Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(GammaOrionis @ 2018 01 28, 15:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Renadai" data-cid="71978913" data-time="1517139900"><div><p>Nu aš niekaip nesuprantu, kaip jūs su 100 sutelpat į 6 dydį... aš stabiliai imu visų drabužių 10 (su 99 cm) ir niekad neprašaunu... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš tai taip pat su panašiom apimtim visad 10 dydį imu, jei atsiliepimuose rašo, kad dydį atitinka. Jei didintas - imu 8, bet dauguma mano spintoj jcrew 10.
</p>

O koks liemuo pas jus ?
Atsakyti
laba, ar turit sierratradingpost nuolaida kokia?
Atsakyti
Noriu paagituoti ax.gif prisijungti prie swarovski outlet ax.gif trukta tik 7 doleriu iki free.
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2018 01 28, 14:55)
laba, ar turit sierratradingpost nuolaida kokia?

turim -25%,clearance prekems negalioja
Atsakyti
renkasi vel dezodorantai po $16.79
https://www.theperfu...wgrnt15cd3.html
vartotojo įkelta nuotrauka

junkites prie Victorias Secret liemeneliu kad gautusi po $24.75
https://www.victoria...talogueType=OLS
Atsakyti

O koks liemuo pas jus ?

75 :D  o bet tačiau aš iš tų stambiakaulių, bent jau taip save teisinu :D nu ne smulkus aš žmogus  https://www.jcrew.co...isFromSale=trueneseniai tokį pasiėmiau raudoną, 10 dydžio.

Atsakyti
Turime laisvus:

BEARPAW Emma Tall Genuine Sheepskin Lined Boot, kaina $20
BLACK II - 11US dydis
HICKORY-CHAMPAGNE - 9US dydis
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Oversized boatneck sweater in everyday cashmere, dydis XXS-XSMALL, kaina 39,99$

JCrew Girls' Stretch Denim Overalls 5 dydis-$24.99

Clinique Pop™ Lip Colour + Primer, kaina $13.88, Berry Pop spalvos

Tartan Ruffle Sweatshirt S dydis-$23.99

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 28 sausio 2018 - 16:27
Nesuprantu kaip to kašmyro mėllyno dryžuoto nieks neperk. Turiu jį. Jau koks gerulis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 01 28, 14:32)
Mano akim labai priklauso nuo figuros.

Labai sutinku 4u.gif
QUOTE(Alexia @ 2018 01 28, 14:50)
O koks liemuo pas jus ?

nu net aš apsimatavau save visą... pas mane liemuo 82 cm unsure.gif

QUOTE(GammaOrionis @ 2018 01 28, 15:51)
75 biggrin.gif  o bet tačiau aš iš tų stambiakaulių, bent jau taip save teisinu biggrin.gif nu ne smulkus aš žmogus 

nu aš tada čia tada dar labiau "stambiakaulė" - ypač per pilvą... tai visai ne nuostabu, kad ne 6, o 10 dydis pas mane tongue.gif
Atsakyti
Vėl šokuojate mane su dydžiais bigsmile.gif Aš su 100 cm klubais imu 10 dydį, į 8 neįsibraškinu ax.gif Bet gal priklauso nuo sudėjimo. Mano riestas bottom. Nu ne Jennifer Lopez, bet ne plokščias... Dažniausiai orientuojuosi pagal dydžių lentelę ir atsiliepimus ir neapsirinku. Nu nemačiau, kad 100 cm klubams lentelė siūlytų 6 dydį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 28 sausio 2018 - 16:51
QUOTE(Lux @ 2018 01 28, 16:33)
Vėl šokuojate mane su dydžiais bigsmile.gif Aš su 100 cm klubais imu 10 dydį, į 8 neįsibraškinu ax.gif Bet gal priklauso nuo sudėjimo. Mano riestas bottom. Nu ne Jennifer Lopez, bet ne plokščias... Dažniausiai orientuojuose pagal dydžių lentelę ir atsiliepimus ir neapsirinku. Nu nemačiau, kad 100 cm klubams lentelė siūlytų 6 dydį smile.gif

Aš savo mamulei irgi perku L arba j10. Viskas čiki. Pas vienas tas 100 aukščiau pas kitas žemiau proporcijos kitos vat tau ir skirtumas. Liemuo storesnis ir batai.
Atsakyti
Vaikiski odiniai ziembaciai
Atsakyti