Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

o man atrodo, bus su tom kelnem- ups, uz kompanija pasikoriau...kur dabar jas det? biggrin.gif

Bet gal įmanoma bus pasikeist, nes, kaip supratau, daug kas pirko. Šiaip čia jau reik žinot, ar toks modelis apskritai tinka. 

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 25, 17:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72014102" data-time="1519571214"><div><p>o man atrodo, bus su tom kelnem- ups, uz kompanija pasikoriau...kur dabar jas det? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet gal įmanoma bus pasikeist, nes, kaip supratau, daug kas pirko. Šiaip čia jau reik žinot, ar toks modelis apskritai tinka. </p>

Turiu galvoj, kiek moteru apskritai megsta ir nesioja toki drabuzi kaip raudonos kelnes biggrin.gif Cia labai lengva uzsikrest- atrodo, mirstu kaip reikia, o gaunu- kas cia bl? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 25, 16:57)
<p>Žiū bus daug raudonakelnių ant Lietuvos  biggrin.gif manau, ir man reikia tų kelnių  rolleyes.gif​ </p>

Pavasarį visos iškabjns raudonas vėliavas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar cia skaitosi gera 7 for all mankind dzinsu kaina? Jei ne, kokia skaitosi gera ir kur geresne kaina ieskoti? 4u.gif

https://www.nordstro...olor=AUTHBLMAL2
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 25, 11:39)
vartotojo įkelta nuotrauka
Nerealiai džiaugiuos Ralphuko džinsais 😍 tiktu ir 27 bet po tiek laukimo jau nebenorejau ieskot kas keisis biggrin.gif

Sveikos,gal kuri tokius dzinsus parduoda 26 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OPP @ 2018 02 25, 18:09)
Sveikutes, o Siauliai negavo dar dezutes? ax.gif

Jau surasiau zinutes, laukiu sveciuose bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 02 25, 17:36)
Merginos, ar cia skaitosi gera 7 for all mankind dzinsu kaina? Jei ne, kokia skaitosi gera ir kur geresne kaina ieskoti?  4u.gif

https://www.nordstro...olor=AUTHBLMAL2

negera unsure.gif 35 gera rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 25, 18:30)
Turiu galvoj, kiek moteru apskritai megsta ir nesioja toki drabuzi kaip raudonos kelnes  biggrin.gif Cia labai lengva uzsikrest- atrodo, mirstu kaip reikia, o gaunu- kas cia bl?  blink.gif  biggrin.gif

Vasarą aš nešioju ir baltas ir raudonas linines kelnes , tai gal ir loft kada pritaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
prisijunkit prie JOESNEWBALANCEOUTLET
vyr.kedukai $27.60
https://www.joesnewb...l574-o/ml574hrx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 25 vasario 2018 - 18:07
QUOTE(gėlužė @ 2018 02 25, 15:12)
O yra tu blizgiu juliet? Nerandu...Jei kam 6 netiks siulykite:)
As kazkaip zinau mazdaug savo dydi ir atitaikau:)

Uniqlo tu sijonuku taip ir nepavyko nupirkti kiek supratau...verysad.gif

Keistai su tais sijonais. Tai jų yra pardavime, tai jų nėra, tai jų vėl yra ir vėl išpradžių ax.gif
Čia turbūt, kad nusprendžiau ir sau kokį sijoną įsigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 25, 18:59)
negera  unsure.gif 35 gera  rolleyes.gif

Bet kaip ir kur tokia kaina rasti? hmm.gif Na visai nemoku ieskoti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 02 25, 19:04)
Vasarą aš nešioju ir baltas ir raudonas linines kelnes , tai gal ir loft kada pritaikysiu biggrin.gif

Aš irgi. Turiu iš J. Crew raudonas, kažkada pirktas, Turner pant, labai mėgiamos ir patogios.
Atsakyti