Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2018 02 28, 09:54)
o ka dedat bernam 10 metu, kai jau pareiskia, kad kombinezona leliukam......Is sunaus isgirdau sia replika blyn, landsend kombi dvieju daliu viskas si ziema paskutinis isaugo, bus sesei, bet bu s kita ziema, ka reng einant ant kalnu voliotis ?

parodyk savo vaikystes nuotraukas, ir pasiulyk alternatyva - "super" madingas ranku mezgimo kelnes.........

gal praeis noras ir kombinezonas bus gerai:)
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 09:56)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif va sita veisle man nepatinka  biggrin.gif  biggrin.gif mano meile haskiai  wub.gif  wub.gif arba ta kita veisle kur zydrom akim wub.gif  wub.gif

mano namiškiai jau mane "apdirbinėja", yra prieglaudoje haskio misrune kalyte, amziuje jau rimtame, rami tokia....mano dukra ja labai myli, kai nuvaziuoja pavedzioja......bet dar nepasiryztu...juolab namie turim 3 kates (rusyje is gatves priglaustas suzeistas katinas, 1 aukste pas uosvius, 2 aukste pas mus), kurios isprotetu ko gero
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 28 vasario 2018 - 10:00
Su dideliu liudesiu vis tik nutariau parduoti si grazuoli sijona. 2 dydis pas mane, per liemeni 37 cm x 2

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o ka dedat bernam 10 metu, kai jau pareiskia, kad kombinezona leliukam......Is sunaus isgirdau sia replika blyn, landsend kombi dvieju daliu viskas si ziema paskutinis isaugo, bus sesei, bet bu s kita ziema, ka reng einant ant kalnu voliotis ?

kad net suaugę kombius dedasi žiemą pramogaudami ar slidinėdami,gi ne pasipuošmui - va taip ir pasakyk umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 28, 10:58)
parodyk savo vaikystes nuotraukas, ir pasiulyk alternatyva - "super" madingas ranku mezgimo kelnes.........

gal praeis noras ir kombinezonas bus gerai:)
Papildyta:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif geras biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ta prasme leliukams? O tai visi slidinėjantys kalnuose leliukai? Ant kalnų tik kombinezonai, aš net pati žiemą eidama į lauką su rogėmis velkuosi slidinėjimo kelnes.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 28, 09:43)
gal kas rekomenduosite  vaikui (ir merginai ir berniukui) kelnes nuo lietaus...eit i kalnus, kad esant reikalui uzsideti ant normaliu kelniu... ugiui 140 cm.... seniau pirkdavau Lindex, dabar ziuriu gal kas geresnio yra?

ir gal kas pardavinesite geras neperslampamas kelnes ziemines (geros bukles), nes Landsend nu ziauriai mena nuvyle.  Ieskau ugiui nuo 140 cm....kitai ziemai
ir striuke ziemai po sniega voliotis gal kokia Columbia M dydzio kas planuoja parduoti 4u.gif

didriksons 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 28, 08:30)
Labas rytas,

Kadangi i senatve gavau dovanu dvirati, reikia ieskot aprangos pasivazinejimams. Neuriu supraciaus, kokio dzempo ar striukes ieskoti, kad tiktu pavasario vakarais smile.gif.
JMD, tu dviracio megeja, kuom vilktis kad nesalta butu, bet kad ir nesustum ten po apacia  ax.gif

jcrew scuba jacket,
maciau 7sense xs parduoda jei tinka dydis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 28, 11:04)
Ta prasme leliukams? O tai visi slidinėjantys kalnuose leliukai? Ant kalnų tik kombinezonai, aš net pati žiemą eidama į lauką su rogėmis velkuosi slidinėjimo kelnes.

tai uzejo va kazkas matyt blink.gif blink.gif tikiuosi persigalvos......
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 02 28, 09:58)
mano namiškiai jau mane "apdirbinėja", yra prieglaudoje haskio misrune kalyte, amziuje jau rimtame, rami tokia....mano dukra ja labai myli, kai nuvaziuoja pavedzioja......bet dar nepasiryztu...juolab namie turim 3 kates (rusyje is gatves priglaustas suzeistas katinas, 1 aukste pas uosvius, 2 aukste pas mus), kurios isprotetu ko gero

Didžiulė pagarba tau,jei pasiimtumėt tą šunytę.Ko gero jos paklausa sumažėjusi dėl amžiaus... Bet iš kitos pusės žinoti ,kad ją turėsi,mylėsi ir džiaugsies trumpiau,nei pasiėmusi jauną... Čia toks dvigubas reikalas,širdies reikalas...
Viename aukšte gyventų katės,kitame šunys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 28, 10:08)
Didžiulė pagarba tau,jei pasiimtumėt tą šunytę.Ko gero jos paklausa sumažėjusi dėl amžiaus... Bet iš kitos pusės žinoti ,kad ją turėsi,mylėsi ir džiaugsies trumpiau,nei pasiėmusi jauną... Čia toks dvigubas reikalas,širdies reikalas...
Viename aukšte gyventų katės,kitame šunys  biggrin.gif

oi, kates negali viename aukste...nesutaria....smile.gif tas katinas gatvinis kabinejasi prie musu merginos:) nors nieko blogo padaryt negali, bet tai tuomet stresas, taigi kencia musu namai:) zodziu pas mus jau ir taip kaip prieglaudoje:) kai reik isvaziuot, negalime namu palikti: viena kate isleidi i lauka, kita uzdarai kad nesipestu...zodziu tikras ukis:)
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 27, 16:51)
Na kai paskaitau, kaip sokdina tas mamas, siurpas ima.....man pasiseke tiek dukra, tiek sunus visu skoniai sutampa smile.gif000189.gif  000189.gif

QUOTE(kriisti @ 2018 02 28, 10:54)

Prisikarksėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 28, 10:08)
Viename aukšte gyventų katės,kitame šunys  biggrin.gif

As emiau negrazu suni, eilini brisiu, kurio niekas nenorejo. Grazius greit paima.
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2018 02 28, 11:13)
Prisikarksėjai smile.gif

Aga, bet po to paburbejimo isejo be jo, bet kai grizo sekanti karta jau dejosi vel kombinezona biggrin.gif biggrin.gif as klausineju mazu gal dar kas yra, gal ko nzn 4u.gif

Nes man atrodo nieko nera patogiau uz ji, voliojiesi kiek nori ir nesuki galvos....

O cia kitas kiek suprantu balamutina nuo mazu dienu, tai man dar nera blogai taip biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Linamog cia nori pasakyt tas pats suo, tik antroje foto jis apkirptas????
Atsakyti