Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(minha @ 2018 01 29, 11:00)
<p>mano peda24.5 cm ir nesioju 38eu biggrin.gif
</p>

Atiduosiu tau išaugtus marmaliūzo batus biggrin.gif
Atsakyti
Man jau lieka sunaus kedai isaugti biggrin.gif , Timbai, keist reiks stiliukas tongue.gif
Atsakyti
Megztukas su terjeru

Cardigan su dalmatinais

Kasmyro megztinis su paisley rastu

Paltas su vilna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 sausio 2018 - 12:10
Kompanijos „Tikkurila“ sudaryta vertinimo komisija paskelbė, jog „Terracotta“ (N405) – madingiausia 2018 m. spalva. „Pilkos ir baltos spalvos dominavimas pagaliau baigiasi – Šiaurės šalių dizaineriai atsisako blankių spalvų paletės ir linksta prie individualaus spalvų parinkimo“, – pasakoja danų interjero dizainerė Nina Bruun.

Jauciu kitu metu rubu spalva bus sita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 sausio 2018 - 12:09
Tik nepamirskit, tie jcrew batai siauresnei pedutei, ne auksta keltim, placiai netiks. Batai sunkoki, siauroki, padas nelankstus, priekiai prailginti siauri, todel atrodo dideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2018 01 29, 12:08)
Tik nepamirskit, tie jcrew batai siauresnei pedutei, ne auksta keltim, placiai netiks. Batai sunkoki, siauroki, padas nelankstus, priekiai prailginti siauri, todel atrodo dideli smile.gif

As pati turiu tokius batus. Nei sunkus nei siauri ir keltis mano auksta puikiai ikisu koja.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 29, 11:12)
Tikrai ne. Uztat spalva  wub.gif  wub.gif  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Graūs, jau atradau ir dydį smile.gif Vadinas su 23,5cm reikia 5 žiūrėti, kurio nėra biggrin.gif
Ramu, piniginė saugi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 29 sausio 2018 - 12:21
QUOTE(JMD @ 2018 01 29, 13:09)
As pati turiu tokius batus. Nei sunkus nei siauri ir keltis mano auksta puikiai ikisu koja.

Gal didesnis dydis kitaip, as kalbu apie vaikiskus. Mano mergaite kojos neikiso, o nera jos peda labai plati, prie platesniu aisku, keltis auksta. Todel nereikia klaidinti, didesni dydziau automatiskai ir platesni. Bet esmes nekeicia, batai siauri ir ilgi. Toks ju modelis. Tas puikiai matosi net is idetos foto ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 29 sausio 2018 - 12:21
QUOTE(savita1 @ 2018 01 29, 12:20)
Gal didesnis dydis kitaip, as kalbu apie vaikiskus. Mano mergaite kojos neikiso, o nera jos peda labai plati, prie platesniu aisku, keltis auksta. Todel nereikia klaidinti, didesni dydziau automatiskai ir platesni. Bet esmes nekeicia, batai siauri ir ilgi. Toks ju modelis. Tas puikiai matosi net is idetos foto ;)

Mažiem vaikiukam iki kokio 13 todlerinio aš nepirkčiau tokių batų. O šiaip iš principo jie amžini. Aš sezono pabaigoj skalbimo mašinoj juos išskalbiu.
Atsakyti
JMD, perleisk man tą XL topą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 01 29, 12:31)
JMD, perleisk man tą XL topą  wub.gif

Kodėl turėčiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 29, 13:33)
Kodėl turėčiau?  biggrin.gif

Tau turbūt labai mažokas biggrin.gif
Atsakyti