Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2018 02 28, 01:43)
oi kaip pazistama, maniske per 7 metus dar nei karto nebuvo kelniu apsimovusi... sukneles, sijonai, legingsai, maikutes tik trumpom rankovem net ziema, ilgu rankoviu nepripazista visai.

Ojezau kaip pažįstama, galvojau pas mane vieną nenormalios biggrin.gif tik saulė truputi pašviečia ir jos jau eis su trumpomis kojinėmis, nors lauke 10 laipsnių. O su rankovėmis amžinas karas. Mažoji ištisai visų suknelių rankoves susiraitojus iki pažastų ir pirmiausia apie suknelės grožį sprendžia iš rankovių ilgio biggrin.gif jei trumpos - labai graži, jei 3/4 - graži, jei ilgos - tada jau vertina bendrą vaizdą biggrin.gif
Didžioji prie mokyklos serafano ištisai polo trumpomis rankovėmis vilkdavosi ir tada megztinį ant viršaus. Galvojau su megztiniu ir mokykloje būna, kol nepamačiau nuotraukų. Visi vaikai su švarkais arba megztukais, o mano trumpomis rankovėmis! Ir taip ištisai biggrin.gif tai uždraudžiau trumparankovius polo žiemą vilktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 02 28, 07:35)
Trioss, rapoja aciu uz foto olive tikrai grazi spalva😃😃 manosios ta raudona koralinė ir graži ir apsispręsti sunku, ar ieškot mainų ar ne, nes grazios spalvos

Man ta koralinė superinė wub.gif palikau saviškei kitiems metams rolleyes.gif
Atsakyti

Gal kas turit mėlyno dryžuoto jcrew megztuko nuogu petuku nuorodą? :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 27, 22:43)
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes biggrin.gif arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...
vartotojo įkelta nuotrauka

Porą kartų užsidėjau per šalčius, nes tikrai šiltas, malonus, bet audžiu mamai atiduoti, nes ji žemėsnė ir mėgsta trumpesniu. Bet šiaip man jis fainas.
O jcrew ir man atrodo sumažėję ir patrumpėję. Marškinukai visai numažinti, kokiais net porą dydžių. O taaaaip gaila atiduot, ne dėl pinigų, bet dėl to, kad gražūs verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kadangi i senatve gavau dovanu dvirati, reikia ieskot aprangos pasivazinejimams. Neuriu supraciaus, kokio dzempo ar striukes ieskoti, kad tiktu pavasario vakarais smile.gif.
JMD, tu dviracio megeja, kuom vilktis kad nesalta butu, bet kad ir nesustum ten po apacia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 28 vasario 2018 - 08:31
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 02 28, 08:21)
Porą kartų užsidėjau per šalčius, nes tikrai šiltas, malonus, bet audžiu mamai atiduoti, nes ji žemėsnė ir mėgsta  trumpesniu. Bet šiaip man jis fainas.
O jcrew ir man atrodo sumažėję ir patrumpėję. Marškinukai visai numažinti, kokiais net porą dydžių. O taaaaip gaila atiduot, ne dėl pinigų, bet dėl to, kad gražūs verysad.gif

na tikrai. gavau kasmyra M, kas visada man buvo laisva, kai uzsidejau, toks aptemptas, dar puoliau ziuret etikete, galvojau gal S, bet ne , M....
kalbu apie sita https://www.jcrew.co...k-sweater/H0862
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 28 vasario 2018 - 08:37
J. Crew
Wool Blend Flannel Ruffle Skirt (Petite) 10 dydzio 11,99$

https://www.nordstro.....VINTAGE BERRY
Atsakyti
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 28, 08:16)
Ojezau kaip pažįstama, galvojau pas mane vieną nenormalios biggrin.gif tik saulė truputi pašviečia ir jos jau eis su trumpomis kojinėmis, nors lauke 10 laipsnių. O su rankovėmis amžinas karas. Mažoji ištisai visų suknelių rankoves susiraitojus iki pažastų ir pirmiausia apie suknelės grožį sprendžia iš rankovių ilgio biggrin.gif jei trumpos - labai graži, jei 3/4 - graži, jei ilgos - tada jau vertina bendrą vaizdą biggrin.gif
Didžioji prie mokyklos serafano ištisai polo trumpomis rankovėmis vilkdavosi ir tada megztinį ant viršaus. Galvojau su megztiniu ir mokykloje būna, kol nepamačiau nuotraukų. Visi vaikai su švarkais arba megztukais, o mano trumpomis rankovėmis! Ir taip ištisai biggrin.gif tai uždraudžiau trumparankovius polo žiemą vilktis biggrin.gif

baisinis karstis toj mokykloj. mano vaikis visad slapias ten. ilgai iki pat ziemos leidau savo vaikui maikute trumpom rankovem, nes rekdavo kad jam karsta. paskui kai vedzioja juos tais koridoriais, kazkaip pabijojau kad nepersaltu, bet siaip ten kepina kaip reikals. ner kuo kvepuot.
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 27, 22:43)
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes biggrin.gif arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...

Labai graziai atrodo wub.gif
As irgi toki turiu tik sviesu-kremini toki m, keisciau i tamsesni, gal kas sviesaus norite?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 28, 08:30)
Labas rytas,

Kadangi i senatve gavau dovanu dvirati, reikia ieskot aprangos pasivazinejimams. Neuriu supraciaus, kokio dzempo ar striukes ieskoti, kad tiktu pavasario vakarais smile.gif.
JMD, tu dviracio megeja, kuom vilktis kad nesalta butu, bet kad ir nesustum ten po apacia  ax.gif

nesalta kada? dabar? dabar tik berazumiai su dvyrkom vaziuoja. vasara nesalta, o siaip yra spec rubai dvyrkininkam. kelnes su paminkstintais sikniukais, jos kvepuoja ir nesalta. reik ieskot kur bicyclininkam rubai. bet as tokiu neperku. neperku todel, kad as su dvyrka pramogauju, o ne sportuoju. tai man ner poreikio. jei jau varom ilgas distancijas, tai tiesiog sporto kelnes uzsitempiu, vien todel, kad patogu mint, negu su kokiais dzinsais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 28, 08:51)
baisinis karstis toj mokykloj. mano vaikis visad slapias ten. ilgai iki pat ziemos leidau savo vaikui maikute trumpom rankovem, nes rekdavo kad jam karsta. paskui kai vedzioja juos tais koridoriais, kazkaip pabijojau kad nepersaltu, bet siaip ten kepina kaip reikals. ner kuo kvepuot.

Kad nešalta, tai faktas, bet trumpos rankovės žiemą - nežinau biggrin.gif megztinių storų sutinku, kad nereikia.
Prieš kalėdas į FB jos vieno burelio foto buvo įkelta iš mokyklos rūsio - visi apsirengę, o ji trumpomis rankovėmis atrodo net pamėlus iš šalčio biggrin.gif rodau foto, sakau tai šalta gal biški buvo - ai ne, nelabai, taip tik atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti