Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ingredd @ 2018 02 26, 14:39)
Kuris tusas gerai jums pariecia blakstienas? Mano ilgos bet tiesios🙄

Lancome virtuose
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Jei kartais kam neprilipo juodas L dydžio golfukas, aš mielai priglausiu 4u.gif

Dabar kitas klausimas, kur perkate maxi hair vitaminus, ir kokia kaina skaitosi gera? Slenka nesvietiškai verysad.gif
Atsakyti
Gauta įv. miestų 540 siunta. Susimokėjusioms išsiųsiu rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 02 26, 19:18)
Jei kartais kam neprilipo juodas L dydžio golfukas, aš mielai priglausiu  4u.gif

Dabar kitas klausimas, kur perkate maxi hair vitaminus, ir kokia kaina skaitosi gera? Slenka nesvietiškai  verysad.gif

Gal VitD trūksta? Tiesiog... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 26, 14:35)
Gal kuri turit parduoti naują arba dėvėtą geros būklės šitą Polo suknelę 4,5 arba 6 m dydžio? dar tiktų ir kitas modelis medvilninė tee dress tokia pat buvo smile.gif

Grazi bigsmile.gif Mes turim sita vasarai (ir mama laiminga, ir dukra, nes jai i Elza panašu biggrin.gif ). Dar GAP gražią polo gavau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 26, 20:27)
Gal VitD trūksta? Tiesiog...  ax.gif  mirksiukas.gif

ogal zinot, ar veiksmingaas vit D tabletem? gerem su drauge o gyd nustebus ziurejo, neva tik lasiukais arba kapsulem (regsi taip atsimenu) nes vit D aliejuje tirpus ir tab neva nesamone
gal kas gali pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2018 02 26, 14:39)
Kuris tusas gerai jums pariecia blakstienas? Mano ilgos bet tiesios🙄

Ingrida,man su tiesiom ir ilgom blakstienom gelbeja tik šis daikčiukas,beje parekomenduotas taip pat šioje temoje wub.gif
https://www.shuuemur...default,pd.html
tik tada buvo kazkokia nemaza nuolaida..
Atsakyti
QUOTE(lormil @ 2018 02 24, 10:54)
Su kokiais ismatavimais pirkote 8 dydi ir  norite mazesnio, nes laukiu 6 dydzio  ir bijau kad nebutu mazas.

Siaip perku M-L didesnis M. Coconas gal ir tiktu jeigu butu ne Tall, o Regular, nes labai per ilgos rankoves.verysad.gif
O jus koki dydi nesiojat?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 02 26, 19:33)
ogal zinot, ar veiksmingaas vit D tabletem? gerem su drauge o gyd nustebus ziurejo, neva tik lasiukais arba kapsulem (regsi taip atsimenu) nes vit D aliejuje tirpus ir tab neva nesamone
gal kas gali pakomentuot?

Be nuomonės. Man liepė vandeny tirpų vaikui girdyt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 26, 21:54)
Be nuomonės. Man liepė vandeny tirpų vaikui girdyt.

O man aliejaus pagrindu lasiukai, bet juos baigem tai duidu kapsukes kur su alyvuogiu aliejum.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 26, 21:27)
Gal VitD trūksta? Tiesiog...  ax.gif  mirksiukas.gif

Baigiu jau kursą išgerti smile.gif nei vienoj akį. Dar galvoju, gal čia nesuveikė, nes ant antibiotikų sedėjau, bet ir prieš tai kuokštais ėjo tos mano kasos fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 02 26, 21:06)
Baigiu jau kursą išgerti smile.gif nei vienoj akį.  Dar galvoju, gal čia nesuveikė, nes ant antibiotikų sedėjau, bet ir prieš tai kuokštais ėjo tos mano kasos  fear.gif

Pleiskanų nėra? Būna dėl jų slenka. Dar jei daug streso, irgi nekas
Atsakyti