Raportuoju apie cocoon palta. Taigi su 108 klubais 14 dydzio liko nedaug laisvos vietos. Su 12 dydziu tikriausiai apacioje jau pavirsciau i sasiska. Kadangi ir peciai pas mane nemazi, tai viskas labai graziai nugule. Tik rankoves poilges, keista. Mano regular dydis. Ai, ir dar, jei numesiu svorio, tai atrodys kaip tikras oversized, bet irgi net labai nesiojamas. Nebus taip, kad kabetu kaip maisas. Informacijai apie dydzius, tai sito 8 dydis ant manes atrodo net didesnis, nei 14 criu. Hilfiger, kaip minejau anksciau, nesioju M (liemenuoti, apglude).
https://www.amazon.c...U...;th=1&psc=1
Vienu zodziu nuskylo - pataikiau su dydziu
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 02 23, 20:16)
Ir buvau atsizadejus bet kokiu Lofto škudurų. Nupirkau mamikei tą pilką suknelę. Jai L, bet jinai ir man ciki bari, tik jai ji laisvesne. Ciotka baisiai, tokia pankova stiliova priemkerzu batu apacioj su golfu be golfo su baltiniais arba bennieko. Zooo visai ciki bari. Ir jauciu teks bisk pamirt is pavydo, jei manosios neatsius parda...
Kaip gaila, kad loftas man neatsiunte tos sukneles. Jie truputi kakiai, nes jau ne pirmas kartas kai neatsiuncia mano uzsakytu daiktu. Si karta nuplauke suknele ir baltas megztinis - kad juos kur...