Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Murkaka @ 2018 02 26, 20:06)
Baigiu jau kursą išgerti smile.gif nei vienoj akį.  Dar galvoju, gal čia nesuveikė, nes ant antibiotikų sedėjau, bet ir prieš tai kuokštais ėjo tos mano kasos  fear.gif

O kiek laiko geriat? Šiaip reiktų pasitikrint ar atsistatė. Ten pliam užburtas ratas. Jei trūksta to, nesisavina ano. Jei ano nesisavina, tada trūksta penkto. Vien žo. Antra miegas, stresas, maistas, žiema ir visi velniai.
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 02 26, 20:06)
Baigiu jau kursą išgerti smile.gif nei vienoj akį.  Dar galvoju, gal čia nesuveikė, nes ant antibiotikų sedėjau, bet ir prieš tai kuokštais ėjo tos mano kasos  fear.gif

Nepamaisys ir ampuliu nuo slinkimo nusipirkt, ju bun ir vaistinese, ir kosmetikos parduotuvese, ir kasdien uzsiimt galvos odos masazu, svelniai, pirstais. Vien vitaminai gali ir nesuveikt, arba suveiks kai jau bus likus peles uodega.
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2018 02 26, 22:16)
O kiek laiko geriat? Šiaip reiktų pasitikrint ar atsistatė. Ten pliam užburtas ratas. Jei trūksta to, nesisavina ano. Jei ano nesisavina, tada trūksta penkto. Vien žo. Antra miegas, stresas, maistas, žiema ir visi velniai.

Geriu gal jau apie mėnesį, aišku reiktų pasidaryti tyrimus ir būtų viskas aiškiau, bet vis neprisiverčiu nueiti ax.gif

QUOTE(Gafsa @ 2018 02 26, 22:19)
Nepamaisys ir ampuliu nuo slinkimo nusipirkt, ju bun ir vaistinese, ir kosmetikos parduotuvese, ir kasdien uzsiimt galvos odos masazu, svelniai, pirstais. Vien vitaminai gali ir nesuveikt, arba suveiks kai jau bus likus peles uodega.

Pantogar turite omenyje?
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 02 26, 20:21)
Geriu gal jau apie mėnesį, aišku reiktų pasidaryti tyrimus ir būtų viskas aiškiau, bet vis neprisiverčiu nueiti  ax.gif
Pantogar turite omenyje?

Nebutinai, as naudojau franco battaglia, drauge- vishy.
Atsakyti
kaip gražu, gaila ne tall
https://www.nordstro.....lor=NEW IVORY
Atsakyti
QUOTE(Ksenia.K @ 2018 02 26, 20:39)
Siaip perku M-L didesnis M. Coconas gal ir tiktu jeigu butu ne Tall, o Regular, nes labai per ilgos rankoves.verysad.gif
O jus koki dydi nesiojat?

Nesioju M i mazesne puse, tai ir emiau 6 dydi prisiskaicius komentaru, labai tikiosiu kad tiks, bet pas mane reguliar.
Atsakyti
QUOTE(kažkada @ 2018 02 26, 19:05)
Laba smile.gif

Dalyvauju temoj ir pirkimuose tyliai.. smile.gif

Bet noriu pasidziaugti gavau Pink parka with quilted lining, nereali, lengva atrodo plona bet silta smile.gif ir spalva nera tokia labai jau ryski smile.gif dziaugiuosi labai pirkiniu biggrin.gif

Vitaminai vaikams is Puritan ir puikiai.. reikia kavoti nuo vaiku biggrin.gif

netiko tik Uniqlo megztukas, S dydis, navy spalva.. gal kas nori 4u.gif

Tikrai labai faina ir smagi, turiu M dydi 😉 kas noretumet ir kaina gera 😉 man didoka tik
Atsakyti
www.neimanmarcus.com šiandien ar ryt pirksite ? Diena kažkokia per trumpa šiandien unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 26, 21:20)
www.neimanmarcus.com šiandien ar ryt pirksite  ? Diena kažkokia per trumpa šiandien  unsure.gif  biggrin.gif

jei susirinks tai siandien butinai smile.gif dar truksta $120

THE LAUNDRESS

vartotojo įkelta nuotrauka

VITACOST

THE BALM

labai laukiu smile.gif po nedaug truksta
www.toysrus.com
www.anntaylor.com-60%
www.oldnavy.com-40%
www.fragrancenet.com-37%
www.crazy8.com-18%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 26 vasario 2018 - 21:33
QUOTE(lormil @ 2018 02 26, 20:55)
Nesioju M i mazesne puse, tai ir emiau 6 dydi prisiskaicius komentaru, labai tikiosiu kad tiks, bet pas mane reguliar.

Koks jusu ugis? Tai jeigu imciau reguliar tada tiktu. Bet ne paimiau Tall:(
Atsakyti
Sveikos,

turiu keleta klausimu.. mano siandien visa diena meilas gryba pjove, gal sakau sandrixxx jau siuntiinejo pakvietimus del 560 dezutes?

kitas kur uz protinga kaina su vaikais butu galima palekti ir apsistoti - Druskininkuose, Birstone?
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2018 02 26, 21:26)
Sveikos,

turiu keleta klausimu.. mano siandien visa diena meilas gryba pjove, gal sakau sandrixxx jau siuntiinejo pakvietimus del 560 dezutes?

kitas kur uz protinga kaina su vaikais butu galima palekti ir apsistoti - Druskininkuose, Birstone?

Žiūrint ko reik. Ar tik gyvent ar ir gydutis. Tik ką iš Spa Lietuva grįžau. Kaifas geležinis.
Papildyta:
[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 vasario 2018 - 21:36