Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2018 02 23, 22:03)
Jei gryna medvilne, tikrai prasitemps.

Sitie butent man taip prasitempe, kad beveik nuo subines krenta.
Atsakyti
Sveikos, gal kas noretumete perimti gapfactory dzemperiuko uzsakyma, 2T, kaina 14.99 dol. (sumaisiau dydzius unsure.gif). I AZ.
http://www.gapfactor...amp;cid=1041915
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
nuostabi siuveja-savanoriu Rimi antro auksto parkingo gale stovi metalinis kioskas-superine siuveja ir tikrai nebrangininke ;)
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 02 23, 19:16)
Niussss, welcome home tskant  biggrin.gif

Tai va, ka norejau pasakyt biggrin.gif kriu pagaliau si sezona “sukure” du ciotkus ir vertus demesio megztinius - dryziuka melyniuka ir ta juoda/bordo dryziu (nes nuo tu nuobodziu tipiu jau bloga buvo). Labai labai fainc.  Patinka labai, kad  V kaklu. Jis zymiai trumpesnis uz melyna dryziuka, bet krenta graziai. Gerai, kad pirkau L. XL but per didele veliava. Nors gal butu ilgesnis  ax.gif aciu asmeniskai ciurlioniui man rodos uzu ji  ax.gif  mirksiukas.gif

Ir buvau atsizadejus bet kokiu Lofto škudurų. Nupirkau mamikei tą pilką suknelę. Jai L, bet jinai ir man ciki bari, tik jai ji laisvesne. Ciotka baisiai, tokia pankova stiliova priemkerzu batu apacioj su golfu be golfo su baltiniais arba be niekoi. Ir jauciu teks bisk pamirt is pavydo, jei manosios neatsius parda...  unsure.gif

vieną dryžių turiu, kito laukiu tai visks kaip ir aiškiai 👍 Tippiai du stovi, nepatink man prigludę, nebent kitą kart imčiau patinkantį visu dydžiu didesnį 🤓

v studiju prašom suknią 🧐
QUOTE(rimule @ 2018 02 23, 23:01)
Man su 93 cm klubais siek tiek siauroki. Galiu uzsivilkti, bet jau beveik ne boyfriendai gaunasi, aptempta per klubus. Jei nerasiu pasikeisti, galvoju, kazin,  gal prasitampys siek tiek? hmm.gif

drąsiai, prasitampys 😉
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 24, 00:47)
Sitie butent man taip prasitempe, kad beveik nuo subines krenta.

visi RL 100% medvln. prasitampo 😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 24 vasario 2018 - 00:13
QUOTE(likija @ 2018 02 24, 00:38)
O tai coconai visom tiko? smile.gif

As taip laukiau kol kitos gaus, gal kas 8 dydį išparduotuvėje pasiulins. Bet pasiulos 0. Matyt tiko visoms🤔
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2018 02 24, 00:10)

Gal pamenate po kiek buvo sis kaspinuotis su sijonu kai pirkom su -50%? Gavau bendra saskaita ir nezinau kaip issiskaiciuot prekes kaina, sijona noriu parduoti  4u.gif O kainu nessaugojau

As vis ziuriu i ta sijona, nu grazus, rupuze. Bet mane neramina ta guma nugaroje. Kaio ji atrodo? Ar labai ten raukia?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2018 02 23, 22:01)
Man su 93 cm klubais siek tiek siauroki. Galiu uzsivilkti, bet jau beveik ne boyfriendai gaunasi, aptempta per klubus. Jei nerasiu pasikeisti, galvoju, kazin,  gal prasitampys siek tiek? hmm.gif

QUOTE(rimule @ 2018 02 23, 22:17)
Aciu uz suteikta vilti, 100 % medvilne  biggrin.gif  4u.gif

Ju modelis slim boyfriend. Ir turetu buti aptempti nes dar prasinesios. Su 93 klubais didesnio tikrai nereiktu. Na nebent specifine figura ir dazniausiai didesni perkat.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:​  o kelintos dienos jus dėžes čia dalindalinatės?

Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2018 02 24, 08:54)
<p>Labas rytas  4u.gif​  o kelintos dienos jus dėžes čia dalindalinatės?</p>

Laba, jei Kaune tai 509 dalino /-a
Atsakyti
Mergaites gal kuri planuojat pardavinet 4 reguliar dydzio coccona ax.gif megztuka su kvarbatka nude S M ir megztuka su bantukais M 4u.gif laukiu i az labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 24, 09:15)
Ju modelis slim boyfriend. Ir turetu buti aptempti nes dar prasinesios. Su 93 klubais didesnio tikrai nereiktu. Na nebent specifine figura ir dazniausiai didesni perkat.

Aciu, merginos, uz patarimus. Polo dzinsu nesu turejusi, tai ir abejojau. Levis turiu 27, bet tie kitokie su elastanu. Suabejojau, nes dabar i kisenes negaliu ranku ikisti biggrin.gif Tada nesikeiciu, tampysiu smile.gif
Atsakyti
Atsakyti