O Gap factory clearance taiko nuolaidą - 40%? Kažkodėl man visai nerodo krepšelio į jį sudėjus prekes...ar ten puslapio klaida?
QUOTE(swarcas @ 2018 01 27, 16:07)
O Gap factory clearance taiko nuolaidą - 40%? Kažkodėl man visai nerodo krepšelio į jį sudėjus prekes...ar ten puslapio klaida?
Taiko, ir krepsi man rodo
QUOTE(linamog @ 2018 01 27, 17:32)
Taiko, ir krepsi man rodo
Man sudeda į krepšį, bet, kai paspaudžiu pasitikrinti krepšį -išmeta error...gal galima nuorodomis atsiųsti užsakymą?
QUOTE(swarcas @ 2018 01 27, 16:43)
Man sudeda į krepšį, bet, kai paspaudžiu pasitikrinti krepšį -išmeta error...gal galima nuorodomis atsiųsti užsakymą?
Zinoma, salia surasykit dydi, spalva, kaina
QUOTE(rasiuk @ 2018 01 27, 15:55)
Noreciau M arba perleidziu. Siandien pagautas, 11 dol. https://www.jcrew.co...olor_name=ivory
Nebeturiu.
QUOTE(juratela @ 2018 01 27, 13:33)
Koks grozis kazin ar dydis atitinka? Ar nesiojant mazesni L virsu,ar 12 nebutu mazas
Kokia jo kaina gera skaitosi?
QUOTE(spygliz @ 2018 01 27, 14:36)
Is sierros nzn. Man geriausi new balance vaikiski is crew bet jiems nuolaidu jei ne sale kur praktiskai pagaut neimanoma arba dydziai ne tie net kai papildomai visoms prekems duoda tai jiems netaiko. Bet kokybe nereali. Toli grazu tiems ne crew gamintiems.
Esu pirkusi iš finishline vaikiškus, visą sezoną nešiojo ir tikrai kokybė normali buvo. Man gaila karstynėm su bernais po medžius kedų už 50$
Kažkas ieškojo Contigo termo puodelių
2 spalvos, $6.39 ir $6.37
Contigo SnapSeal Byron Vacuum Insulated Stainless Steel Travel Mug
2 spalvos, $6.39 ir $6.37
Contigo SnapSeal Byron Vacuum Insulated Stainless Steel Travel Mug
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 27, 19:53)
Esu pirkusi iš finishline vaikiškus, visą sezoną nešiojo ir tikrai kokybė normali buvo. Man gaila karstynėm su bernais po medžius kedų už 50$
esu is jcrew vaikiskus NB pirkusi ir uz 25 ir uz 30 usd, bet aisku kaip pasiseks cia...