Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dziugile @ 2018 02 27, 21:22)
Kitos ir xs lašiakų sugeba atrast smile.gif pas mane jau nebepaslepiami po žiemos biggrin.gif 

O kodėl jūs galvojat, kad pas xs lašekų nebūna? Dar ir kaip būna biggrin.gif ir ant to xs lašekai ne ką geriau atrodo, nei ant kokio L tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 27, 21:54)
O kodėl jūs galvojat, kad pas xs lašekų nebūna? Dar ir kaip būna biggrin.gif ir ant to xs lašekai ne ką geriau atrodo, nei ant kokio L  tongue.gif

Xs su lašekais yra xl tongue.gif
Atsakyti
čia jautri tema tie lašiakai doh.gif kur nusipirkti gazelės kojas ar kokią nulašiakinimo procedūra? biggrin.gif laikot gražius rūbus spintoje labai laukiamam sezonui "kai sulieknėsiu"? aš jau kelis kartus tuos mažus parsineštus džinsus matavausi, gal po nakties prasiplės biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2018 02 27, 22:26)
čia jautri tema tie lašiakai  doh.gif kur nusipirkti gazelės kojas ar kokią nulašiakinimo procedūra?  biggrin.gif laikot gražius rūbus spintoje labai laukiamam sezonui "kai sulieknėsiu"?  aš jau kelis kartus tuos mažus parsineštus džinsus matavausi, gal po nakties prasiplės  biggrin.gif  biggrin.gif

Nea. Kažkaip man tas sado-mazo nepatink. Atiduodu mamai, draugei, kaimynei. Parduot be šansų tai net nružsiimu.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 27, 09:29)
Radau vienus amazone. Na, galėtų vėl 50proc. pasiūlyti ir čia, būtų tas pats ir vietoje  biggrin.gif O jie atitinka dydį?

Juratela, jei Jūs vilnietė, tai šiandien klaidžiodama po Ogmios miesto išparduotuves, užklydau i Ecco parduotuvę, tiems ilgaauliams su užtraukiamu viršum batams buvo 50 proc nuolaida 4u.gif
Atsakyti
babilone, Jūs labai gražiai atrodot wub.gif wub.gif man šitas nelabai gražus megztukas ant Jūsų "pasidarė" net laaabai gražus wub.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.armaniexchange.com
www.aeropostale.com - 25$ nuo 100$
www.guessfactory.com
www.abercrombie.com - 40%
www.ae.com - 25%
www.macys.com
www.finishline.com
www.nyandcompany.com
www.uniqlo.com
www.toms.com - 25%
www.sheepskinshoes.com
www.landsend.com
www.anthropologie.com
www.uniformadvantage.com
www.bluefly.com
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.loft.com - 49%
www.anntaylor.com - 40%
www.yoox.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - 35%
www.victoriassecret.com
www.gap.com - 40%
www.gapfactory.com - $25 nuo $75
www.ralphlauren.com - 30%
www.dillards.com
www.hautelook.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.toysrus.com
www.gymboree.com
www.shopjustice.com
www.shopdisney.com
www.frenchtoast.com - 25%

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.thebalm.com -50%
www.notino.com - 10%
www.stockngo.com
www.fragrancenet.com - 37%
www.tanforless.com
www.puritan.com - 20%
www.colourpop.com
www.vitacost.com - 15%
www.bareminerals.com
www.stillacosmetics.com
www.walgreens.com - 20%

renkame

Agadir Argan Oil Daily Moisturizing Shampoo - po $7.32
Agadir Argan Oil Daily Moisturizing Conditioner - po $7.47
Agadir Argan Oil Daily Volumizing Shampoo po - $7.36
Agadir Argan Oil Daily Volumizing Conditioner - po $7.53
vartotojo įkelta nuotrauka

Chi Keratin Mist - po $6.19

Chi Infra Shampoo - po $5.91
CHI Silk Infusion -$9.72
Puritan's Pride Acidophilus Complex po $8
https://www.puritan....-complex-017985
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2018 02 27, 23:44)
Juratela, jei Jūs vilnietė, tai šiandien klaidžiodama po Ogmios miesto išparduotuves, užklydau i Ecco parduotuvę, tiems ilgaauliams su užtraukiamu viršum batams buvo 50 proc nuolaida  4u.gif

Ačiū labai Jums bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 27, 23:48)
babilone, Jūs labai gražiai atrodot  wub.gif  wub.gif man šitas nelabai gražus megztukas ant Jūsų "pasidarė"  net laaabai gražus  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 27, 08:34)
Ne taip jau viskas paprasta, su tom mergom, kaip atrodo biggrin.gif

oi kaip pazistama, maniske per 7 metus dar nei karto nebuvo kelniu apsimovusi... sukneles, sijonai, legingsai, maikutes tik trumpom rankovem net ziema, ilgu rankoviu nepripazista visai.

QUOTE(JMD @ 2018 02 27, 08:42)
Patikek, mano bernas isterikas kokias kelia. Plesytu dzinsu neuzvilksi, jam negrazu. Megztinius ir marskinius kisa kaip kolukietis i kelnes nors pasiusk. Rausva ir tamu padobnoje jam yra viskas mergu spalvos ir rubai ir jis nesides. Jis gi mano busimasis lakunas, dieve tu sventas, todel maike su raketa yra nr.1, isterika jigu yra neisskalbta ir kita maike su planetom dziuva.... nu kazkokia kosmonautika..... vienas zviegia jam tas blogai, kitas cypia vel blogai, nusisaut belieka su jais visais. Man tai viskas gerai, as net isiterpt neturiu kada  biggrin.gif

Beje visai neseniai dar dziaugiaus, kad jau mano vaikas auksinis. Ka lipsiu ta rengsis. Uzaugo.  blink.gif

maniskiui 10 metu, tai susitariam kartais, kad apsimautu dzinsus kai jau labai reikia kazkur, o siaip tai jam dzinsai verzia, spaudzia...

QUOTE(Argija @ 2018 02 27, 13:57)
Ačiū už siuntinuką  4u.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(babilone @ 2018 02 27, 14:43)
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes biggrin.gif arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...

Atrodote tikrai graziai su megztuku, bet as su tokiu trumpu jausciausi nepatogiai. As auksta ir man jcrew daug kas tokio ilgio. Man patogiau ilgesni ir laisvesni, kad rankas pakelus nereiktu megztinio tempti zemyn.

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 02 27, 13:46)
Mano didčkei 13 dar nėra, tai 14 d. toks išaugtinis, o 16 d. - laisvas, kitiems  metams užteks.
Jūs matyt labai smulkios abi smile.gif  ax.gif

Ir jos paskui ties 13... 14 taip fainai masės įgauna wub.gif Net sunku patikėt biggrin.gif
Atsakyti
Trioss, rapoja aciu uz foto olive tikrai grazi spalva😃😃 manosios ta raudona koralinė ir graži ir apsispręsti sunku, ar ieškot mainų ar ne, nes grazios spalvos
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 02 27, 22:43)
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes biggrin.gif arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...

Ant manes tai pat atrode, pardaviau s nusipirkau m o visi kiti s dydzio tiko
Atsakyti