QUOTE(JMD @ 2018 01 23, 10:19)
Reiskia pati gydytoja nebais zino. Grikiai gerai, svarbu kad ant grikiu nepiltu pieno. Tada nulis sveiku. Burokeliu salotos gerai, bet reikia nedeti ant ju grietines ar majonezo nes tada irgi nieko gero. O vat tuose tarkim granatuose esantis VitC tikrai pagerina tarkim is grikiu gaunamos gelezies isissavinima. Anot specu net 6 kartus. Bet kiekvienas organizmas vistiek savinasi tuos reikalus individualiai ir is vienu produktu gali visai neimt is kitu viska iki galo. Kepenyse daug gelezies, bet jose toksinu daug, tai tokiem vaikam geriau nevalgyt. As savo vaikui mazam liezuvius virdavau. Jam buvo sakes, nes jokio maisto nevalge isskyrus mano piena. Jam buvo metai o viska spjaude. Oi turejua reikalu. Bet tada normali hematologe pasitaike. Sako tu jam tu buzu nevirk. Isvirk normalia sriuba su skoniu ir lauro lapais ir cesnakais, kad vaikui skonis butu. Taip ir buvo. Nuo tos akimirkos eme viska kapot abiem zandais.
Aiskuma, mano tai ivairiai grikius sveicia, sunus kai maza sbuvo ir uzejo nevalgymas mesos, tai grikiais, avizom, buvo gyvas, nes mesa buvo out, tada praėjo tie 1,5 m. pats pradejo prašyt jos ir dabar be jos negali, o grikiai ir avizos dar ir dabar patieklas Nr. 1, pupeles kerta, nors jis pas mane pabales visada, bet kiek darom kraujo tyrimus viskas ok. Nieko netruksta. mano vaikai isvis keisti ar jie serga ar sveiki, musu kraujas visada geras nerodo nieko blogo, net CRB po 3 d. karsciavimo buna max 20