Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Dziugile @ 2018 02 27, 20:24)
Tą dryžuotą megztuką išgirtą 4u.gif  biggrin.gif  nuogu petuku rolleyes.gif​ </p>

Aaa tada imkit - fainas wub.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aaa tada imkit - fainas wub.gifbiggrin.gif

Bet aš tokia meškė befigūrė, kaži ar nebūsiu burbulas su dryžiais :D​ 

Atsakyti
Gal turit ralph lauren vyriškus marškinius L ir XL galėtumėt pamatuot kiek cm tarp pažastų. smile.gif Bijau kad vieni bus per maži, o kiti per dideli biggrin.gif
Kokių dar geresnės kokybės marškinių ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 02 27, 20:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rapoja" data-cid="72016988" data-time="1519756620"><div><p>Aaa tada imkit - fainas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet aš tokia meškė befigūrė, kaži ar nebūsiu burbulas su dryžiais biggrin.gif​ </p>

Aš tokia pat. Bet atrodo gerai biggrin.gif
Atsakyti

Aš tokia pat. Bet atrodo gerai biggrin.gif
Nu nu, taip ir patikėjau :rolleyes: sportininkė gi tu :rolleyes:

Būtų gerai išmatavimai l-xl :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 27 vasario 2018 - 20:57
Ačiū už siuntinuką 4u.gif

Ši suknelė labai graži, tokios storesnės medžiagos. Aš tik 164 ūgio, tai man iškirptė šiek tiek gilesnė nei norėčiau ax.gif
https://www.yoox.com...p...&sizeName=S

batai labai puikūs, gražesni realiai net nei foto.
https://www.yoox.com...p...=&sizeName=

niu ir čia šiokia tokia neviltis su 27 dydžiu... angel_sadangel.gif mano storoms šlaunims siauri ir taip gaila, nes labai gražūs.
https://www.yoox.com...amp;sizeName=28
Atsakyti
QUOTE(Ausrie @ 2018 02 27, 21:08)
<p>Sveikos mergaitės,</p><p></p><p>per kur žiūrite abercrombie?</p><p></p><p>Ir su 96 cm per klubus jcrew sijoną imti 4 ar 6?</p><p></p><p>Ačiū  4u.gif​ </p>

QUOTE(Sky_diver @ 2018 02 27, 21:21)
Paskesit 6. As su 93 cm imu 0 dydi. Kai kuriu modeliu tikrai tiktu ir 2 dydis.

Na, ziurint, koki sijona pirkti. Mano klubai irgi 93 cm, bet liemuo nesiauras, 74 cm, tai kai sijonai iliemenuoti, reikia didesnio dydzio. Pirkau viena 4 dydzio, pardaviau, nes per liemeni buvo siauras, kita chino trench pirkau 6 dydi, ir tai noreciau siek tiek platesnio per liemeni. Manau, reikia skaityti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 02 27, 20:56)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72017017" data-time="1519757654"> Aš tokia pat. Bet atrodo gerai vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Nu nu, taip ir patikėjau rolleyes.gif sportininkė gi tu rolleyes.gif
<p>Būtų gerai išmatavimai l-xl rolleyes.gif</p>

Ka aš ten varau pajuodus da nieka nereišk biggrin.gif imk kol yra. Paslėpsi lašiakus. Aš paslėpiau.
Atsakyti
Odine dicke gera kaina

Odine ryskiu pamusalu

Melyna odine rankine

Odiniai storapadziai oxfordai

Ommm, sitie nerealus, kam dydis tinka

Storapadziai su grandine

Karpytos odos oksfordai

Gyvatiniai storapadziai

Lakiniai storapadziai

Lakiniai oksfordai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 27 vasario 2018 - 21:16

Ka aš ten varau pajuodus da nieka nereišk biggrin.gifimk kol yra. Paslėpsi lašiakus. Aš paslėpiau.

Kitos ir xs lašiakų sugeba atrast :) pas mane jau nebepaslepiami po žiemos :D​ 

o pas tave l-xl? Labai laisvas? Apačioj irgi tabaluoja? Kokio ilgio maždaug?  :rolleyes: 

Atsakyti
Mergaites, kaip jums sis j.crew megztukas, isipakavau ir toks jausmas, lyg po skalbimo susitraukes biggrin.gif arba as jam per auksta ir per stora, nes pakankamai trumpas, o kas bus po tikro skalbimo mastau, jei dar labiau pasitrauks... ant manes S d. arba dabar rubai j crew gerokai sutrumpejo ir sumazejo...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
NEIMAN MARCUS truksta 11$ iki max nuolaidos
Atsakyti