Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kriziukas @ 2018 02 23, 15:14)
Laba 4u.gif
Mergaitės, pamenu pirkot Samsonite kuprines, kokia kaina buvo normali? Gal kas turit ir nenaudojat, gal galit perleist? Taip staiga prisireikė ax.gif

pirkau, vyras kur atvirutes norejo Kaledoms negali atsidziaugt biggrin.gif

https://www.madewell.../...&hash=row11 kam tinks xxs dydis su papildoma 30 super kaina silkines bliuskos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 23 vasario 2018 - 16:54
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 23, 16:40)

Laba,
merginos, o komanda perka iš ebay? Ir kaip žinoti, kad prekė originali?

Prisijungiau su kremu iš walgreens
Atsakyti
ABERCROMBIE
vartotojo įkelta nuotrauka

BAREMINERALS

BANANA REPUBLIC FACTORY

CRAZY8

GAP FACTORY

GYMBOREE

HARNEY turime 20%

JUICY COUTURE

KENNETH COLE

MACYS
Atsakyti
QUOTE(Vanilla moon @ 2018 02 23, 17:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="72011320" data-time="1519385907"><div><p>Nešioju XS vartotojo įkelta nuotrauka
Man jūsų žinutės neatidaro</p></div></blockquote><p>Tai jau turbūt nespėjau  rolleyes.gif  jei dar turit, tai imčiau, gal Jūs tada man į a.ž. brūkštelkite 4u.gif​  </p>

Nespėjote 4u.gif
Žinutės Jums neleidžia rašyti, rašo, kad nėra tokio nario blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 23 vasario 2018 - 17:33
QUOTE(ciobreliss @ 2018 02 23, 16:24)
Perleidžiu 27 d  4u.gif

Nebeturiu jau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiuk @ 2018 02 23, 16:59)
Kodel parduodate? Smalsu, nes dar savuju 26 dydzio nesulaukiau. smile.gif

Ai visgi ne mano stilius tongue.gif
Atsakyti
Dėkui už siuntinuką 4u.gif , ypatingas ačiū "kriu" gaudytojoms wub.gif , sandrixxx sveikatėlės 4u.gif
p.s pasidaviau "bandos jausmui", ir turbūt pirmą kart nesigailiu, "kaspinuotis" labai patiko( kaip kažkuri ir buvo įdėjusi foto, jis unreal bus prie draskytų džinsiukų), tik nesuprantu, kodėl rašė, kad jis mažintas vos ne 2 dydžiais turiu XL, gal kuri norėtumėt keistis-reiktų L ( kadangi šioje temoje, ne tik XXXXXS , tai turiu vilčių mirksiukas.gif ...aš prie "obuolinių"). Dar labai patiko tašiukas Signet bag, imiau ne odinį, tamsiai mėlyną...superinis https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Netiko, gal kas norėtumėt Harlow cardigan sweater, dydis M, spalva hth flax, 17 EUR https://www.jcrew.co...n-sweater/G8452
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 23 vasario 2018 - 18:03
Niussss, welcome home tskant biggrin.gif

Tai va, ka norejau pasakyt biggrin.gif kriu pagaliau si sezona “sukure” du ciotkus ir vertus demesio megztinius - dryziuka melyniuka ir ta juoda/bordo dryziu (nes nuo tu nuobodziu tipiu jau bloga buvo). Labai labai fainc. Patinka labai, kad V kaklu. Jis zymiai trumpesnis uz melyna dryziuka, bet krenta graziai. Gerai, kad pirkau L. XL but per didele veliava. Nors gal butu ilgesnis ax.gif aciu asmeniskai ciurlioniui man rodos uzu ji ax.gif mirksiukas.gif

Ir buvau atsizadejus bet kokiu Lofto škudurų. Nupirkau mamikei tą pilką suknelę. Jai L, bet jinai ir man ciki bari, tik jai ji laisvesne. Ciotka baisiai, tokia pankova stiliova priemkerzu batu apacioj su golfu be golfo su baltiniais arba be niekoi. Ir jauciu teks bisk pamirt is pavydo, jei manosios neatsius parda... unsure.gif

Sandrute, tu nuostabi, nepasiduok 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 23 vasario 2018 - 18:30
Raportuoju apie cocoon palta. Taigi su 108 klubais 14 dydzio liko nedaug laisvos vietos. Su 12 dydziu tikriausiai apacioje jau pavirsciau i sasiska. Kadangi ir peciai pas mane nemazi, tai viskas labai graziai nugule. Tik rankoves poilges, keista. Mano regular dydis. Ai, ir dar, jei numesiu svorio, tai atrodys kaip tikras oversized, bet irgi net labai nesiojamas. Nebus taip, kad kabetu kaip maisas. Informacijai apie dydzius, tai sito 8 dydis ant manes atrodo net didesnis, nei 14 criu. Hilfiger, kaip minejau anksciau, nesioju M (liemenuoti, apglude).
https://www.amazon.c...U...;th=1&psc=1
Vienu zodziu nuskylo - pataikiau su dydziu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 23, 20:16)
Ir buvau atsizadejus bet kokiu Lofto škudurų. Nupirkau mamikei tą pilką suknelę. Jai L, bet jinai ir man ciki bari, tik jai ji laisvesne. Ciotka baisiai, tokia pankova stiliova priemkerzu batu apacioj su golfu be golfo su baltiniais arba bennieko. Zooo visai ciki bari. Ir jauciu teks bisk pamirt is pavydo, jei manosios neatsius parda...  unsure.gif

Kaip gaila, kad loftas man neatsiunte tos sukneles. Jie truputi kakiai, nes jau ne pirmas kartas kai neatsiuncia mano uzsakytu daiktu. Si karta nuplauke suknele ir baltas megztinis - kad juos kur... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2018 02 23, 19:19)
Raportuoju apie cocoon palta. Taigi su 108 klubais 14 dydzio liko nedaug laisvos vietos. Su 12 dydziu tikriausiai apacioje jau pavirsciau i sasiska. Kadangi ir peciai pas mane nemazi, tai viskas labai graziai nugule. Tik rankoves poilges, keista. Mano regular dydis. Ai, ir dar, jei numesiu svorio, tai atrodys kaip tikras oversized, bet irgi net labai nesiojamas. Nebus taip, kad kabetu kaip maisas. Informacijai apie dydzius, tai sito 8 dydis ant manes atrodo net didesnis, nei 14 criu. Hilfiger, kaip minejau anksciau, nesioju M (liemenuoti, apglude).
https://www.amazon.c...U...;th=1&psc=1
Vienu zodziu nuskylo - pataikiau su dydziu  biggrin.gif

blink.gif nu šakės , tai mano 12 dydis su 112 tikrai mažas bus unsure.gif o taip norėjau laisvo
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2018 02 23, 14:45)

Parduodu tokius dzinsus, tik spalva intensyvesne. 6 dydis. Gavosi 33 e, kaina derinama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 02 23, 20:24)
blink.gif nu šakės , tai mano 12 dydis su 112 tikrai mažas bus  unsure.gif  o taip norėjau laisvo

Dar ne vakaras. Panos kazkaip su mano ismatavimais sugeba i 2 dydziais mazesnes kelnes isipaisyti. Mano ugis 170. Gal mano pilvas su sedimaja atsidure siauresneje palto dalyje biggrin.gif

Bet rimtai, galvojau kad 14 dydis ant manes gali buti kaip maisas. Gavosi, kad paltas kaip nulietas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musiukas111: 23 vasario 2018 - 18:31
BLUEFLY kasmyru ispardavimas

JCREW FACTORY

LOFT 50% sale ir dar papildomas 15% kodas, viso nuolaida 57,5%

MADEWELL reta proga - 30% sale

OLD NAVY

SAMSONITE

SHOES turime vienkartini 30% koda, galioja ir nukainuotiems UGG, rinksime didesni krepsi

SIERRATRADINGPOST turime papildoma 25%, Clearance prekems negalioja

TIMBERLAND sale rubams krepsy minusuoja 30% ir dar yra 10% kodas

VITACOST ivairiu alieju sale, dar galios 16% nuo raudonu kainu, argano aliejaus puiki kaina
Atsakyti