Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kad ir kaip matuojuosi, vis tik didelis jis man. Labai tikiuosi, kad atsiras, kam mazokas, ir nores mainytis si grazuoli odini sijona. Pas mane 2 dydis, reikia mazesnio, 0 dydzio. Neparduodu

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal kas pas Sandrą važiuotų iš centro ar Pavilnio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 26, 09:22)
Mano timberių kailis irgi netikras bet jie šilti. Aišku ne uggsai, bet jki -10 laisvai.

tu nelygink saves ir manes biggrin.gif zinau kad tu karsta motera, o as ledo princese biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kokius vyram imat dzinsus levis, a.e? Kad nebutu tiesaus modelio, bet ir nebutu aptempti kaip tympos? "Normaliam" netoli 100 kg vyriokui su raumeningom blauzdom biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 26, 10:18)
Kokius vyram imat dzinsus levis, a.e? Kad nebutu tiesaus modelio, bet ir nebutu aptempti kaip tympos? "Normaliam" netoli 100 kg vyriokui su raumeningom blauzdom  biggrin.gif .

Aš tik 511 perku, modelis slim, bet ne tympos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 26, 09:39)
Gal kas pas Sandrą važiuotų iš centro ar Pavilnio?  unsure.gif

vaziuosiu kai nauja siunta dalins
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 26, 10:30)

Tikrai 511 labai geras modelis, as saviskiui irgi tik juos perku, nei tympos nei platus. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 02 26, 12:30)

QUOTE(rimaitytetyte @ 2018 02 26, 12:39)
Tikrai 511 labai geras modelis, as saviskiui irgi tik juos perku, nei tympos nei platus. drinks_cheers.gif

Aciu, reiks isbandyti. Bet imat iprasta dydi, neimat didesniu, kai slim modelis?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2018 02 26, 12:39)

agga savo laibakojui juos turiu puikiai tiko nei platu nei siaura 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 02 26, 10:47)
Aciu, reiks isbandyti. Bet imat iprasta dydi, neimat didesniu, kai slim modelis?

Siaip imu ta pati dydy, bet reikia ziureti atsiliepimus, nes buna mazinti kiti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 26, 10:38)
vaziuosiu  kai nauja  siunta dalins

Ačiū 4u.gif jau sutariau, kad mano gėlužė paims smile.gif

QUOTE(Rita003 @ 2018 02 26, 10:47)

Taip, perku įprastą dydį, kaip ir kitų.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 26, 10:04)
tu nelygink saves ir manes biggrin.gif zinau kad tu karsta motera, o as ledo princese  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Zinok ir as turiu tuos pacius timberius, as ir sian su jais. Tik JMD su neilonke, o as su vidpadziu papildomu ir angorinem kojinem, nu nesalta. O dar turint omeny, kad be masinos, o darbas kitam miesto gale- sakyciau, geri batai.
Atsakyti