QUOTE(Carlin @ 2018 02 27, 08:34)
Ne taip jau viskas paprasta, su tom mergom, kaip atrodo
oi kaip pazistama, maniske per 7 metus dar nei karto nebuvo kelniu apsimovusi... sukneles, sijonai, legingsai, maikutes tik trumpom rankovem net ziema, ilgu rankoviu nepripazista visai.
QUOTE(JMD @ 2018 02 27, 08:42)
Patikek, mano bernas isterikas kokias kelia.
Plesytu dzinsu neuzvilksi, jam negrazu. Megztinius ir marskinius kisa kaip kolukietis i kelnes nors pasiusk. Rausva ir tamu padobnoje jam yra viskas mergu spalvos ir rubai ir jis nesides. Jis gi mano busimasis lakunas, dieve tu sventas, todel maike su raketa yra nr.1, isterika jigu yra neisskalbta ir kita maike su planetom dziuva.... nu kazkokia kosmonautika..... vienas zviegia jam tas blogai, kitas cypia vel blogai, nusisaut belieka su jais visais. Man tai viskas gerai, as net isiterpt neturiu kada
Beje visai neseniai dar dziaugiaus, kad jau mano vaikas auksinis. Ka lipsiu ta rengsis. Uzaugo.
maniskiui 10 metu, tai susitariam kartais, kad apsimautu dzinsus kai jau labai reikia kazkur, o siaip tai jam dzinsai verzia, spaudzia...
QUOTE(Argija @ 2018 02 27, 13:57)
Ačiū už siuntinuką
aciu jums
QUOTE(babilone @ 2018 02 27, 14:43)
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes

arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...
Atrodote tikrai graziai su megztuku, bet as su tokiu trumpu jausciausi nepatogiai. As auksta ir man jcrew daug kas tokio ilgio. Man patogiau ilgesni ir laisvesni, kad rankas pakelus nereiktu megztinio tempti zemyn.