Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės kokios dienos skaičiukus jau pradedat gauti?
Atsakyti

2dydis cia koks mzd butu?

Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 26, 15:26)

jau nera cocon visa diena sekiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 01 26, 14:37)
<p>Paklausiu dabar kaip blondinė dėl jcrew, bet nepykit - aš pirkimų universitete dar tik pirmam kurse, o jūs jau baigę arba magistre rolleyes.gif  biggrin.gif </p><p>Tai sale skyrely gali nerodyt prekės, o per nuorodą rodyt? O iš kur tos nuorodos? unsure.gif​   4u.gif </p>

Taip, sale skyrelio nuorodas dažniausai papildo per pietus. Nuorodas susiranda merginos iš įvairių įkeltų temoje, bloguose. Taip pat kai būna sale papildyta ir nėra dydžio galima išsisaugoti nuorodą, nes kitą dieną gali atsirasti dydis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 01 26, 14:37)
<p>Paklausiu dabar kaip blondinė dėl jcrew, bet nepykit - aš pirkimų universitete dar tik pirmam kurse, o jūs jau baigę arba magistre rolleyes.gif  biggrin.gif </p><p>Tai sale skyrely gali nerodyt prekės, o per nuorodą rodyt? O iš kur tos nuorodos? unsure.gif​   4u.gif </p>

Nuorodos is senu laiku, issisaugomos

AT kristalais puosti drabuziai
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2018 01 26, 14:39)
jau nera cocon visa diena sekiau unsure.gif

Labai keistai, nes aš irgi visą dieną refrešinu per greitai jis čia dingo biggrin.gif
Atsakyti
hunt olive, 8
https://www.jcrew.co...color_name=navy
Atsakyti
patarkite, prasau, kur ieskoti ale odiniu leginsu? Arba coated dzinsu?
Atsakyti

Sakykitr kaip yra su sia striuke, maniske dabar 4 metu (apie 112cm), koki dydi imti? ar 4-5 nebus maza? o 6-7 gal labai didele?

pagelbekit kurios turit.

Atsakyti
Merginos, visažinės, rekomenduokit lyginimo sistemą ax.gif
gal kas turi Miele?

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 01 26, 15:17)

turiu jau gaut ji, ir pilka emiau bigsmile.gif nerealus turetu but ax.gif

QUOTE(Dziugile @ 2018 01 26, 15:37)

mes jau profesores cia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
paprasta yra per google paieskoti ypac jei ieskot ko nors konkretaus arba pvz girls leggings jcrew smile.gif isijungiu vaizdus ir jcrew puslapiu perziuriu, kartais pasitaiko aktyviu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 26 sausio 2018 - 15:02
QUOTE(rapugis @ 2018 01 26, 13:48)
Laba,
Gal kuri turite Jcrew išsisaugojusi vasarinių maikučių su piešinukais nuorodas? Įkelkit, jei ir nėra, paseksiu. Buvo įdėta ir neberandu.
Dėkui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

https://www.jcrew.co...e...l&sale=true
Atsakyti