Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 09:07)
Ražaisi ane  biggrin.gif aš dar miegu  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Uj koks kutvala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 28, 09:23)
geras...net minciu  nekilo,kad tu kate galetum tureti,pagal tave tau tinka  tik  suo biggrin.gif

jau taip nurasei mane? biggrin.gif biggrin.gif turejau as vokieciu avigani, deja pamiro. kai sita kyska statybose radau, tai sabaka mano ja kaip mama kengura nasruose nesiodavo ir zlegendavo biggrin.gif buvo maza kruopa keliu savaiciu dar. bet kai suo pamiro, negaliu daugiau jokiu sabaku turet. iki siol apsiasaroju prisiminus, o jau 10 metu praejo.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 28, 09:27)
Uj koks kutvala  biggrin.gif

plauko ilgis 7 cm
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 09:27)
jau taip nurasei mane? biggrin.gif  biggrin.gif turejau as vokieciu avigani, deja pamiro. kai sita kyska statybose radau, tai sabaka mano ja kaip mama kengura nasruose nesiodavo ir zlegendavo biggrin.gif buvo maza kruopa keliu savaiciu dar. bet kai suo pamiro, negaliu daugiau jokiu sabaku turet. iki siol apsiasaroju prisiminus, o jau 10 metu praejo.

nenurasiau biggrin.gif nes pagal mane tai tik suo biggrin.gif turiu taksa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 28 vasario 2018 - 09:32
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 28, 09:30)
Labas rytas,

Kadangi i senatve gavau dovanu dvirati, reikia ieskot aprangos pasivazinejimams. Neuriu supraciaus, kokio dzempo ar striukes ieskoti, kad tiktu pavasario vakarais smile.gif.
JMD, tu dviracio megeja, kuom vilktis kad nesalta butu, bet kad ir nesustum ten po apacia  ax.gif

Sieroj yra neblogų apredų dviratininkams 😉
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 28, 09:30)
nenurasiau  biggrin.gif nes pagal mane tai  tik suo  biggrin.gif turiu taksa smile.gif

ai, as visus gyvuniukus myliu biggrin.gif mano kaimynas turi taksa, kai eina pasivaiksciot nuniurkau as ta jo sabakiena biggrin.gif
Atsakyti
HAUTELOOK/NORDSTROM RACK nedaug truksta,prisijunkit
https://www.hauteloo...m/events/216613
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 28, 11:13)
Kai vėsiau tiktų koks flysas ar kitas sportinis džempas ir tada ant viršaus vėjui atspari striukė. Aš pati turiu tokią softshell tipo striukę, bet aš irgi tik savo malonumui važinėju kartais, tai man kai vėsu labai gerai su ja. O vyras jau rimčiau važiuoja, tai priklausomai nuo temperatūros apatinis sportinia sluoksnis ir būtinai striukė nuo vėjo.

QUOTE(sollo @ 2018 02 28, 11:32)
Sieroj yra neblogų apredų dviratininkams 😉

Ne dviratininke is manes biggrin.gif , as tik bandysiu, mokysiuos malonuma pajaust. Dviraciu vaziavau tik paauglystej biggrin.gif . Sakau gal kai busiu tinkamai "apsipuosus" lengviau bus mint 4u.gif
Aciu reiks ieskot kazkokio apredo 4u.gif
Atsakyti
gal kas rekomenduosite vaikui (ir merginai ir berniukui) kelnes nuo lietaus...eit i kalnus, kad esant reikalui uzsideti ant normaliu kelniu... ugiui 140 cm.... seniau pirkdavau Lindex, dabar ziuriu gal kas geresnio yra?

ir gal kas pardavinesite geras neperslampamas kelnes ziemines (geros bukles), nes Landsend nu ziauriai mena nuvyle. Ieskau ugiui nuo 140 cm....kitai ziemai
ir striuke ziemai po sniega voliotis gal kokia Columbia M dydzio kas planuoja parduoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 28 vasario 2018 - 09:46
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 28, 09:23)
geras...net minciu  nekilo,kad tu kate galetum tureti,pagal tave tau tinka  tik  suo biggrin.gif

va toks biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o ka dedat bernam 10 metu, kai jau pareiskia, kad kombinezona leliukam......Is sunaus isgirdau sia replika blyn, landsend kombi dvieju daliu viskas si ziema paskutinis isaugo, bus sesei, bet bu s kita ziema, ka reng einant ant kalnu voliotis ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 28, 09:47)

nu labai fainas ciucikas...as va paauglysteje turejau dobermane.... nu draugelka buvo, ne tas zodis...kiek su ja parku apvaiksciota....o toki snuki ji rodydavo tik visokiems šlyktukams, kurie arciau manes bandydavo prieit, jauciausi tokia saugi...dabar taip noriu suns, net gatveje sutikti sunys pradeda bičiuliautis su manimi....nu bet kai pagalvoju apie "kruveliu" rinkima ir vedziojima.....
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 28, 09:47)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif va sita veisle man nepatinka ir visai i mane nepanasus biggrin.gif biggrin.gif mano meile haskiai wub.gif wub.gif arba ta kita veisle kur zydrom akim wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 vasario 2018 - 09:58