Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Komanda,gaudymui užsakymus priimate?
Klausimėlis smile.gif :jei kuri nusiunčiam skubų užsakymą-bus priskiriama gaudomiems pagal eiliškumą ar tai mergaitei kuri pati pirma užmatė tą daiktą ir ką tik nusiuntė užsakymą ? Ar pačiai yra kažkokių šansų pasigaut ,nes jei eilė gaudymui,tai pačiai gal net neverta gaudyt ir siųst deficitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 29, 10:41)

Aciu, idomu papildo sias sukneles ax.gif , prisireike dar vienos smile.gif. Jei kas pamatysit 8 dydzio, patrimituokit temoj ploja.gif :
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 01 29, 10:14)
pagaukit man kas nors šitą L, please  4u.gif
baigiu nusikamuoti laukdama, o ir šiandien visai laiko neturėsiu verysad.gif

Kaspinėlių topas

Gražus šitas. Aš irgi XS-S paimčiau biggrin.gif
Dar va sijonas iš tos pačios kaspinėlių serijos biggrin.gif
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 29, 09:46)
Klausimėlis  smile.gif :jei kuri  nusiunčiam skubų užsakymą-bus priskiriama gaudomiems pagal eiliškumą ar tai mergaitei kuri pati pirma užmatė tą daiktą ir ką tik nusiuntė užsakymą ? Ar pačiai yra kažkokių šansų pasigaut ,nes jei eilė gaudymui,tai pačiai gal net neverta gaudyt ir siųst deficitų  biggrin.gif

Bent is manes- neprieeme gaudymui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 29 sausio 2018 - 09:55
QUOTE(-_erinija_- @ 2018 01 29, 09:51)
Bet is manes- neprieeme gaudymui  ax.gif

Buvo temoje parašyta ,kad nebepriima-matyt daug yra biggrin.gif Sakau gal vėl priima.Tik va tas reikalas man neaiškus kaip tada pasiskirsto eiliškumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2018 01 29, 09:51)
Bet is manes- neprieeme gaudymui  ax.gif

Is manes irgi neprieme unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 01 29, 09:46)
Klausimėlis  smile.gif :jei kuri  nusiunčiam skubų užsakymą-bus priskiriama gaudomiems pagal eiliškumą ar tai mergaitei kuri pati pirma užmatė tą daiktą ir ką tik nusiuntė užsakymą ? Ar pačiai yra kažkokių šansų pasigaut ,nes jei eilė gaudymui,tai pačiai gal net neverta gaudyt ir siųst deficitų  biggrin.gif

Kol kas nepriimame. Pirma priskiriame gaudomiems, tada jau svieziems uzsakymams.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 29, 09:55)
Kol kas nepriimame. Pirma priskiriame gaudomiems, tada jau svieziems uzsakymams.

Va tai tau,tai neverta reiškia gaudyt pačioms unsure.gif Sakykit,kai jau bus galima į eilę stot 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 29, 09:21)
ir man sitas sueitu biggrin.gif

Jo faktura grazi

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 29, 11:03)
Jo faktura grazi

vartotojo įkelta nuotrauka

O ji tikrai mazinta? Laukiu xxs dydzio, speju netilpsiu. Nors viskas is jcrew xxs tinka unsure.gif
Atsakyti

pagaukit man kas nors šitą L, please 4u.gif
baigiu nusikamuoti laukdama, o ir šiandien visai laiko neturėsiu verysad.gif

Kaspinėlių topas

O aš xl norėčiau :4u:  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2018 01 29, 10:07)
O ji tikrai mazinta? Laukiu xxs dydzio,  speju netilpsiu. Nors viskas is jcrew xxs tinka  unsure.gif

Mano atveju taip
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2018 01 29, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gervuoge" data-cid="71979773" data-time="1517210046"><div><p>pagaukit man kas nors šitą L, please vartotojo įkelta nuotrauka
baigiu nusikamuoti laukdama, o ir šiandien visai laiko neturėsiu vartotojo įkelta nuotrauka

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.jcrew.com/us/p/womens_category/tshirtsandtanktops/sweatshirts/double-bow-sweatshirt/H4859?color_name=ivory'>Kaspinėlių topas</a></p></div></blockquote><p>O aš xl norėčiau 4u.gif  rolleyes.gif </p>

Mano xl’as
Atsakyti