Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jau nebeturiu smile.gif

Sekasi(man).  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(bordeaux @ 2018 02 27, 14:55)
MErginos gal zinote kaip DIESEL apatines trumpikes vyriskos? atitinka dydi? kokybiskos?

zinau biggrin.gif dydi atitinka, nesunesiojamos jei pirksite ne Lietuvoje rolleyes.gif nes musu saliai kazkoki nesusipratima kokybes atzvilgiu siuva smile.gif
jei palyginimui CK perku L, o Diesel XL smile.gif Abercrombie XL ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 27 vasario 2018 - 15:35
QUOTE(JMD @ 2018 02 27, 15:25)
Visiskas pravalas. Mergom viskas valom ir pusvelciui. Brnam spyga taukuota ir ta pati uz belekiek.

Ne taip jau viskas paprasta, su tom mergom, kaip atrodo biggrin.gif
Gerai, kai mergos neišrankios ir madų nuo kūdikystės nediktuoja biggrin.gif man su savo dviem madistėm nėra jau taip viskas paprasta - tas negražu, ano nenešiosiu, kelnes nešioja tik berniukai, šita suknelė nesisuka, šita suknelė ilgomis rankovėmis, o ilgos rankovės tik bailiams, šita suknelė man prie veido netinka, o šita - prie alkūnių nesižiūri ir pan. O kai dar mamai daugiau nei pusė vaikiškų rūbų negražūs, tai ne taip ir pigiai išeina biggrin.gif
Mano svajonė - dukra nešiojanti kelnes. Tada viskas taip paprasta būtų. O dabar unsure.gif
Atsakyti
komanda gal gymboree koduka turite?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 27, 16:34)
Mano svajonė - dukra nešiojanti kelnes. Tada viskas taip paprasta būtų. O dabar  unsure.gif

Manoji tik kelnes nešioja, bet taip pat sunku įtikti. vienos per plačios, kitos-vaikiškos, trečioms liemuo per žemai, ketvirtoms dar kas nors....
Tai internetu nebeperku, važiuojam į zara, hm ar kt ir perkam tik pasimatavus. Nes spintoje kokios 7 kelnės, o nešioja tik 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supronti: 27 vasario 2018 - 15:38
QUOTE(rapoja @ 2018 02 27, 15:55)
Mano 10-metei 14 dydis tinka,kitiems metams kažin ar nebus mažas  unsure.gif  smile.gif

Aha nešiojo 14 nuo 10,5 metų. Buvo toks kaip paltas, dabar vos dupcę dengia, rankovės beveik trumpos smile.gif pamušalas suplyšęs, kapišonas pradrėkstas, vis tiek geras ir mylimas biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2018 02 27, 16:31)
zinau  biggrin.gif  dydi atitinka, nesunesiojamos jei pirksite ne Lietuvoje  rolleyes.gif  nes musu saliai kazkoki nesusipratima kokybes atzvilgiu siuva smile.gif
jei palyginimui CK perku L, o Diesel XL smile.gif Abercrombie XL  ax.gif  4u.gif

o tai CK taip išeina didintos ? smile.gif mano vyras nemažas, bet jam ck kaip tik. tai kokį reikia diesel imt ? xxl ?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 27, 15:34)
Gerai, kai mergos neišrankios ir madų nuo kūdikystės nediktuoja biggrin.gif man su savo dviem madistėm nėra jau taip viskas paprasta - tas negražu, ano nenešiosiu, kelnes nešioja tik berniukai, šita suknelė nesisuka, šita suknelė ilgomis rankovėmis, o ilgos rankovės tik bailiams, šita suknelė man prie veido netinka, o šita - prie alkūnių nesižiūri ir pan. O kai dar mamai daugiau nei pusė vaikiškų rūbų negražūs, tai ne taip ir pigiai išeina biggrin.gif
Mano svajonė - dukra nešiojanti kelnes. Tada viskas taip paprasta būtų. O dabar  unsure.gif

Patikek, mano bernas isterikas kokias kelia. Plesytu dzinsu neuzvilksi, jam negrazu. Megztinius ir marskinius kisa kaip kolukietis i kelnes nors pasiusk. Rausva ir tamu padobnoje jam yra viskas mergu spalvos ir rubai ir jis nesides. Jis gi mano busimasis lakunas, dieve tu sventas, todel maike su raketa yra nr.1, isterika jigu yra neisskalbta ir kita maike su planetom dziuva.... nu kazkokia kosmonautika..... vienas zviegia jam tas blogai, kitas cypia vel blogai, nusisaut belieka su jais visais. Man tai viskas gerai, as net isiterpt neturiu kada biggrin.gif

Beje visai neseniai dar dziaugiaus, kad jau mano vaikas auksinis. Ka lipsiu ta rengsis. Uzaugo. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 27 vasario 2018 - 15:44
QUOTE(Supronti @ 2018 02 27, 17:37)
Manoji tik kelnes nešioja, bet taip pat sunku įtikti. vienos per plačios, kitos-vaikiškos, trečioms liemuo per žemai, ketvirtoms dar kas nors....
Tai internetu nebeperku, važiuojam į zara, hm ar kt ir perkam tik pasimatavus. Nes spintoje kokios 7 kelnės, o nešioja tik 1.

Lygiai tas pats ir mums smile.gif, nupasakojot mūsų variantą... biggrin.gif O dar būna, kad maniškė išsimatuoja kalną kelnių ir nieko neišsirenka blink.gif
Atsakyti
Na kai paskaitau, kaip sokdina tas mamas, siurpas ima.....man pasiseke tiek dukra, tiek sunus visu skoniai sutampa smile.gif) 000189.gif 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 27 vasario 2018 - 15:51
QUOTE(Alexia @ 2018 02 27, 14:15)

Kuo skiriasi RL custom fit nuo clasic fit ?

Tai custom fit aptemtesne ar atvirksciai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2018 02 27, 16:51)
Tai custom fit aptemtesne ar atvirksciai? ax.gif

taip 4u.gif ne atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 02 27, 15:56)
taip  4u.gif ne atvirkščiai biggrin.gif

Aciu. smile.gif
Atsakyti