Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2018 01 25, 17:56)

Aš tai nelaukiu sąskaitų kažkodėl  unsure.gif  Su tuo crew pusę metų nepirksiu nieko

Man tai kazkaip neramu, kad nepradetu atsaukineti prekiu, ypac kai tokie ispardavimai unsure.gif nemazai is jcrew mazajai pripirkau, o saskaitu kol kas negaunu
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 01 25, 17:51)
puiki  mintis,  kuri  netoptelejo,  bet  ir  tos  nera

niu tada jau lieka be raidziu jukakcijines net dvi yra 4u.gif Nebent reikia butent sidarines unsure.gif
Atsakyti
Ir as paslydau siandien ant Crew, sios temos seimininkems Crew turetu alga moket wub.gif

As taip drasiai atidarinejau visas nuorodas is eiles kol niekas nekabino, jauciausi stipri, o siandien kazkoks uztemimas, tikiuosi laikinas ir dabar bijosiu atidarinet nuorodas, jose slypi virusas biggrin.gif
Atsakyti
Priminkit, prasau, koks skalbiklis geriausias vilnoniams drabuziams. Atsimenu, kad vienas buvo labai giriamas, neatgaminu koks ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 01 25, 16:09)
niu tada jau lieka be raidziu jukakcijines net dvi yra  4u.gif  Nebent reikia butent sidarines unsure.gif

bet sita graziausia biggrin.gif na gal papildys smile.gif)) aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 01 25, 16:09)
Priminkit, prasau, koks skalbiklis geriausias vilnoniams drabuziams. Atsimenu, kad vienas buvo labai giriamas, neatgaminu koks  ax.gif  4u.gif

Man labiausiai patinka Sonett, dabar kaip tik Maxej akcija chemijai -40, tai uzsishopinau, nors ir su paprastais issiskalbia gerai kai as rankytemis, bet Sonneta pabandzius, kiti mane erzint pradejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginiukas: 25 sausio 2018 - 16:15
QUOTE(Auksuole @ 2018 01 25, 15:52)
Ne, pasirenkti galima kokią nori raidę  4u.gif
Kokybė tai bele kas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

cia tas pasakymas kokybe tai bele kas reiskia kad gera ar labai bloga? ax.gif

QUOTE(braskee84 @ 2018 01 25, 17:09)
Priminkit, prasau, koks skalbiklis geriausias vilnoniams drabuziams. Atsimenu, kad vienas buvo labai giriamas, neatgaminu koks  ax.gif  4u.gif

Perwoll vilnai ir silkui. Vieintelis kuriuos skalbiant nesusitraukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 01 25, 15:48)
Kas turite su raidėm, ar sunku būtų jas nuardyti? Ar neliktų jokių žymių, skylučių?

Raidė prisiūta siuvimo mašina, tai ardant manau liks skylutės ant tų žvynelių.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 01 25, 16:16)
Perwoll vilnai ir silkui. Vieintelis kuriuos skalbiant nesusitraukia  mirksiukas.gif

Nuotraukos kokybė ax.gif margumynai biggrin.gif kuprinės normalios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2018 01 25, 17:14)
Man labiausiai patinka Sonett, dabar kaip tik Maxej akcija chemijai -40, tai uzsishopinau, nors ir su paprastais issiskalbia gerai kai as rankytemis, bet Sonneta pabandzius,  kiti mane erzint pradejo biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2018 01 25, 17:16)
Perwoll vilnai ir silkui. Vieintelis kuriuos skalbiant nesusitraukia  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Leksiu pirkti. Na as ir tik rankomis skalbiu, baisu man i skalbykle deti unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 25 sausio 2018 - 16:21
o tų RL taškuotų džinsų įprastą dydį perkat kaip ir kitų RL džinsų?
Atsakyti
Koks grazus zebriukas wub.gif
https://www.jcrew.co...bra-print/H2077
Atsakyti
Turime laisvus:

J.Crew Italian double-cloth wool lady day coat with Thinsulate®, 6US dydis, Dark Twig spalva, kaina 99,99$:

Italian featherweight cashmere turtleneck, S ir M dydis, HTHR Silver spalva, kaina 34,49$

J.Crew Factory Long belted puffer jacket, XS dydis, Black spalva, kaina 49,99$

Daphne coat in Italian tweed, dydis 00, kaina 96,49$

Tall Cocoon coat in Italian stadium-cloth wool, dydis 8 Tall, spalva Vivid Flamingo, kaina 65,99$

Girl's fur-trimmed puffer coat, dydis 4-5, kaina 50,99$

Pink parka with quilted lining, dydis S, kaina 50,49$

Italian cashmere long-sleeve T-shirt, S dydis, spalva HTHR NEON ORCHID, kaina 39,49$

Atsakyti