QUOTE(Carlin @ 2018 02 27, 15:34)
Ne taip jau viskas paprasta, su tom mergom, kaip atrodo

Gerai, kai mergos neišrankios ir madų nuo kūdikystės nediktuoja

man su savo dviem madistėm nėra jau taip viskas paprasta - tas negražu, ano nenešiosiu, kelnes nešioja tik berniukai, šita suknelė nesisuka, šita suknelė ilgomis rankovėmis, o ilgos rankovės tik bailiams, šita suknelė man prie veido netinka, o šita - prie alkūnių nesižiūri ir pan. O kai dar mamai daugiau nei pusė vaikiškų rūbų negražūs, tai ne taip ir pigiai išeina

Mano svajonė - dukra nešiojanti kelnes. Tada viskas taip paprasta būtų. O dabar
Patikek, mano bernas isterikas kokias kelia. Plesytu dzinsu neuzvilksi, jam negrazu. Megztinius ir marskinius kisa kaip kolukietis i kelnes nors pasiusk. Rausva ir tamu padobnoje jam yra viskas mergu spalvos ir rubai ir jis nesides. Jis gi mano busimasis lakunas, dieve tu sventas, todel maike su raketa yra nr.1, isterika jigu yra neisskalbta ir kita maike su planetom dziuva.... nu kazkokia kosmonautika..... vienas zviegia jam tas blogai, kitas cypia vel blogai, nusisaut belieka su jais visais. Man tai viskas gerai, as net isiterpt neturiu kada
Beje visai neseniai dar dziaugiaus, kad jau mano vaikas auksinis. Ka lipsiu ta rengsis. Uzaugo.