Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 17:20)
Nesuprantu kaip to kašmyro mėllyno dryžuoto nieks neperk. Turiu jį. Jau koks gerulis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As nesiryzau pirkti. Galvojau bus labai trumpas ir platus. O jus su savo ugiu pirkote s-m dydi? Raso atsiliepimuose, kad labai didintas hmm.gif
Atsakyti
Sitas koks geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 18:20)
Nesuprantu kaip to kašmyro mėllyno dryžuoto nieks neperk. Turiu jį. Jau koks gerulis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokį dydį gavot? Aš su L dydžiu ėmiau S-M tai bijau ar nebūsiu prašovus smile.gif
Atsakyti
JCREW FACTORY

vartotojo įkelta nuotrauka

H&M

BANANA REPUBLIC

OLD NAVY

NIKE

REEBOK OUTLET

PUMA

DISNEY

Atsakyti
Odiniai PUMA kedai

Odiniai oksfordai

Odiniai teksturiniai kedai

Kniedyti odiniai loaferiai

Satino slip-on su kaspinu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 sausio 2018 - 16:51
QUOTE(Murkaka @ 2018 01 28, 16:44)
Kokį dydį gavot? Aš su L dydžiu ėmiau S-M tai bijau ar nebūsiu prašovus smile.gif

Savo dydį įprastą. Komentuose tipo bais didelis. O aš kai nemyliu įstrigus būt o šitas turi būt oversize tai jis tip top oversizinia ir jokių laaaaaabai didelis. Rankovės maan tokios ne pačios ilgiausios ir pats nėr toks ilgas kaip fotkėj. Tas petuks gražiai nuslenka wub.gif
Atsakyti
Siuvinetos zomsos slip-on
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2018 01 28, 15:45)
Nu aš niekaip nesuprantu, kaip jūs su 100 sutelpat į 6 dydį... aš stabiliai imu visų drabužių 10 (su 99 cm) ir niekad neprašaunu...  unsure.gif

tai as ir susimeciau, kol galvojau lilo tim 10 dydis
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 01 28, 16:44)

bus paprasto,gal vos platesnio modelio megztinis,bet ne oversize rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 28 sausio 2018 - 17:04
QUOTE(JMD @ 2018 01 28, 16:50)
Savo dydį įprastą. Komentuose tipo bais didelis. O aš kai nemyliu įstrigus būt o šitas turi būt oversize tai jis tip top  oversizinia ir jokių laaaaaabai didelis. Rankovės maan tokios ne pačios ilgiausios ir pats nėr toks ilgas kaip fotkėj. Tas petuks gražiai nuslenka  wub.gif

Nėra labai plonas? Aš mažo dydžio laukiu ir dar S-M, tai šis jaučiu mamai bus puikiai jei nėr didintas.
Atsakyti
F*** nu unsure.gif ir dar galvojau, pasiimti L-XL kai buvo, nu bet jei jau komentarai rašo, kad oversized, nu tai reik tikėt blink.gif
Atsakyti
Siuvineta mergaitiska camo striuke

Berniukiska striuke su lipdukais

Merino salikas 17$

Silko suknele 24$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 sausio 2018 - 17:26