Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sandrixxx @ 2018 02 25, 10:34)
Ačiū, gerai  4u.gif  ryt dar nežinau ar dalinsiu, bet antradienį tai jau planuoju pradėti dalinti su 560 siunta.

Marš į lovą tu tik. Nepabėgs tie škudurai. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Nerealiai džiaugiuos Ralphuko džinsais 😍 tiktu ir 27 bet po tiek laukimo jau nebenorejau ieskot kas keisis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 25, 10:39)
Nerealiai džiaugiuos Ralphuko džinsais 😍 tiktu ir 27 bet po tiek laukimo jau nebenorejau ieskot kas keisis biggrin.gif

Blyn Spygli, nu žiauriai geri tie plėmuoti ir tau jie bais tink. Net aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 25, 10:41)
Blyn Spygli, nu žiauriai geri tie plėmuoti ir tau jie bais tink. Net aš noriu  biggrin.gif

O kooookie smagus... reiks dar padabot ka RL is boyfriendu siulo 😍
Atsakyti
Jcrew raudona maikutė su šuniuku gal kam XS netiko ir nori perleisti ax.gif Nu niekaip nesiseka pagauti unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2018 02 25, 11:03)
Faktas. Tas elektroninis man vis rodė 37,7. Tik įsidedi ji pypt pypt tuojau pat ir viskas. O man žvaihždės galvoj. Išsitraukiau gyvsidabrinį- kaip ir biskas aišku patapo. Tai ir vaikui ir sau dbr tik senobiny gyvsidabrinį. Antakalnio klinikose irgi su gyvsidabriniu matavo. Ištrenkė visus savo mircrolaifus nesamoningus.

Elektroninį irgi reikia laikyti pažastyje 5min. tada teisingai rodys, net instrukcijoj taip rašo, tik neaišku kam tas supypsėjimas padarytas po 1-2min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 25, 10:50)
Jcrew raudona maikutė su šuniuku gal kam XS netiko ir nori perleisti  ax.gif  Nu niekaip nesiseka pagauti  unsure.gif
Elektroninį irgi reikia laikyti pažastyje 5min. tada teisingai rodys, net instrukcijoj taip rašo, tik neaišku kam tas supypsėjimas padarytas po 1-2min.  ax.gif

Kad jis nekyla paskui. Pradžioj kai nusipirkau palyginau su gyvsidabriniu tai man pasirodė kad lygiai. Bet su laiku man kažkas ni to su juo. Va paskutiniai sirgimai įrodė.
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 02 25, 11:50)
Jcrew raudona maikutė su šuniuku gal kam XS netiko ir nori perleisti  ax.gif  Nu niekaip nesiseka pagauti  unsure.gif
Elektroninį irgi reikia laikyti pažastyje 5min. tada teisingai rodys, net instrukcijoj taip rašo, tik neaišku kam tas supypsėjimas padarytas po 1-2min.  ax.gif

Mes irgi ilgiau palaikom ir mums teisingai rodo.
Atsakyti
Spygliz, liuks atrodo, tokie kitokiasni, itariu smagus labai wub.gif
O maikutes kuris dydis pas tau?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 24, 19:58)
O man nesekas plaut tų visų pūkinių  cool.gif  Ar jums taip išsiplauna/išdžiovina,kad visai viską išpūrena,nereik rankomis kedent?Nu man nea.Nenutaikau matyt kaip ten juos reik džiovint  unsure.gif Vistiek sukritę,subliuškę kažkokios tos striukės,nebeplausiu,nešiu valyklon  rolleyes.gif Kamuoliukus visur dėjau-ir į skalbyklę,ir į džiovyklę-nemačija  biggrin.gif

Mano "paslaptis" tai tokia, atairadusi iš asmeninės patirties. Džiovyklėj džiovinu čiut ne pusdienį. Viena programa baigias, kitą jungiu. Vis patikrinu. Vis kitą užstatau biggrin.gif Kitaip nieko. Bet aš nesu instrukcijų mėgėja, viską išbandau ant savo kailio biggrin.gif Žodžiu, su kamuoliukais ir keliom programom puikiai.
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 02 25, 12:34)
Ačiū, gerai  4u.gif  ryt dar nežinau ar dalinsiu, bet antradienį tai jau planuoju pradėti dalinti su 560 siunta.

Kai jau zinosit tikslu laika dalinimo, paskelbkit ir temutej
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2018 02 25, 10:04)
<p>visažinės-patarkit kokį termometrą kūno temperatūrai matuot hmm.gif </p><p>turiu kelis, bet nesuprantu kokį grybą jie ten rodo  huh.gif </p>

elektroninis

QUOTE(kriisti @ 2018 02 25, 10:53)
As pasitikiu tik gyvsidabriniu, nes turejom ta spindulini per atstumą nu totalus grybas... dukrai nes traukiliai prasidėjo, o jis rode 37.7 tik tenpa, kai buvo 39 su gyvdidabriniu.

Dar naudojom ta ne gyvdudabris kur, tai labai sunkiai nusikrecia ir paskui baisiai sutrukineja ta juostele  unsure.gif

Mum tik gyvsidabrinis

matyt spiritinis čia

QUOTE(JMD @ 2018 02 25, 11:03)
Faktas. Tas elektroninis man vis rodė 37,7. Tik įsidedi ji pypt pypt tuojau pat ir viskas. O man žvaihždės galvoj. Išsitraukiau gyvsidabrinį- kaip ir biskas aišku patapo. Tai ir vaikui ir sau dbr tik senobiny gyvsidabrinį. Antakalnio klinikose irgi su gyvsidabriniu matavo. Ištrenkė visus savo mircrolaifus nesamoningus.

reikia laikyt 5 min

QUOTE(Spyglelis @ 2018 02 25, 11:20)
<p>ačiū pasisakiusioms, mano irgi tokia pat patirtis  blink.gif </p><p>tada esminis klausimas- KUR gaut gyvsidabrini?  blink.gif </p><p>turimo gyvsidabris sutrūkinėjo...</p>

ES negausit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 25 vasario 2018 - 11:13
QUOTE(spygliz @ 2018 02 25, 10:39)

Baltas pavydas, ir dzinsiukai ir maikute man buvo dideli. verysad.gif
Atsakyti