Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2018 02 28, 10:30)
Labas rytas,

Kadangi i senatve gavau dovanu dvirati, reikia ieskot aprangos pasivazinejimams. Neuriu supraciaus, kokio dzempo ar striukes ieskoti, kad tiktu pavasario vakarais smile.gif.

QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 10:56)
nesalta kada? dabar? dabar tik berazumiai su dvyrkom vaziuoja. vasara nesalta, o siaip yra spec rubai dvyrkininkam. kelnes su paminkstintais sikniukais, jos kvepuoja ir nesalta. reik ieskot kur bicyclininkam rubai. bet as tokiu neperku. neperku todel, kad as su dvyrka pramogauju, o ne sportuoju. tai man ner poreikio. jei jau varom ilgas distancijas, tai tiesiog sporto kelnes uzsitempiu, vien todel, kad patogu mint, negu su kokiais dzinsais.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Pavasari salta dar vakare buna, tai sakau gal kokia striukele is sportinio stiliaus turi mirksiukas.gif
Papildyta:
Kokia faina, kaip dydzius suprast ?:
https://www.nordstro...rls?color=BLACK

Jau matau apacioj surasyta. bigsmile.gif Rytas ne viskas iskart matosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 28 vasario 2018 - 09:02
nedaug truksta NEIMAN MARCUS iki -25% nuolaidos,netrukus turi baigtis akcija,prisijunkite help.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 27, 21:43)
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes biggrin.gif arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...

Jis po skalbimo pasitrauks.As išskalbiau savo,nes su deme gavau,tad iš M,kuris man buvo geras,tapo S,kuris jau aptemptas.
Šis megztukas nera didintas.net į mažesnę pusę.Bet ir atsiliepimuose apie jį parasyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 28 vasario 2018 - 09:06
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 28, 08:49)

Ražaisi ane biggrin.gif aš dar miegu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 28, 01:16)
Ojezau kaip pažįstama, galvojau pas mane vieną nenormalios biggrin.gif tik saulė truputi pašviečia ir jos jau eis su trumpomis kojinėmis, nors lauke 10 laipsnių. O su rankovėmis amžinas karas. Mažoji ištisai visų suknelių rankoves susiraitojus iki pažastų ir pirmiausia apie suknelės grožį sprendžia iš rankovių ilgio biggrin.gif jei trumpos - labai graži, jei 3/4 - graži, jei ilgos - tada jau vertina bendrą vaizdą biggrin.gif
Didžioji prie mokyklos serafano ištisai polo trumpomis rankovėmis vilkdavosi ir tada megztinį ant viršaus. Galvojau su megztiniu ir mokykloje būna, kol nepamačiau nuotraukų. Visi vaikai su švarkais arba megztukais, o mano trumpomis rankovėmis! Ir taip ištisai biggrin.gif tai uždraudžiau trumparankovius polo žiemą vilktis biggrin.gif

as mokyklos uniformos marskineliu ilgom net nebeperku, nes visi su etiketem isaugti guli... tik trumpom rengiasi, jei jau labai lauke salta, tai ikalbu megztuka apsirengti ant virsaus. Ir sukneliu ilgom rankovem nenesioja smile.gif

Ir kai reikia kazkur eiti, tai stengiuosi aptarti ka rengsis pries kelias valandas, kad paskutine minute neprasidetu aiskinimaisi, kad tas netinka, tas nepatinka...

Ziemai striuke itiko viena is kokiu 15, visos jcrew striukes keliavo atgal i parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 28 vasario 2018 - 09:15
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 28, 08:30)
Labas rytas,

Kadangi i senatve gavau dovanu dvirati, reikia ieskot aprangos pasivazinejimams. Neuriu supraciaus, kokio dzempo ar striukes ieskoti, kad tiktu pavasario vakarais smile.gif.
JMD, tu dviracio megeja, kuom vilktis kad nesalta butu, bet kad ir nesustum ten po apacia  ax.gif

Kai vėsiau tiktų koks flysas ar kitas sportinis džempas ir tada ant viršaus vėjui atspari striukė. Aš pati turiu tokią softshell tipo striukę, bet aš irgi tik savo malonumui važinėju kartais, tai man kai vėsu labai gerai su ja. O vyras jau rimčiau važiuoja, tai priklausomai nuo temperatūros apatinis sportinia sluoksnis ir būtinai striukė nuo vėjo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 09:07)
Ražaisi ane  biggrin.gif aš dar miegu  biggrin.gif

wub.gif ,cia tavo?

https://www.jcrew.co..._name=black&N=2 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 28 vasario 2018 - 09:16
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 28, 09:15)
wub.gif  ,cia tavo?

aha. as dirbu, tai parpia man rura prie slaunies priglaudus ir murkia biggrin.gif negaliu laukan iskrapstyt. bet tai gal gerai, paukstuku daugiau gyvu lieka. nes tik iseina, tai ziurek jau tyko ko nors blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 09:51)
baisinis karstis toj mokykloj. mano vaikis visad slapias ten. ilgai iki pat ziemos leidau savo vaikui maikute trumpom rankovem, nes rekdavo kad jam karsta. paskui kai vedzioja juos tais koridoriais, kazkaip pabijojau kad nepersaltu, bet siaip ten kepina kaip reikals. ner kuo kvepuot.

Tikrai taip, o jei dar saule i klases puse, tai ten pirtis visada mano sunaus kalseje......kazkoks kosmaras ten. mano ir eina trumpom rankovem po apacia, va kai jau minusas tai su marskinukais plonais ilgom rankovem, nes nu jau paskui iskvies sakyk mam Jum gal kuk maku, kad vaikas su trumpom smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 28, 09:18)
Tikrai taip, o jei dar saule i klases puse, tai ten pirtis visada mano sunaus kalseje......kazkoks kosmaras ten. mano ir eina trumpom rankovem po apacia, va kai jau minusas tai su marskinukais plonais ilgom rankovem, nes nu jau paskui iskvies sakyk mam Jum gal kuk maku, kad vaikas su trumpom smile.gif))

matai, pas mus namie vesu. mes neprate. tai mano vaikui labai ten karsta, jis vienais baltinukais plonais klaseje, visi kiti maciau ir su baltiniais ir liemene ir dar svarkas. tai matosi, kam salta kam ne. man ten irgi labai karsta. o siaip as nupirkau du megztukus mokyklinius, tai net nezinau kam jie biggrin.gif nuo namu iki mokyklos nuvaziuot, nes tik atejus jis nusirengia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 09:17)
aha. as dirbu, tai parpia man rura prie slaunies priglaudus ir murkia biggrin.gif negaliu laukan iskrapstyt. bet tai gal gerai, paukstuku daugiau gyvu lieka. nes tik iseina, tai ziurek jau tyko ko nors  blink.gif

geras...net minciu nekilo,kad tu kate galetum tureti,pagal tave tau tinka tik suo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 10:21)
matai, pas mus namie vesu. mes neprate. tai mano vaikui labai ten karsta, jis vienais baltinukais plonais klaseje, visi kiti maciau ir su baltiniais ir liemene ir dar svarkas. tai matosi, kam salta kam ne. man ten irgi labai karsta. o siaip as nupirkau du megztukus mokyklinius, tai net nezinau kam jie biggrin.gif nuo namu iki mokyklos nuvaziuot, nes tik atejus jis nusirengia.

Suprantama, mano tai kai ryte saltmiriai abu, kai atsikelia tai pabuna su megstuku ir dabar kai salta, nes taip megtsinis sugrustas i kuprine budavo visa rudeni ir aisku jis pamatydavau ryte tai isivazaiduok kokios bukles istraukdavo, kai is siknos garmoske.....sakau jei nepasikabini tai ir eik su garmoske...nes prasymai pasikabinti uniforma iki siol beprasmiai ir pats jau man aiskina darys man siurpriza(na kad uniforma rasiu pakabinta), na jau treciokas siurpirzo dar nesulaukiu biggrin.gif biggrin.gif Bet kai cia tokie salciai tai megstinis jau ne kuprineje biggrin.gif bet numestas ant lovos visos isnaros... blink.gif Pasikabina, kai jau mane pamato gristant pro duris, tada tik upsssss
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 28 vasario 2018 - 09:28