Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Grįžtant prie termometrų. Leliukams ir mažesniems vaikiukams šitas reikalas turėtų būti geras. Priklijuoji pažastukėj ir visą dieną gali stebėti. Neturiu, mes mano vaikai nebe leliukai, tad tikslumo pakomentuot negaliu 4u.gif

https://www.hifamed....cators-jav.html
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 25, 11:39)

tikiuos kur nesusitiksim vienodai pasirėdžiusios 😂🤓
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 25, 11:39)

Nerealiai džiaugiuos Ralphuko džinsais 😍 tiktu ir 27 bet po tiek laukimo jau nebenorejau ieskot kas keisis biggrin.gif

O su kokiu dydžiu čia? Ir sedimąja?
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 02 25, 13:17)
Nda... gal labai  tempiasi... as situ laukiu 6 dydzio, tai jei dabar 98 netilps, tai planuoju turet dar kelias cm minus, tai tada turesiu tilpt.

Nežiūrėkit jūs į tuos centimetrus, visų figūros skirtingos: viena su 100 tilps į 6, o kitai ir 12 dydžio prireiks. Už mane pagal cm lieknesnė draugė visus rūbus perka dydžiu didesnius už mane. Ir atrodom su jais vienodai.
Atsakyti
QUOTE(Murkaka @ 2018 02 25, 12:53)
Aš jau gilioj depresijoj su tais dydžiais po komentarų biggrin.gif Jau net nelaukiu savo kelnių biggrin.gif

pirmus drabužius kuriuos čia pirkau arba pardaviau už centus arba išmečiau nes nei komentarai nei dydžiai nieko negelbėjo. Visi buvo dideli.

QUOTE(Lux @ 2018 02 25, 13:09)
Loft Julie fit 10 dydžio kelnių išmatavimai - centimetras rodo 46 cm per klubus. Neįsivaizduoju, kaip 100 cm sutalpinti į 6 dydį unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

jūs ne visai toj vietoj matuojat, reikia žemiau ir ištempus kelnes. Jie kaba ties klubais man bjauriai atrodo, storina mane.

QUOTE(XSaulute @ 2018 02 25, 14:48)
Nežiūrėkit jūs į tuos centimetrus, visų figūros skirtingos: viena su 100 tilps į 6, o kitai ir 12 dydžio prireiks. Už mane pagal cm lieknesnė draugė visus rūbus perka dydžiu didesnius už mane. Ir atrodom su jais vienodai.

taip. pardaviau andrew marc rafael striukę. Pirko ją mano sudėjimo moteris tik aukštesnė. Ant manęs maišas ant jos dailiai. Tai va.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 02 25, 13:10)
tikiuos kur nesusitiksim vienodai pasirėdžiusios 😂🤓

O kas cia baisaus ?

QUOTE(Kuti @ 2018 02 25, 13:23)
O su kokiu dydžiu čia? Ir sedimąja?

Po savaites ligos 97 cm 😎 28 dydis.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2018 02 25, 13:08)
ir kaip tuos dydžius suprasti  blink.gif pagal lentelę su tokiom apimtim jau 10 dydis  blink.gif
o jūs europietiškų dydžių kokią apačią perkate? 36? 38?
mano problema, kad šlaunys stambesnės, įdomu ar tilptų į 4  ax.gif

Svarstau ar man tų kelnių reikia, aišku nieko neliks kol čia medituosiu  biggrin.gif  ir turbūt naujų batų reiktų, prie ko tas raudonas kelnes nešioti  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesioju 38 dydi, bet ir 36 itelpu, bet aptemta labiau buna. Dar ir nuo figuros ir kaip nesioti megsta. As megstu labiau prigludusius rubus nesioti. Juliet imu 4 dydi, o marisa matavausi geriau 6 dydis tinka.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 25, 12:21)
Bet jei pirkote Marisa fit, tai jos bent 4 cm didesnės.

QUOTE(jurgota @ 2018 02 25, 14:00)
Juliet imu 4 dydi, o marisa matavausi geriau 6 dydis tinka.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Toks vaizdas, kad Loft iš lempos dydžius siuva biggrin.gif
Atsakyti
O yra tu blizgiu juliet? Nerandu...Jei kam 6 netiks siulykite:)
As kazkaip zinau mazdaug savo dydi ir atitaikau:)

Uniqlo tu sijonuku taip ir nepavyko nupirkti kiek supratau...verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 25, 13:09)
Loft Julie fit 10 dydžio kelnių išmatavimai - centimetras rodo 46 cm per klubus. Neįsivaizduoju, kaip 100 cm sutalpinti į 6 dydį unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

O gal galėtumėte pamatuoti kiek per juosmenį?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 02 25, 14:52)
pirmus drabužius kuriuos čia pirkau arba pardaviau už centus arba išmečiau nes nei komentarai nei dydžiai nieko negelbėjo. Visi buvo dideli.
jūs ne visai toj vietoj matuojat, reikia žemiau ir ištempus kelnes. Jie kaba ties klubais man bjauriai atrodo, storina mane.
taip. pardaviau andrew marc rafael striukę. Pirko ją mano sudėjimo moteris tik aukštesnė. Ant manęs maišas ant jos dailiai. Tai va.

Man jos idealiai, pamatavau truputį žemiau, tiek pat cm.

QUOTE(Juorita @ 2018 02 25, 15:23)
O gal galėtumėte pamatuoti kiek per juosmenį?

42 cm, bet liemuo yra šiek tiek žemesnis, ne ant talijos.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 02 25, 15:28)
Man jos idealiai, pamatavau truputį žemiau, tiek pat cm.
42 cm, bet liemuo yra šiek tiek žemesnis, ne ant talijos.

Ačiū, raudonos man atrodo tokio pat modelio, tad ramiai lauksiu 8 d.🙂
Atsakyti