Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimule @ 2018 02 22, 19:35)
Sandrixx, mano yra skolu?

Parašiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2018 02 22, 16:59)
nu..  biggrin.gif
o as tai Spygliz dekinga uz rankinuko reklama aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif ,tikrai jei nebutum parasius kad talpi nebuciau emus,nu superine

wub.gif nu kaip malonu skaityt, kad pateisino lukescius mano rekomendacijos wub.gif
Jei Spygliz rekomenduoja rankinuka reik atkreipt demesi, nes Spygliz per gyvenima tik kelis itikusius yr nusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 vasario 2018 - 18:44
papildoma nuolaida negalioja,bet geros kainos 4u.gif
https://www.sierratr...-processed=true
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 02 22, 18:34)
Dalinu  4u.gif Kam galėjau tam pakvietimus surašiau, bet toli gražu ne visų patvirtinta. unsure.gif

Gavau ir aš unsure.gif Ir tik dabar pamačiau ,kad prekė 559 - Vilnius.Anksčiau apmokėjimus pridėdavau prie skaičiukų,dabar ,kad palengvint merginų darbą ir joms nereiktų rašyt ''ačiū'' kuris laikas nebeprisegu,matyt vėl reiks biggrin.gif Nes neatsimenu ar mokėjau (tikiuos ,kad nepraleidau),kažkaip nepastebėjau aš to Vilniaus.
Lauksiu persiunčiant 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 02 22, 19:43)
Jei Spygliz rekomenduoja rankinuka reik atkreipt demesi, nes Spygliz per gyvenima tik kelis itikusius yr nusipirkus biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nori perleisti juoda jcrew tasiuka?
Man neatsiunte parduotuve:(
Atsakyti
Man irgi "jovalas", kai negaliu surašyti "ačiū"..nebeatsirenku, už ką mokėta, kas praleista..
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 22, 18:55)
Man irgi "jovalas", kai negaliu surašyti "ačiū"..nebeatsirenku, už ką mokėta, kas praleista..

Reikia vesti uzrasus smile.gif as bent taip darau sasiuvinyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 02 22, 18:55)

Reik tartis,kad galim apseit ir be ačiū,kad tik leistų pridėti apmokėjimą biggrin.gif

Sąsiuviny nu ne tas unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2018 02 22, 18:54)
Gal kas nori perleisti juoda jcrew tasiuka?
Man neatsiunte parduotuve:(

Aš rudo visai norėčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 22 vasario 2018 - 19:07
QUOTE(rapoja @ 2018 02 22, 19:06)
Reik tartis,kad galim apseit ir be ačiū,kad tik leistų pridėti apmokėjimą biggrin.gif

Sąsiuviny nu ne tas  unsure.gif  biggrin.gif

Tas tas. :)Po to dar pazymi su markeriu ka apmokejai, ar gavai, skilciu kokiu nori prisidarai - pirkimo kaina, galutine kaina, svoris, kursas, pastabos ir t.t smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 22 vasario 2018 - 19:09
QUOTE(Lyn @ 2018 02 22, 19:09)
Tas tas. :)Po to dar pazymi su markeriu ka apmokejai, ar gavai, skilciu kokiu nori prisidarai - pirkimo kaina, galutine kaina, svoris, kursas, pastabos ir t.t smile.gif

As panasiai gmaile susidejus etiketes- kas uzsakyta, ka apmoketi, ko laukiu. Labai pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 02 22, 19:10)
As panasiai gmaile susidejus etiketes- kas uzsakyta, ka apmoketi, ko laukiu. Labai pasiteisino.

Ta irgi turiu. smile.gif) bet kompe netycia bunu ka istrinu, tai sisteminu dar viska uzrasuose smile.gif)
Atsakyti