QUOTE(JMD @ 2018 02 23, 19:16)
Niussss, welcome home tskant
Tai va, ka norejau pasakyt

kriu pagaliau si sezona sukure du ciotkus ir vertus demesio megztinius - dryziuka melyniuka ir ta juoda/bordo dryziu (nes nuo tu nuobodziu tipiu jau bloga buvo). Labai labai fainc. Patinka labai, kad V kaklu. Jis zymiai trumpesnis uz melyna dryziuka, bet krenta graziai. Gerai, kad pirkau L. XL but per didele veliava. Nors gal butu ilgesnis

aciu asmeniskai ciurlioniui man rodos uzu ji
Ir buvau atsizadejus bet kokiu Lofto škudurų. Nupirkau mamikei tą pilką suknelę. Jai L, bet jinai ir man ciki bari, tik jai ji laisvesne. Ciotka baisiai, tokia pankova stiliova priemkerzu batu apacioj su golfu be golfo su baltiniais arba be niekoi. Ir jauciu teks bisk pamirt is pavydo, jei manosios neatsius parda...
vieną dryžių turiu, kito laukiu tai visks kaip ir aiškiai 👍 Tippiai du stovi, nepatink man prigludę, nebent kitą kart imčiau patinkantį visu dydžiu didesnį 🤓
v studiju prašom suknią 🧐
QUOTE(rimule @ 2018 02 23, 23:01)
Man su 93 cm klubais siek tiek siauroki. Galiu uzsivilkti, bet jau beveik ne boyfriendai gaunasi, aptempta per klubus. Jei nerasiu pasikeisti, galvoju, kazin, gal prasitampys siek tiek?
drąsiai, prasitampys 😉
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 24, 00:47)
Sitie butent man taip prasitempe, kad beveik nuo subines krenta.
visi RL 100% medvln. prasitampo 😉