Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 02 24, 20:19)
Kamuoliukai dedami, jei dziovinat dziovyklej, tada tolygiai ispurena sukritusius pukus.

O man nesekas plaut tų visų pūkinių cool.gif Ar jums taip išsiplauna/išdžiovina,kad visai viską išpūrena,nereik rankomis kedent?Nu man nea.Nenutaikau matyt kaip ten juos reik džiovint unsure.gif Vistiek sukritę,subliuškę kažkokios tos striukės,nebeplausiu,nešiu valyklon rolleyes.gif Kamuoliukus visur dėjau-ir į skalbyklę,ir į džiovyklę-nemačija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 24 vasario 2018 - 20:59
QUOTE(rapoja @ 2018 02 24, 20:58)
O man nesekas plaut tų visų pūkinių  cool.gif  Ar jums taip išsiplauna/išdžiovina,kad visai viską išpūrena,nereik rankomis kedent?Nu man nea.Nenutaikau matyt kaip ten juos reik džiovint  unsure.gif Vistiek sukritę,subliuškę kažkokios tos striukės,nebeplausiu,nešiu valyklon  rolleyes.gif Kamuoliukus visur dėjau-ir į skalbyklę,ir į džiovyklę-nemačija  biggrin.gif

As kadangi dziovykles neturiu, tai tenka pazaist isskirstant.
Atsakyti
Issdziusta ir patys issipurena, net nieko nedarau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 24, 22:58)
O man nesekas plaut tų visų pūkinių  cool.gif  Ar jums taip išsiplauna/išdžiovina,kad visai viską išpūrena,nereik rankomis kedent?Nu man nea.Nenutaikau matyt kaip ten juos reik džiovint  unsure.gif Vistiek sukritę,subliuškę kažkokios tos striukės,nebeplausiu,nešiu valyklon  rolleyes.gif Kamuoliukus visur dėjau-ir į skalbyklę,ir į džiovyklę-nemačija  biggrin.gif

Jau valyklon nenesiu daugiau,nes ksu nunrsiau CK palta, tai siaubas, kai pradejo pukus leist unsure.gif 😶😶😶 ir plona pasiėmiau, nuo tada pati skalbiu su stalo teniso kamuoliukais isdziuna ispurtau ir viskas puikiai ir vaikų taip skalbiu
Papildyta:
Dziovykles ir neturiu
Atsakyti
Aš jau nuo to kratymo,tampymo ir purenimo galvojau visus pūkus paleisiu ir suplėšysiu,sudraskysiu tas striukes - nesąmonė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(sollo @ 2018 02 24, 20:31)
kaip VIC dydžiai kas turit?  didinti? mažinti? 🧐

Turiu tokius https://www.yoox.com...p...D&sizeId=13 mano galva didinti, pirkau usa 10, bet panasiau i 41, o ne 40, 27 cm zodziu tikrai yra viduj.

Pabandyk dziovint tiesiog ilgiau, gali but, kad neislauki to momento.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 02 24, 23:05)
Aš jau nuo to kratymo,tampymo ir purenimo galvojau visus pūkus paleisiu ir suplėšysiu,sudraskysiu tas striukes - nesąmonė doh.gif  biggrin.gif

As tiesiog purtau ir viskas dziubant ir viskas, sunaus crew pukine ir taip jokio vargo visiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 24, 21:06)
Pabandyk dziovint tiesiog ilgiau, gali but, kad neislauki to momento.

Gal.Bet aš esu pakartojus kelis kartus ir nieko gero.Gal sakau neatrandu tinkamos programos.Kratyti,pešioti vis tiek reikia biggrin.gif
QUOTE(kriisti @ 2018 02 24, 21:07)
As tiesiog purtau ir viskas dziubant ir viskas, sunaus crew pukine ir taip jokio vargo visiskai biggrin.gif

O man kažkaip gaila kratyt unsure.gif Atrodo draskosi tos striukės taip.Nepatinka toks plovimo/džiovinimo būdas schmoll.gif
Viena striukė vos ne peršviečiama vietom liko po tokių procedūrų doh.gif biggrin.gif plona ir buvo-packable ta ar kaip ten vadinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 24 vasario 2018 - 21:17
QUOTE(rapoja @ 2018 02 24, 23:12)
Gal.Bet aš esu pakartojus kelis kartus ir nieko gero.Gal sakau neatrandu tinkamos programos.Kratyti,pešioti vis tiek reikia biggrin.gif

O man kažkaip gaila kratyt  unsure.gif Atrodo draskosi tos striukės taip.Nepatinka toks plovimo/džiovinimo būdas  schmoll.gif
Viena striukė vos ne peršviečiama vietom liko po tokių procedūrų doh.gif  biggrin.gif

Nu nekreciu is jėgos, švelniai na man sunkumu nesukelia 4u.gif
Atsakyti

Aš visada jungiu papildomas programas ir kol visiškai neišdžiūna, t. y. pūkai neatsistato į pradinę būklę, tol džiovinu. Niekad nekratau, reikia tik visiškai išdžiovint.
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 02 24, 20:31)
kaip VIC dydžiai kas turit?  didinti? mažinti? 🧐

Net nebandyk. Net i 41 neikisau kojos nes ten ypatingai siauroms kojoms
Atsakyti
LOFT truksta 17$ iki free ship
Atsakyti