, tai su kaledom pasveikinus tai su naujais, tai su valentino diena ir su gimtadieniu neuzmirsdavo pasveikint mad.gif mad.gif mad.gif maciau kad ji noretu su juo bendraut, bet draugas mano sakydav, kad lai ji nors per galva apsivercia, man nei silta nei salta. I jos sms jis neatsakydavo wub.gif ax.gif bet vistiek man liudna, kad tokia patirtis pas ji...
Atsakyti
Niekada apie jas negalvoju smile.gif nors ir zinau kada ir kiek laiko su jomis draugavo , ir foto esu maciusi. Nu ir kas, kad draugavo? Bet tai jau praeitis, o dabar as esu jo gyvenime. Jei butu norejes buti su jomis, tai butu ir buves, o ne mane vedes. Kiek zinau, jis su jomis nebendrauja visiskai, tai as ir sau galvos del to nesuku. gal labai juo pasitikiu? Kazkaip pagalvoju,kad as kazkokia is viso nepavydi...
Atsakyti
kai susipazinau su draugu, tai kartu ir su jo mergina 4u.gif jie pora buvo, tik susipyke 4u.gif ..cia per draugu draugus..kartu i koncerta varem, visa vakara praleidom...tai man ta mergina tada labai nepatiko, ramiake, kazkokia nepasitikinti savim, viskuo nepatenkinta, zodziu tikra priesingybe man...po kurio laiko suzinojau, kad jie issikyre, tada likimas taip suvede, kad su juo ir vel susitikom...o po to karto jisai manes jau nebepaleido bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif tai va..nors ta mergina jo gyvenime buvo metus laiko, taciau ta vakara kai ja maciau, supratau, kad esu -esne daugelyje sriciu, todel del jos tikrai nesuku sau galvos schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš nesuku sau galvos dėl jų, man dzin..Ką jos gali paveikt, jei mano vyrukas mane įsimylėjęs, eina dėl manęs iš proto ir tt.? wub.gif
Atsakyti
ojojoj... esu nezmoniskai pavydi ir vos suvaldau ta zaliaake boba savyje ax.gif doh.gif

Pvz.kai pacioje santykiu pradzioje pamaciau ant savo meiles stalo gnybtukuose ex mazyte nuotraukyte pagriebiau ja ir........sukramciau. Pasakiau: "O, kaip simboliska: viena meile suvalge kita! " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 08 02, 17:34)
ojojoj... esu nezmoniskai pavydi ir vos suvaldau ta zaliaake boba savyje ax.gif  doh.gif

Pvz.kai pacioje santykiu pradzioje pamaciau ant savo meiles stalo gnybtukuose ex mazyte nuotraukyte pagriebiau ja ir........sukramciau. Pasakiau: "O, kaip simboliska: viena meile suvalge kita! "  biggrin.gif

blink.gif lotuliukas.gif nu cia liuks pavarei,motera.... taip romantiskai sakyciau sutvarkei reikaliuka g.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 02 rugpjūčio 2006 - 20:21
na mano Meilei irgi tai patiko. ax.gif biggrin.gif
Dabar ta "suvalgytoji" nuotraukyte yra iklijuota musu nuotrauku albume su prierasu " Viena meile suvalge kita" biggrin.gif
(musu nuotrauku albumas yra kaip iliustruotas dienorastis- metrastis mano Meiles pastangomis ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 08 02, 21:57)
Dabar ta "suvalgytoji" nuotraukyte yra iklijuota musu nuotrauku albume su prierasu " Viena meile suvalge kita"  biggrin.gif
(musu nuotrauku albumas yra kaip iliustruotas dienorastis- metrastis mano Meiles pastangomis ax.gif )
O Jėzau blink.gif Kaip įdomiai jūs čia.
O ne perdidelė garbė tai "meilei" puikuotis jūsų asmeniniame meilės albume? Aš tai turbūt būčiau išmetus tą nuotrauką ir viskas. Kam dabar taip sureikšmint tai? Juk tai yra tavo vyro PRAEITIS! Jos nepakeisi. O tas nuotraukos sukramtymas tai, sakyčiau, kažkoks jos sumenkinimas. Vyro vietoj, būčiau įsižeidusi dėl tavo tokio poelgio.
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 08 02, 17:34)
ojojoj... esu nezmoniskai pavydi ir vos suvaldau ta zaliaake boba savyje ax.gif  doh.gif

Pvz.kai pacioje santykiu pradzioje pamaciau ant savo meiles stalo gnybtukuose ex mazyte nuotraukyte pagriebiau ja ir........sukramciau. Pasakiau: "O, kaip simboliska: viena meile suvalge kita! "  biggrin.gif

Vo jei! blink.gif Ar skani ta meile buvo?? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 08 03, 10:23)
O Jėzau  blink.gif  Kaip įdomiai jūs čia.
O ne perdidelė garbė tai "meilei" puikuotis jūsų asmeniniame meilės albume? Aš tai turbūt būčiau išmetus tą nuotrauką ir viskas. Kam dabar taip sureikšmint tai? Juk tai yra tavo vyro PRAEITIS! Jos nepakeisi. O tas nuotraukos sukramtymas tai, sakyčiau, kažkoks jos sumenkinimas. Vyro vietoj, būčiau įsižeidusi dėl tavo tokio poelgio.

taip, tai praeitis, jos nepakeisi, net jei ignoruosi.
ne as iklijavau ta nuotraukyte, o mano Meile. Tai yra tiesiog musu gyvenimo kartu albumas. cia uzfiksuoti ir geri ir blogi ir juokingi etc. ivykiai. Meilei tai pasirode pakankamai idomus mano poelgis, tai uzfiksavo ir ji (kaip ir visokiu bilietus i musu pirma spektakli drauge, mano idomesnes frazes, savo mintis ar pan).

Pamaciusi ta SVETIMA nuotraukele gnybtukuose , kai jau draugavom vis dar stovincia tarp Meiles daiktu, garbingoje vietoje ,as turejau 2 variantus:

1.supykti,tai parodyti ir paprasyti, kad ta nuotrauka butu paslepta.
2. nuleisti visa tai juokais ir paversti fun ivykiu tuo paciu atsikratant tos bjaurasties

pasirinkau pastaraji...

gi sakiau, kad esu pavydi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerami: 04 rugpjūčio 2006 - 13:48